icon

ZOO Bojnice s dvojročným dieťaťom: Oplatí sa navštíviť?

Dnes o 06:00

Rozmýšľame nad výletom do ZOO Bojnice.

Malý má 2 roky, zvieratá ho bavia, ale neviem, či to už zvládne a či tam nie je veľa chodenia. Nerada by som, aby sme po hodine riešili len únavu a kočík.

Boli ste tam s menším dieťaťom? Dalo sa to v pohode?

anonym_85e7b2
Dnes o 06:04

kocik by som brala a dovi, urcite choddte.

anonym_71338f
Dnes o 07:04

@anonym_autor my sme boli minulý víkend v Malkia parku v Orechovej Potôni- to je také menšie, nie je tam veľa chodenia

anonym_5d194b
Dnes o 07:19

@anonym_autor Dvojročné určite s kočíkom.

anonym_1a717a
Dnes o 07:55

Nie, s deťmi do ZOO nechodíme. Nebudem svojim vstupným podporovať týranie a väznenie zvierat. Učím deti, že ZOO, delfináriá, zverince, cirkusy a podobné zariadenia, kde držia divé zvieratá v zajatí, netreba podporovať. Snáď raz príde doba, keď toto skončí.

anonym_69ae32
Dnes o 07:59

My chhodime do zoo od 1,5 roka a super. Ale vzdy berieme aj kocik (teraz ma skoro 2 roky). Vacsinou ide sama ale obcas ju vezieme aj v kociku.

anonym_0e5355
Dnes o 08:08

Pre male deti je za mna najlepsia zoo snv, vsetko nakope a je to tak na 1 - 2 hodinky, my tam chodime kazdy rok a to ma uz dieta 6 rokov
Ale Bojnice su tiez fajn, len ta snv je podla mna vhodnejsia pre mensie

svetlonos
Dnes o 08:08
@anonym_1a717a

Nie, s deťmi do ZOO nechodíme. Nebudem svojim vstupným podporovať týranie a väznenie zvierat. Učím deti, že ZOO, delfináriá, zverince, cirkusy a podobné zariadenia, kde držia divé zvieratá v zajatí, netreba podporovať. Snáď raz príde doba, keď toto skončí.

@anonym_1a717a
Nevieš cítat s porozumením? Otázka nie je - Aký je váš názor na zoo? Ale či to malé dieťa zvládne prejsť. Či v škole si na geografii namiesto vymenovania hlavných miest v štátoch hovorila, ktoré si už navštívila a či sa ti páčili?

svetlonos
Dnes o 08:12

@anonym_autor
Ahoj je tam pekne a zober aj kočiar alebo sa tam opzlytaj, či majú možnosť požičiavať ten vozík štvorkolku. Je to dosť veľké a keď bude unavený, posadí sa a pohoda pre všetkých. Neviem odkiaľ ste ale napríklad aj Zoo Lešna kúsok za hranicami v Čechách je pekná 🙂. Ber to ako výlet a malý bude mať radosť aj zo zvierat aj z ihriska. Jasne, že to nebude brať ako vy dospeláci a isto sa poteší. Aj my sme chodili aj s menšími a bolo fajn.

gaia14
Dnes o 08:57

@anonym_autor chodime do Zoo od roka a pol, mame aj rocnu permanentku do inej. Pre 2rocneho urcite kocik zobrat

anonym_70b5ab
Dnes o 09:06
@anonym_1a717a

@anonym_1a717a Odpoveď úplne k veci.

