Skúsenosti s terapiou kmeňovými bunkami na platničky
Ahojte, Europainclinics ponúka terapiu kmeňových bunkami pri platničkách, má prosím niekto s týmto skúsenosť? Podstupil to niekto z Vás alebo Vašich blízkych? Ďakujem krásne.
@anonym_autor dobrý deň, bola ste na tento zákrok?
Mám rovnakú otázku ako vy .
@mimi9191 Dobrý deň, počula som o jednom pánovi, ktorý to podstupoval, je ešte veľmi málo ľudí, ktorí verejne o tom píšu, ak to podstúpili... Moc informácií k tomu nie je a ani ten pán nehovoril o nejakých výrazných zmenách, vrak až po roku sa uvidí či to malo vyznam.
@mimi9191 Dobrý deň, počula som o jednom pánovi, ktorý to podstupoval, je ešte veľmi málo ľudí, ktorí verejne o tom píšu, ak to podstúpili... Moc informácií k tomu nie je a ani ten pán nehovoril o nejakých výrazných zmenách, vrak až po roku sa uvidí či to malo vyznam.
@anonym_autor dobrý deň,
Ďakujem za tak rýchlu odpoved . Počula som od odborníkov, názory …. v prípadne poškodených platniciek to asi nemá ako taký veľký význam …., že je to skôr pre tých napríklad ako sú imobilný ľudia…. , ale nie pre onko pacientov ….od iného odborníka zas , že sa nebude úplne vyjadrovať , no z toho čo povedal , tak som usúdila také otázniky vo vzduchu …. Čo sa týka toho a platniciek a hlavne že je dôležité dodržať celý ten postup pri tom…, že to je to celkom vážna vec a zložitá vec ….
Ten pan o ktorom píšete mal poškodené platnicky alebo len jednu? Možno dôvodom skoro žiadneho verejného zmieňovania sa o tom je len dôvod ten, že to podstúpilo veľmi malo ľudí, keďže sa zato platí nie malo….a 100% úspešnosť nikto negarantuje v tomto prípade . ( myslím si….) Hm , rok je celkom dlhá doba …
Ďakujem aj tak .
@anonym_autor dobrý deň,
Ďakujem za tak rýchlu odpoved . Počula som od odborníkov, názory …. v prípadne poškodených platniciek to asi nemá ako taký veľký význam …., že je to skôr pre tých napríklad ako sú imobilný ľudia…. , ale nie pre onko pacientov ….od iného odborníka zas , že sa nebude úplne vyjadrovať , no z toho čo povedal , tak som usúdila také otázniky vo vzduchu …. Čo sa týka toho a platniciek a hlavne že je dôležité dodržať celý ten postup pri tom…, že to je to celkom vážna vec a zložitá vec ….
Ten pan o ktorom píšete mal poškodené platnicky alebo len jednu? Možno dôvodom skoro žiadneho verejného zmieňovania sa o tom je len dôvod ten, že to podstúpilo veľmi malo ľudí, keďže sa zato platí nie malo….a 100% úspešnosť nikto negarantuje v tomto prípade . ( myslím si….) Hm , rok je celkom dlhá doba …
Ďakujem aj tak .
@mimi9191 Áno nikto negarantuje úspešnosť, ako to čítam aj po ľudí, co podstúpili operáciu chrbtice kvôli platničkám. Pán mal skôr herniu a platničky bez výživy... preto mu to odporučili, on v podstate nemal až také vážne problémy plus mohol aj nastúpiť do práce, sedavé zamestnanie. Je to zákrok ktorý sa platí v plnej sume, nie je lacný, úspech vo vzduchu... čítala som aj recenzie zo zahraničia, niektorým veľmi málo as8 aj v závislosti od diagnózy to pomohlo. Ale to bol asi len jeden komentár, ktorý som našla. Sama som nepodstupila, mám vytečene jadro platnicky a skôr pre mňa bude vhodná asi stabilizácia ak viete, o aky typ operacie ide ..
@mimi9191 Áno nikto negarantuje úspešnosť, ako to čítam aj po ľudí, co podstúpili operáciu chrbtice kvôli platničkám. Pán mal skôr herniu a platničky bez výživy... preto mu to odporučili, on v podstate nemal až také vážne problémy plus mohol aj nastúpiť do práce, sedavé zamestnanie. Je to zákrok ktorý sa platí v plnej sume, nie je lacný, úspech vo vzduchu... čítala som aj recenzie zo zahraničia, niektorým veľmi málo as8 aj v závislosti od diagnózy to pomohlo. Ale to bol asi len jeden komentár, ktorý som našla. Sama som nepodstupila, mám vytečene jadro platnicky a skôr pre mňa bude vhodná asi stabilizácia ak viete, o aky typ operacie ide ..
@anonym_autor Ešte doplním k predošlej správe .
Ten odborník , ktorý sa vyjadril, ze iba v prípade, ak by som onko pacient ,tak mi určite neodporúča ísť nato. Že za žiadnych okolnosti. Citala som nedávno na jednom fóre , ohľadom onko a kmeňových, píše sa tam , že je to veľmi nebezpečne , pretože pri aplikácii toho…. Ak sú v tele nejaké skryté nádory ….. to môže začať ,,buniet´´
. Tak už celkom chapem prečo mi ten odborník povedal z prvej že onko pacienti určite nie. Zamýšľam sa len nad tým, že dávať to človeku alebo aplikovať to niekomu bez toho ,aby sa urobili krvné testy ….,take čo sa robia onko pancientom a podať to niekomu len na základe toho, ze zaškrtne v dotazníku, že nie je onko pacient je …..veľmi smutne …. .
Čo mi bolo povedané aj…. Je veľa názorov pre a proti…. A je to celkom neprebádane podľa toho, čo som dostala info od odborníkov . O peniaze ani tak neide, ale ide o ten efekt , či je to neutrál pre všetkých ak by len neúspech ok…. Ale ….
Ďakujem pekne snáď aspoň niekomu pomôžem tým , čo som napísala ak je onko pacient, aby si to nedal . 🙏🏿
Neviem presne o čo ide aký typ operácie, ale marí sa mi , že už som o tom počula a aj mi to bolo odporúčané . Ak sa nemýlim, neviem to napisat 100Tne .
Kde vám to budú robiť v Martine?
Neviem presne o čo ide aký typ operácie, ale marí sa mi , že už som o tom počula a aj mi to bolo odporúčané . Ak sa nemýlim, neviem to napisat 100Tne .
Kde vám to budú robiť v Martine?
@mimi9191 ešte zatiaľ pôjdem na konzultáciu na operáciu, pred časom to ešte nechceli robiť, uvidím čo povedia teraz. robia to po celom Slovensku... takže podľa bydliska najbližšie alebo podla toho, ako sa rozhodnete, myslím k tej stabilizácii...

@anonym_autor dobrý deň, bola ste na tento zákrok?
Mám rovnakú otázku ako vy .