icon

Skúsenosti s alergiou na bielkovinu kravského mlieka. Aké produkty kupujete?

tereza888
Včera o 19:02

Ahojte. Má niekto intoleranciu alebo alergiu na kravskú bielkovinu? Aké produkty kupujete? A kde? Okrem teda značky alp.o. ďakujem

elief
Včera o 20:10

Mlieko Barista ovsené z Kauflandu, najviac nám chutí z rastlinných mliek, smotanu na varenie Rama, aj na šľahanie Rama

anonym_892572
Dnes o 04:26

@tereza888 všetko s označením Vegan je zaručene bez kravského mlieka. A tiež existuje stránka bezmlieka.sk mne na začiatku pomohla s konkrétnymi potravinami.

rozpravocka
Dnes o 05:36

Mlieko ...bud alpro - milk not milk alebo lidl- so yummy pripadne este aj biedronka ma chutovo fajn (všetky su ovsené), maslo - naturli, kupijem v rakuskej bille, ale maju ho aj u nas v yeme, smotanu na šľahanie rama (zo sosovice), jogurty mam najradsej z lidla alebo v bille maju znacku zott, kyslu smotanu, tvaroh a vegansku philadelphiu v rakuskej bille (inak tam nakupujem aj ine veci- nutellu pripadne tabulkove cokolady... Maju tam vacsi vyber ako u nas), tvrde syry nekupujem, zatiaľ som nenasla ziaden, co by mi chutil 😭

tereza888
autor
Dnes o 06:32
@anonym_892572

@tereza888 všetko s označením Vegan je zaručene bez kravského mlieka. A tiež existuje stránka bezmlieka.sk mne na začiatku pomohla s konkrétnymi potravinami.

@anonym_892572 ďakujem

tereza888
autor
Dnes o 06:34
@rozpravocka

Mlieko ...bud alpro - milk not milk alebo lidl- so yummy pripadne este aj biedronka ma chutovo fajn (všetky su ovsené), maslo - naturli, kupijem v rakuskej bille, ale maju ho aj u nas v yeme, smotanu na šľahanie rama (zo sosovice), jogurty mam najradsej z lidla alebo v bille maju znacku zott, kyslu smotanu, tvaroh a vegansku philadelphiu v rakuskej bille (inak tam nakupujem aj ine veci- nutellu pripadne tabulkove cokolady... Maju tam vacsi vyber ako u nas), tvrde syry nekupujem, zatiaľ som nenasla ziaden, co by mi chutil 😭

@rozpravocka no my tu u nás na Orave máme tak maximálne billa klasická,Lidl, tempo a CBA. A u nás zatiaľ frčime na alpro. Je to len začiatok.

patus_2
Dnes o 07:59

@tereza888 ja kupujem väčšinou v Dm a v Kauflande ich značky mliek. Na sladké veci mandľové mlieko na slané ovsené. Smotana mi chutí ovsená. Veľa veci robím bez mlieka, len s vodou. Prípadne ešte občas susene mlieko zajic používam.

anonym_892572
Dnes o 08:20
@tereza888

@rozpravocka no my tu u nás na Orave máme tak maximálne billa klasická,Lidl, tempo a CBA. A u nás zatiaľ frčime na alpro. Je to len začiatok.

@tereza888 aj v Lidli mávajú viacero rastlinnych mliek, jogurtov, smotany, sladkosti...

kiki68
Dnes o 08:25

Ak mas moznost rakusky Denns ma viac znaciek. Dost ma tiez dobre veci.