Zázračný krém na atopický ekzém
Zdravím, chcem sa len podeliť o skúsenosť, syn od malička ma atopicky, stále dookola sme chodili na kožné, vždy iná masticka, plus na premastovanie, v lete nám trosku zmizlo a na jeseň zas hrôza, všetky záhyby červené a skriabal. Boli sme aj na alergologii, vyšla mu alergia na prach a roztoče, dlhé obdobie sme brali aj tabletky, každé ráno. Raz som tak hľadala na nete co komu pomohlo, reálne skúsenosti od ľudí a objavila som skin krém, stojí cca 15€ voľno predajní, môže sa dlhodobo používať, bez kortikoidov, skúsila som, všetko mu začalo miznut, do 4 dňoch nemal nič, už dva mesiace sme čistý, vysadili sme aj tablety, sem tam mu pre mastim všetky zahyby, niekedy aj len indulonou, pre nás neuveriteľne, som myslala už, že to bude do puberty a chvála bohu to krásne zmizlo.
Píšem túto skúsenosť len preto, keď sa niekto trápny stále s ekzemom, nech skúsi ten krém, fakt za nás super. Škoda ze som sa o ňom skôr nedozvedela. 🙂
Píšem že ja predávam??? JE TO VOĽNO PREDAJNE. V každej lekárni. Len chcem poradiť ostatným, aby sa nemuseli roky trápiť. Nám kožný povedal, ze to je boj na dlhé roky a len skúšal mastičky. Vysadili sme všetko čo sme mali od doktorov.
Píšem že ja predávam??? JE TO VOĽNO PREDAJNE. V každej lekárni. Len chcem poradiť ostatným, aby sa nemuseli roky trápiť. Nám kožný povedal, ze to je boj na dlhé roky a len skúšal mastičky. Vysadili sme všetko čo sme mali od doktorov.
@majkaop1295 vies dat link o aky krem ide?
@majkaop1295 Napis prosim aj nazov kremu, inak si ako ten baca co ma, ale neda 🙂
Som chcela foto pridať, ale nejde mi... Tu je link dúfam ze to pôjde...
https://www.mojalekaren.sk/skin-cap-50ml-krem/?...
@majkaop1295 vies dat link o aky krem ide?
aj mne veľmi zaberá a celý život sa s ekzémom trápim a takto aspoň môžem fungovať
Aj ja ho pouzivam a je to zazrak! ♥️
Odporucil mi ho “online lekar” v benefite poistovne dovera, najskor som bola skepticka a aj napriek vyssej cene som ho kupila a ekzem mi uplne zmizol. Odvtedy ho mam stale doma a ak citim svebenie, pretriem si sem ram ruky.
Takisto ho používame, teda muž a dcéra, ktorá má perorálnu dermatidídu, jedine Skin Cap jej zaberá.
Tiež som nadšená z toho krému. Mala som stále červené viečka lebo som stále zhresila pri diéte riadnom čokolády alebo troškou kečupu a viečka mám zrazu po kréme hladké a bledé 😳 čo dávajú do toho krému že je to tak účinné ako kortikoidy ? Len škoda že nemajú aj nejakú väčšiu masť na celé telo 😀
Tento krem bol ucinny pred zmenou zlozenia, totalny zazrak na urovni kortikoidov. A preco? Lebo v nom basli kortikoidy a museli zmenit zlozenie. Takze ten novy uz taky zazrak nie je. A hlavne pri atopickom ekzeme plati , ze vysadis maste a si tam kde predtym.
Toto používa môj otec roky 😅 Bol medzi prvými, ktoré som synovi dala a vieš čo, nepomohol. Jednoducho nie je zázrak, je to jedna z možností a nie vždy zaberie.
@majkaop1295 tento bol určity čas v spreji a fakt fungoval, potom zmizol z trhu, pozeram že aspon krem
pri ekzeme to máš tak určity čast ti niečo funguje a potom nie, je to večny kolobeh ...
