icon

Význam komparo testovania pre ôsmakov

23. sep 2026

Syn osmak ma moznost ist na komparo testovanie. Aku to ma vypovednu hodnotu? Dostane realne vysledky v com zaostava, pripadne jeho medzery? Je to ako monitor? Dakujem

anonym_a26d17
•
23. sep 2026

Nestresujte a neporovnavajte zbytocne deti .. ste rodic, vy musite vediet, kde ma medzery.. a nie, nema to ziadnu vypovednu hodnotu.. ucte deti citat s porozumenim, nech je kniha ich kazdodenny ritual.. ked pozeraju rozpravku ci film, nech prerozpravaju o co v nej islo a aka bola pointa a co by sme si z toho vedeli vziat k srdcu..

anonym_4b55f6
•
23. sep 2026

Určite si to treba skúsiť, Komparo je ako monitor. Nejde o porovnávanie detí, ide o zistenie vedomostí konkrétneho dieťaťa, skúsi ako zvláda test v danom čase, ako dokáže pracovať. Dostanete výsledok v %, rovnako ako na monitore.

doriiis
•
23. sep 2026

Budeš vidieť príklady a ich výsledky, takže budete vedieť, čo nevedel . Taký skúšobný monitor. Určite to nie je zlá vec

anonym_7492e3
•
23. sep 2026

@anonym_autor u mojich to bolo fajn kvoli samotnemu testovaniu a stresu, podla toho co mi hovorili. Cas, schopnost sustredit sa... ano, ako bonus prisli nejake porovnania, kde asi su. No to nebolo az take podstatne.

anonym_912a87
•
23. sep 2026

Ja som dcéru nedala, načo sa bude stresovať "skušobne"?a ešte sa za to aj platí.podla mňa je to len biznis

gabika99
•
24. sep 2026

Komparo ma inak stavane ulohy ako monitor. Dcera na ZS robila, mali to povinne. Dobre je to v tom, ako pisali vyssie, ze si vyskusa ako bude reagovat, ci bude v strese, ci to stihne v ramci casu a tak.

anonym_27ebf0
•
24. sep 2026

@anonym_autor robim v skolstve hoci nie ucitelku ale comparo rozhodne nie je ako monitor! Z toho co tam vidavam je comparo o dost tazsie. Monitor je robeny inou firmou a comparo inou. Deti su z toho vydeptane ze ake to je narocne a potom pred monirorom zbytocne stresuju. Nasa skola to ma kupene cize je to povinne. Cele comparo mi pride smiesne a este ako cielene ucitelia zastrasuju deti ze ked nedas comparo tak ani monitor. 🤦‍♀️mam moznost vzdy do compara nazriet tak viem

teruska235
•
Dnes o 05:43

Nevie niekdo kde by som nasla minulorocne testy komparo 8