icon

Aké máte skúsenosti s lymfodrenážou?

1angelika
Dnes o 11:34

Ahojte žienky, prosím Vás aké máte skúsenosti s lymfodrenážou? Prípadne viete odporučiť niečo iné keď mám problém so zavodňovaním , hlavne dole nohy mám stále naliate.ďakujem

sara07
Dnes o 11:35

ak tak ručnu . treba viackrát ist
pripadne skus žihlavovy čaj , uprava stravy

michaela329
Dnes o 11:38

Záleží od toho ako veľmi, mne celkom pomohla aj strojova vo fitku. Dôležité je veľa piť, jesť bielkoviny a môžeš skúsiť aj voľno predajné veci typu forfemina.

biba_18
Dnes o 11:43

aj strojová je ok, ale treba zobrať 10-20 procedúr ... mne to pomáha keď mám "ťažké" nohy ...

bykaterina
Dnes o 11:50

rucna urcite , a existuju aj cviky ktore podporia lymfaticky system ab asa nezadrziavala voda. samozrejme aj pit cistu vodu pripadne bylinky na dovodnenie - len pozor aby nemali negativny vplyv na lieky ak beries

evitka83
Dnes o 11:53

ja mam dobru skusenost s rucnou. Strojova bola na mna agresivna a bolelo ma to. Pozri si k tomu caje na lymfu a odvodnenie a vibracnu plosinu. Da sa to kupit kupit.Pri tych cajoch treba potom doplnat elektrolyty.

1angelika
autor
Dnes o 12:00
@michaela329

Záleží od toho ako veľmi, mne celkom pomohla aj strojova vo fitku. Dôležité je veľa piť, jesť bielkoviny a môžeš skúsiť aj voľno predajné veci typu forfemina.

@michaela329 ja pijem vkuse čase, možno aj viac ako treba a aj tak mám stále tento problém, mám pocit, že priberám zo dňa na deň ..

michaela329
Dnes o 12:09
@1angelika

@michaela329 ja pijem vkuse čase, možno aj viac ako treba a aj tak mám stále tento problém, mám pocit, že priberám zo dňa na deň ..

@1angelika a srdiečko máš ok? U mojej maminy to bol jeden z príznakov, že treba lieky.

1angelika
autor
Dnes o 12:30
@michaela329

@1angelika a srdiečko máš ok? U mojej maminy to bol jeden z príznakov, že treba lieky.

@michaela329 no pekne to ma ani nenapadlo..necítim nejaké kardiologické potiaže ale musím s týmto niečo urobiť lebo to nieje možné...nieje to určite z prejedania...možno nejaké hormonálne zmeny aj...perimenopauza..Ďakujem za radu

michaela329
Dnes o 15:42
@1angelika

@michaela329 no pekne to ma ani nenapadlo..necítim nejaké kardiologické potiaže ale musím s týmto niečo urobiť lebo to nieje možné...nieje to určite z prejedania...možno nejaké hormonálne zmeny aj...perimenopauza..Ďakujem za radu

@1angelika určite si skoc aj k Dr. Či už ženské veci, štítna žľaza, srdiečko... možno to má príčinu a radšej si byť istá.

zuzickak
Dnes o 15:52

Ja som chodila na tie nohavice a veľmi mi to pomohlo