Zmena kozmetiky a pracích prostriedkov pri alergiách
Ahojte mamičky. Mam 30 a zistili mi alergiu na stromy,kone,mačky, prach atd atd. Ale všetka ta alergia postihuje len okolie očí viečka a tam kde mam mihalnice su červené akokeby som bola zdrogovana. Nasadali mi Zenaro tbl, ale neberiem ich nechcem sa dávkovať liekmi. Neviete či pomáha zmena pracieho gélu a avivaže , kozmetika typu hypoalergenna? Mate skúsenosť ? Ďakujem
Z akeho dovodu nechces brat tabletky. Zenaro su uplne v pohode. Pri takej alergii moc moznosti nemas. Tak ako bolo pisane vyssie. Vyhybat sa alergenom. Umyvat si tvar po prichode z vonku. Po kazdom prichode domov dat prat veci. Nemat koberce....a milion veci.
Tak napíšeš, že ti lekár zistil alergiu na všetko možné a aj napriek tomu nechceš užívať lieky? Prací gél alebo prach to nezmení, jednoducho potrebuješ normálnu liečbu...
Nie nepomôže. Som alergik aj syn. doma sa snažím mat minimum veci, periny, matrace, obliečky hypoalergenne, tým že mám aj na konzervanty a farbiva, snažím sa používať eko prípravky a kozmetiku sensitive, ale to nerieši absolútne stromy, trávy a srsť. Na to chodím momentálne na vakcíny (stromy/travy) a stále ostáva zvieracia srsť, plesne a roztoče kvoli ktorým tu tabletku užiť musím. Neviem aký máš dôvod sa im vyhýbať, sú to lieky čiste na potlačenie prejavov alergie tak neviem o akom dávkovani sa bavíme…. Davkujem sa ja - 4tbl denne na srdce,2 alergia,7kvoli seknutiu …. Toto je dopovanie sa liekmi. Alebo môžeš chodiť opuchnuta, vyzerať ako zdrogovana a čakať kým sa alergia zhorší … vždy je na výber a ten je na tebe
@tanicka1994 ked mas raz alergiu, tak ju mas liecit a tlmit. A predpokladam, ze ti lekar aj vysvetlil, ze ak ju liecit nebudes, tak sa ti moze zhorsovat. Alergia je zataz pre telo, stale bojuje s niecim s cim bojovat realne nemusi. Tak tomu telu pomoz a daj si tie lieky a zniz mu zataz.

ked mas raz alergiu tak bud budes tlmit alergicke prejavy liekmi alebo sa vyhybat svojim alergenom, co v tejto kombnacii asi velmi nejde