icon

Kedy pocítim účinok lieku Zenaro pri očnej alergii?

12. sep 2026

ahojte, mam dlhodobejsie alergiu oci, dostala som Zenaro, za kolko dni pocitim prvy ucinok?

anonym_8a3000
12. sep 2026

Na očnú alergiu mi dali očné kvapky - najprv kortikoidy na stiahnutie a potom očné kvapky na alergiu.

janinah
12. sep 2026

Chod na ocnu amb.

simsalabim
12. sep 2026

@anonym_autor ako pisu vyssie, k Zenaru este pridat kvapky.

autor
12. sep 2026
@simsalabim

@anonym_autor ako pisu vyssie, k Zenaru este pridat kvapky.

@simsalabim kvapky mam tiez, ale skor ma zaujimal ted nastup Zenara, lebo mam kontaktnu alergiu

anonym_981652
12. sep 2026
@anonym_8a3000

Na očnú alergiu mi dali očné kvapky - najprv kortikoidy na stiahnutie a potom očné kvapky na alergiu.

@anonym_8a3000 aké očné kvapky si dostala?

simsalabim
12. sep 2026
@anonym_981652

@anonym_8a3000 aké očné kvapky si dostala?

@anonym_981652 Alergodil. Predtym som mavala tak silnu alergiu, ze mi ocna davala nieco s kortkoidmi (tusim Tobradex?), ale mne velmi pomohla desenzibilizacna liecba Staloralom. Isla som si oci vyskrabat a hned v prvy rok liecby to krasne ustupilo.

taktotedanie
12. sep 2026
@simsalabim

@anonym_981652 Alergodil. Predtym som mavala tak silnu alergiu, ze mi ocna davala nieco s kortkoidmi (tusim Tobradex?), ale mne velmi pomohla desenzibilizacna liecba Staloralom. Isla som si oci vyskrabat a hned v prvy rok liecby to krasne ustupilo.

@simsalabim tobradex je antobiotikum a kortikoid
Na alergiu su ine

katkazatka
12. sep 2026

Zenaro by ti malo do pár hodín určite účinkovať.

eeffka
12. sep 2026

@anonym_autor zenaro je na svrbenie a zihlavku, na svrbenie oci zaberaju kvapky alergodil alebo nestibil tbl( tir su volne predajne)
Ja mam alergiu asi na vsetko mozne co kvitne od maja do sept, mam lepsir a horsie roky, niekedy ma svrbia oci, tento rok tvar, inokedy len kycham... takze to kombinujem podla potreby

simsalabim
12. sep 2026
@taktotedanie

@simsalabim tobradex je antobiotikum a kortikoid
Na alergiu su ine

@taktotedanie je to mozne, uz si nespominam nazov, preto som pisala, ze “tusim Tobradex”. Je to uz par rokov. Ale ano, bol v tom kortikoid.