icon

Môžem mať bolesť pod pravým rebrom z intolerancií?

20. máj 2026

Sono ok-zlcnik vyzera byt ok a mna tlaci a boli. Pod pravym rebrom. Mam histamin.a laktoz.intoleranciu. zeby to malo suvis? Na co Vam prisli, ked Vas tam bolelo?

maya_hi
20. máj 2026

@anonym_autor Môže to byť aj pečeň a stále to môže byť aj žlčník. Ja som takto reagovala na stres a rozčúlenie. Skúsila si nejaké lieky na upokojenie, nemastnú diétku?

anonym_de54ab
20. máj 2026

mam to roky mam zvacsenu pecen mozno toto je problem

nikam
20. máj 2026

Ano, laktozova intolerancia. Dieta problem vyriesila.

anonym_de54ab
20. máj 2026
@nikam

Ano, laktozova intolerancia. Dieta problem vyriesila.

@nikam vazne pichanie pod Pravym rebrom a LI? lebo mne nevedia dojst na to, ze co. Vam zistili z krvi ?

nikam
20. máj 2026
@anonym_de54ab

@nikam vazne pichanie pod Pravym rebrom a LI? lebo mne nevedia dojst na to, ze co. Vam zistili z krvi ?

@anonym_de54ab Ano, presne. Zistili z dychoveho testu.

anonym_de54ab
20. máj 2026
@nikam

@nikam dakujem, vies , mne je divne ze za 2 roky mi toto nikdy ziaden doktor nenavrhol. Tak potom sa pytam, za co maju povolenie nas liecit

anonym_de54ab
20. máj 2026
@nikam

@nikam mali ste aj hnacky a krce? muz toto ma a ma krce a hnacky ja vobec. Ale mam naduvanie, grganie a to pichanie pod pravym rebrom

nikam
Včera o 18:52
@anonym_de54ab

@nikam mali ste aj hnacky a krce? muz toto ma a ma krce a hnacky ja vobec. Ale mam naduvanie, grganie a to pichanie pod pravym rebrom

@anonym_de54ab Ano, mala, a aj zhorsenu pleť. Ved vyskusaj vysadit laktozu na tyzden a uvidis aj bez testovania.