sisska96
Dnes o 09:09

Odkedy prerobili Bojnice , už to nie je ono. Predtým bola pekná príroda a teraz.... samé dlažby a sklá. Za mňa už nic moc

ivik4
Dnes o 09:58

Do Bojnic by som nesla, za mna skor ked uz Zlín 🤩. Vzdy ked sme tam su tam desiatky takych malych deti v kocikoch. Ale ked uz Bojnice tak tiez kocik

anonym_c1f22b
Dnes o 10:07
@anonym_1a717a

@anonym_1a717a niečo si o tom naštuduj. ZOO totiž vo väčšine prípadov naopak zvieratá zachraňuje. Mnohé druhy by bez ZOO už boli dávno vyhynuté

anonym_c1f22b
Dnes o 10:08

@anonym_autor vždy sa oplatí vytiahnuť päty z domu.

anonym_3af4de
Dnes o 10:18

Chodenia je určite dosť, ale kľudne otočíš po hodine a idete domov. Bez kočíka neodporúčam.
Naša škola bola s mentálne postihnutými deťmi a aj s autistami, Zvládli to všetky deti a to ešte cestovali 80 km tam a 80 späť.

katica06
Dnes o 10:23
@svetlonos

@anonym_1a717a
Nevieš cítat s porozumením? Otázka nie je - Aký je váš názor na zoo? Ale či to malé dieťa zvládne prejsť. Či v škole si na geografii namiesto vymenovania hlavných miest v štátoch hovorila, ktoré si už navštívila a či sa ti páčili?

@svetlonos tu je to úplne bežné, že človek dostane odpovede úplne od veci . Pred časom hľadala mama názor, skúsenosti na lieky, ktoré jej boli po infarkte predpísané. Dostala prednašku o nežiadúcich účinkoch od anonymov. Podľa mňa ak chce človek v rámci možností normálne fungovať tak lieky užívať musí lebo bez nich mu hrozí viac ako tie nežiadúce účinky ktoré sa môžu prejaviť u menej než 1%uzivatelov

mauduska
Dnes o 10:30
@anonym_c1f22b

@anonym_1a717a niečo si o tom naštuduj. ZOO totiž vo väčšine prípadov naopak zvieratá zachraňuje. Mnohé druhy by bez ZOO už boli dávno vyhynuté

@anonym_c1f22b asi tak, veď koľké druhy sú už len v desiatkach kusoch a aj tie sú v zoo, voľne sa už nevyskytujú.. asi by im bolo lepšie medzi pytliakmi 🙈 malé klietky sú jedna vec, druhá vec je tá, že sú tam naozaj druhy, ktoré by sme inal už nemali.

anonym_852906
Dnes o 13:10

Boli sme s 2r dietatom teraz v ZOO, mali sme aj vozitko, lebo same samozrejme neprejde celu ZOO. Toto by bolo fajn, ale realny zaujem (aj ked dieta zvieratka zaujimaju) bolo asi "5 sekund" pri zvieratku a koniec a slo sa dalej. Viac ho zaujalo detske ihrisko alebo akakolvek blbost. Myslim ze ZOO a zvieratka samo o sebe bolo pre jeho vysloveny zaujem este priskoro. Ale rodinny vylet sme mali pekny.

sisska96
Dnes o 13:14
@anonym_1a717a

@anonym_1a717a to nie je cirkus humbertus

svetlonos
Dnes o 16:26
@katica06

@svetlonos tu je to úplne bežné, že človek dostane odpovede úplne od veci . Pred časom hľadala mama názor, skúsenosti na lieky, ktoré jej boli po infarkte predpísané. Dostala prednašku o nežiadúcich účinkoch od anonymov. Podľa mňa ak chce človek v rámci možností normálne fungovať tak lieky užívať musí lebo bez nich mu hrozí viac ako tie nežiadúce účinky ktoré sa môžu prejaviť u menej než 1%uzivatelov

@katica06
No veď práve. Ja som raz tiež síce písala o vedľajších účinkoch jedného lieku ale to bol fakt des. No Tuna je to ozaj od veci. A hlavne lieky po infarkte dr nedáva len tak zo srandy, no tu je kopec "lekárov", ktorí by najradšej boli na bylinkách. Veď super, no nie vždy v akútnych stavoch stačia žiaľ.