Význam komparo testovania pre ôsmakov
Syn osmak ma moznost ist na komparo testovanie. Aku to ma vypovednu hodnotu? Dostane realne vysledky v com zaostava, pripadne jeho medzery? Je to ako monitor? Dakujem
Určite si to treba skúsiť, Komparo je ako monitor. Nejde o porovnávanie detí, ide o zistenie vedomostí konkrétneho dieťaťa, skúsi ako zvláda test v danom čase, ako dokáže pracovať. Dostanete výsledok v %, rovnako ako na monitore.
Budeš vidieť príklady a ich výsledky, takže budete vedieť, čo nevedel . Taký skúšobný monitor. Určite to nie je zlá vec
@anonym_autor u mojich to bolo fajn kvoli samotnemu testovaniu a stresu, podla toho co mi hovorili. Cas, schopnost sustredit sa... ano, ako bonus prisli nejake porovnania, kde asi su. No to nebolo az take podstatne.
Ja som dcéru nedala, načo sa bude stresovať "skušobne"?a ešte sa za to aj platí.podla mňa je to len biznis
Komparo ma inak stavane ulohy ako monitor. Dcera na ZS robila, mali to povinne. Dobre je to v tom, ako pisali vyssie, ze si vyskusa ako bude reagovat, ci bude v strese, ci to stihne v ramci casu a tak.
@anonym_autor robim v skolstve hoci nie ucitelku ale comparo rozhodne nie je ako monitor! Z toho co tam vidavam je comparo o dost tazsie. Monitor je robeny inou firmou a comparo inou. Deti su z toho vydeptane ze ake to je narocne a potom pred monirorom zbytocne stresuju. Nasa skola to ma kupene cize je to povinne. Cele comparo mi pride smiesne a este ako cielene ucitelia zastrasuju deti ze ked nedas comparo tak ani monitor. 🤦♀️mam moznost vzdy do compara nazriet tak viem

Nestresujte a neporovnavajte zbytocne deti .. ste rodic, vy musite vediet, kde ma medzery.. a nie, nema to ziadnu vypovednu hodnotu.. ucte deti citat s porozumenim, nech je kniha ich kazdodenny ritual.. ked pozeraju rozpravku ci film, nech prerozpravaju o co v nej islo a aka bola pointa a co by sme si z toho vedeli vziat k srdcu..