Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
Pre mňa tiež ubytko nemusí byť nič extra, len nech to je nejako vybavené.... a ideme 1x bez klímy tak dúfam že prežijem, lebo toto jediné som ja musela vždy mať☹
Muž chcel brať bicykle ale neviem kde by sme ich tam mali...či budú APT dosť veľké, asi poriešime len pre krpca kolobežku...
Inak my vždy chodíme cca o 3 či 4 ráno a v pohodke...
Baby ktoré idete prvé dajte vedieť ako ste sa mali 🙂
A @geegee ďakujeme za infošky
@katuska1006
@cumelila jeeej prave citam o zatone, dnes sme rezervovali termin 20.6. Az 27. mame maleho rocneho a takmer 5rocnu zabku. Inak.. kukala som pocko a nic moc tak duufam ze sa to este zmeni.🙂
@cumelila je to accuweather.com. Posielam link 😉 http://m.accuweather.com/sk/hr/zadar/116272/wea...
Ahojte my sa tiez chystame...viete mi prosim poradit majú tam postielky alebo si treba doniest vlastne?a ako je vybavena kuchyna 3*** nechcem vypekat ani vyvarat velmi ale tak ci tam najdem vsetko potrebne ak bude treba 🙂 diik
fuuu tak nemusi byt 30 stupnov ale aspon nech neprsi a nefuka... hm verim ze sa pocasie umudri 🙂 ...ale pre istotu vezmem farby plastelinu malovanky, puzzle a asi aj staci 🙂))
@katuska1006
@liv1 baby a to počasie pozerajte skor Zadar alebo Nin lebo ZATON je este jeden dolu pod makarskou....
@katuska1006 su tam aj animacne kutiky pre detičky 😉
@cumelila ano ja pozeram zadar. To je par kilometrov. No ved ani
@katuska1006 my taktiez nepotrebujeme horucavy no ale fakt zamracene a prsat by nemuselo 🙂. Ostava dufat.
Ahoj, vidím tu veľa užitočných info, ďakujem za ne, ale vie mi niekto povedať, či sa nám oplatí do rezortu ťahať kolieskové korčule? Sú tam tie cestičky pomedzi domčeky v stave aj na korčule? A ďalej by ma zaujímalo, keďže som to tu niekde videla, že decká lietali na kolobežkách.... to mali svoje, či dajú sa tam žičnúť? aj bicykle? Ak áno, za koľko? A posledná otázka: má niekto skúsenosti s výletmi do Krky, alebo Plitvických jazier priamo z rezortu? A samozrejme, za koľko 🙂 Vopred díky 😀
Babule viete o tom ze do rezortu mozu ist aj iny turisti ? to akoze iba na plaz alebo aj k bazenom ?
@cumelila ale tak 28 je super podla mna🙂. Oproti 24,25. A malo byt polovicu zamracene a teraz uz iba jeden den. Teda dnes som este nekukala. Nie sme vobec a vy? Akurat periem , zoznam som si napisala a tak. Ale som z toho trochu v strese bo obe deti mam nonstop doma tak sa tazko bali s nimi. 😅

@iveta05 ja si na ubytovanie nejako extra nepotrpím, väčšinu času sme vonku. Pýtame si vždy apartmán na prízemí, decká sú už väčšie, tak aby mohli vybehnúť poobede pod stromy a my posedíme na terase. Apartmány na poschodí majú zasa terasu krytú, ked bol mladsi syn malický /1 rok/ mal tam maly bazenik a clapkali sa tam aj obaja, aj hokej tam hrali 😀
V areali je obchodik, preliezky na kazdom kroku, odporucam odrazadla pre deti, alebo kolobezky 🙂
My planujeme tento rok ist az nadranom, chodili sme okolo 9 vecer a boli sme tam zbytocne zavcasu.