icon

Prírodné antibiotikum

monika12486
16. feb 2018

Ahojte mamičky, prosím vás nemáte niekto skúsenosti s pánom, čo má na fb stránku prírodné antibiotikum, vyrába zázvorové, škoricové a kurkumové, prosím ak máte skusenosť dajte mi vedieť akú. Dakujem.

jeennyv
•
16. feb 2018

@monika12486 nemam skusenost, ale vsetko si dnes podla netu a receptov a dostupnych surovin, cesnak, zazvor vies sama urobit..

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@jeennyv a mate odskusane, že pomože vas recept?

oli18
•
17. feb 2018

Väčšiu blbosť som nepočula. Chytrák nejaký si to dobre vymyslel, ale jednoduchých ľudí, čo mu naletia je dosť 🙂 Veď aj ľudoví liečitelia prosperujú.

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@oli18 mas skusenost s nim konkretne?

andula09
•
17. feb 2018

Dáš si cesnak, zázvor a mrkvu a za pár dní musíš byť fit aj keby nechceš 😉 Keď je to prírodné tak si to vieš pekne aj doma spraviť a nemusíš zbytočne zato niekomu platiť...

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@andula09 ale ja tu neriesim chripku, ale nieco silne na rezistentneho stafylokoka.

bnov
•
17. feb 2018

@monika12486 A si si istá, že je to to, čo ponúka? Zázvor a kurkuma Ťa stafylokoka nezbavia, viem to podľa seba.

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@bnov je to zazvor, medovicovy med a alkohol. Vyrobeny sirup.

hankano
•
17. feb 2018

Prírodné liečivá sú fajn, ale netreba im pripisovať zázračné účinky. Tú škoricu, ďumbier a pod. by som si radšej dala v raw podobe a za určite lepšiu cenu, ako to čo ponúkajú prírodné lieky na "všetko". Hlavne nenaleť na homeopatiku a pod. blbosti :D

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@hankano to nie je homeo. Ked clovek skusa uz rok kadeco, tak uz siaha po vsetkom.

bnov
•
17. feb 2018

Však, ak si rozhodnutá, tak nemáš čo riešiť. Je to na Tebe, ja by som do niečoho "dobré na všetko", čo sa predáva len tak neinvestovala a to zvlášť ak nevie m kto, z čoho a ako vyrába.

montemotherone
•
17. feb 2018

@monika12486 prírodné ATB sú cibuľa, cesnak... O ďumbieri som nepočula, skôr myslím že má protizápalové účinky. A recept. Jednoducho to treba konzumovať (variť s tým, piecť, variť čaje, jesť surové....) 🙂

sandral
•
17. feb 2018

Zo zázvoru dokáže alkohol extrahovať látky, ktoré pôsobia antibakteriálne, ale určite by som takéto niečo cez FB nekupovala. Pozri si na nete ako sa vyrába takáto tinktúra a sprav si ju doma, keď už, nekupuj mačku vo vreci. Antibakteriálne účinky má aj rakytník.
Príp. sa poraď v lekárni, .... .

audrye
•
17. feb 2018

@monika12486 zlaty stafylokok? v suvislosti s nim som pocula o kapucinke vacsej a o koloidnom striebre... ak ste neskusali, nastudujte si.

stanulienkat
•
17. feb 2018

S tou prirodou je to take otazne. Cesnak a cibula su prirodne ATB, niekedy jem veeela a prd mi pomoze.

monika12486
autor
•
17. feb 2018

@audrye kapucinku som brala, aj koloidne, preto skusam aj ine veci.

reuska1
•
17. feb 2018

@monika12486 ahoj. Ja som mala stafylokoka na koži (po sekcii ked mi dávali injekciu mi ho zavliekli do tela....mala som rozširujúci sa ranu na celom zadku ) a pomohol mi rakytnikovy olej......postihnuté miesto som potierala + som ho uzivala. Nemusela som ani ATB užívať nastastie. Tak vyskúšaj, snáď pomôže aj tebe.

jeennyv
•
17. feb 2018

@monika12486 po nete je milion ako nalozit cesnak, zazvor, cibulu, proste klasika musis skusit...inak suhlasim so vsetkym co vyssie baby napisali zaplatis x euracoc za to, co s prehladom sama urobis, ci myslis, ze niekto co cez fb riesi predaj ma na to speci laborku ci nieco..prd zaraba na hluposti a zufalstve ludi

monika12486
autor
•
18. feb 2018

@reuska1 rakytnikovy olej som pouzivala, ale vnutorne a iba chvilku a ktory prezne si mala prosim? Inak jedavam rakytnikove bobule z mrazaku.

monika12486
autor
•
18. feb 2018

@jeennyv mozno mas pravdu, len som si pisala s dvoma co im to pomohlo, tak mozno ma nejaky specialny recept.

reuska1
•
18. feb 2018

@monika12486 jooj, to už si nepamätám, je to už viac ako 4 roky. V lekárni nejaký kvalitnejší pýtaj

reuska1
•
18. feb 2018

@monika12486 jooj, to už si nepamätám, je to už viac ako 4 roky. V lekárni nejaký kvalitnejší pýtaj

diva199
•
21. feb 2018

Ja užívam tento holisticky peptidových drink a nedám na neho dopustiť dokonca mi pomohol vyliečiť herpes a zloženie je úžasne
https://wellu.eu/shop/products/101/10171,nutriv...