icon

Filiálna terapia a terapia hrou

cehavuk
14. apr 2025

Ahojte, pomohla vám filiálna terapia a terapia hrou? Alebo to bola len strata času? ❤️Ďakujem

danielockazihlavka
7. aug 2025

@cehavuk áno,pomohla.

ankapetrus
7. apr 2026

@cehavuk ahoj. Filialna terapia nepomáha len deťom ale aj rodičovským zručnostiam. Naše recenzie na filiálnu terapiu su:
„Ak máte menšie deti a chuť pracovať na sebe a zmeniť prístup vo výchove, je to výborná príležitosť! Lektorku vnímam ako pokornú osobnosť s veľkým srdcom. Veľmi rada som ju počúvala a priniesla mi veľký pokoj do duše a iný pohľad na výchovu deti, akú praktizujem.“ - Marta

„Kurz filiálnej terapie v Kolégiu ti veľmi odporúčam. Lektorka kurzu detská psychologička Mimka veľmi pútavo vysvetlila všetku potrebnú teóriu, ale vždy ju doplnila aj s praktickými príkladmi z jej praxe či rodinného života. Každú hodinu sme si prešli aj naše videá z polhodiniek a Mimka nás usmernila, v čom sa môžme zlepšovať a na čo sme reagovali správne. Mňa obsah kurzu veľmi bavil jednak ako matku troch synov, ale aj ako psychologičku.“ - Terézia

„Kurz filiálnej terapie? Pri druhom nám ho odporučili lebo tažšie znášal narodenie tretej, mal silný vzdor a hrýzol iné deti. Prvej sa dotýkalo menej pozornosti, špeciálne polhodinky jej túto potrebu naplnili. Aj po 5 rokoch stále používame viaceré metódy, ktoré sme si na kurze naozaj osvojili. A teraz pri štvrtom nám logopedička odporučila viete čo? - kurz filiálnej terapie - aby malý v hrových polhodinkách sa lepšie naučil rešpektovať hranice. Odporúčam všetkým rodičom - uľahčuje to rodičovstvo. Zlepšuje rodičovské kompetencie a skvalitňuje spoločný čas.“ - Lucia

Filialna terapia je dostupna aj v online forme, lacnejšie ako bežne. Cena za 10 stretnuti je 249 eur. Kurz začína 15. apríla 2026. Prihlaste sa: https://kolegium.org/obchod/online-vzdelavaci-k...