icon

Zmena kozmetiky a pracích prostriedkov pri alergiách

tanicka1994
Včera o 20:06

Ahojte mamičky. Mam 30 a zistili mi alergiu na stromy,kone,mačky, prach atd atd. Ale všetka ta alergia postihuje len okolie očí viečka a tam kde mam mihalnice su červené akokeby som bola zdrogovana. Nasadali mi Zenaro tbl, ale neberiem ich nechcem sa dávkovať liekmi. Neviete či pomáha zmena pracieho gélu a avivaže , kozmetika typu hypoalergenna? Mate skúsenosť ? Ďakujem

viestta
Včera o 20:10

ked mas raz alergiu tak bud budes tlmit alergicke prejavy liekmi alebo sa vyhybat svojim alergenom, co v tejto kombnacii asi velmi nejde

anonym_5d8034
Včera o 20:18

Z akeho dovodu nechces brat tabletky. Zenaro su uplne v pohode. Pri takej alergii moc moznosti nemas. Tak ako bolo pisane vyssie. Vyhybat sa alergenom. Umyvat si tvar po prichode z vonku. Po kazdom prichode domov dat prat veci. Nemat koberce....a milion veci.

marcelik88
Včera o 21:03

Tak napíšeš, že ti lekár zistil alergiu na všetko možné a aj napriek tomu nechceš užívať lieky? Prací gél alebo prach to nezmení, jednoducho potrebuješ normálnu liečbu...

anonym_68b14e
Včera o 22:42

Nie nepomôže. Som alergik aj syn. doma sa snažím mat minimum veci, periny, matrace, obliečky hypoalergenne, tým že mám aj na konzervanty a farbiva, snažím sa používať eko prípravky a kozmetiku sensitive, ale to nerieši absolútne stromy, trávy a srsť. Na to chodím momentálne na vakcíny (stromy/travy) a stále ostáva zvieracia srsť, plesne a roztoče kvoli ktorým tu tabletku užiť musím. Neviem aký máš dôvod sa im vyhýbať, sú to lieky čiste na potlačenie prejavov alergie tak neviem o akom dávkovani sa bavíme…. Davkujem sa ja - 4tbl denne na srdce,2 alergia,7kvoli seknutiu …. Toto je dopovanie sa liekmi. Alebo môžeš chodiť opuchnuta, vyzerať ako zdrogovana a čakať kým sa alergia zhorší … vždy je na výber a ten je na tebe

lenka188
Včera o 23:53

@tanicka1994 ked mas raz alergiu, tak ju mas liecit a tlmit. A predpokladam, ze ti lekar aj vysvetlil, ze ak ju liecit nebudes, tak sa ti moze zhorsovat. Alergia je zataz pre telo, stale bojuje s niecim s cim bojovat realne nemusi. Tak tomu telu pomoz a daj si tie lieky a zniz mu zataz.