Tento krem bol ucinny pred zmenou zlozenia, totalny zazrak na urovni kortikoidov. A preco? Lebo v nom basli kortikoidy a museli zmenit zlozenie. Takze ten novy uz taky zazrak nie je. A hlavne pri atopickom ekzeme plati , ze vysadis maste a si tam kde predtym.
@muchotrafka298 môže byt lebo fakt rychlo zaberal , no pekne , si mysliš že aka fajna mast bez kortikoidov , ak si to daval niekto aj na tvar tak pekne pekne
@muchotrafka298 môže byt lebo fakt rychlo zaberal , no pekne , si mysliš že aka fajna mast bez kortikoidov , ak si to daval niekto aj na tvar tak pekne pekne
@sara07 to bol skandal pred par rokmi, ze ten krem museli prestat vyrabat v povodnom zlozeni. Cize to cele zmenili, niektore vyrobky uz ani nevyrabaju, lebo tam bolo toho viacej.
Koľko rokov má syn? Skús zmeniť stravu,porád sa s lekárom. Nám sa to upravilo,keď som deťom dávala menej mliečnych výrobkov,sladké len občas.....
Dievčatá, s ekzémom je to ťažké, som ekzematik a sakra dlho, mnohé z Vás ešte neboli ani na pláne, možno dokonca ani Vaše mamy, keď ja som už mala za sebou nemoocnice a liečenie. Neberte to ako chválu, ale vysvetlenie, čo môžete čakať od liečby. Medzi iným som ležala v Bratislave na Mickiewičovej ulici. Bol tam pán profesor Hegyi, skotočne sa snažil pomôcť, nestalo sa. Dozvedela som sa, že už v tých časoch existovalo viac, ako 370 druhov ekzému, ktoré sa len málo líšili od seba, preto sa na liečnu používali mastičky, často aj zarábané. Že ekzém je odolný a často zmizne až v puberte, no asi v 4 percentách nezmizne nikdy, a v 4 percentách tých z tých 4 percent prerastie do astmy. Nakoniec som šla domov so slovami.... Ja som starý kozák, ale tak ťažký ekzém som ešte nevidel. Pán profesor mal vtedy už dôchodkový vek.. A tak som pokračovala liečbami od výmyslu sveta. Bola som u zelinkárov, liečiteľov, vyskúšala snáď všetko, vrátane hormonálnych liekov, vyradenie niektorých jedál, čaje od výmyslu sveta, krémiky z lekárne, olejčeky, biorezonanciu a čo ja viem čo. Poviem Vám, ekzém oleje ako také neznáša, ani masti. Po natretí sa masťami upchajú póry, miesto začervenie, svrbí a pohroma je hotová. Čo bolo dobré, Balneum hermal Plus, je to akási emulzia do vody, dávkuje sa za vrchnáčik do vane, menším deťom menej. Kedysi sa predpisoval, no teraz si to pacient hradí sám. Na premastenie Excipial lipolocio a hydrolotio. Avšak nie čisté, bolo ich treba kombinovať, pár kvapiek jedného aj druhého, v zhoršených časoch zmiešať s Ambidermanom. Ten sa dá kúpiť v lekárni... navážia Vám koľko si pýtate... zväčša stačí, 100 gramov, uchováte ho v chladničke, ja som si preložila do krabičky určitú časť a domiešala pár kvapiek tých excipialov. Ešte dodám...mnohí idete k moru. Len poprosím za Vaše dieťa, hneď ako vyjde z vody ho osprchujte čistou vodou... morskú soľ nie každá koža znesie. Ak máte možnosť, zožente si klasické bavlnené plienky, ako boli kedysi a tými dieťatko osušte, len netrite, ale látku priložte na kožu, trením ju dráždite a to je chyba.

a da sa kupit bezne alebo idealne cez teba a samozrejme bez priplatku a ziadne mlm?