icon

Ako znížiť cholesterol prirodzene a bez liekov?

simona825
11. feb 2026
Strana
z2
unbeholfen
Včera o 14:13
@simsalabim

@unbeholfen tak uz teraz zacni planovat jedalnicek. Chat gpt ti pomoze. to je normalne tragicke, takto ist z dlhu do dlhu. Ale ako tak citam, mozes si za to sam. Ako dospely clovek by si sa mal vediet trochu ovladat a aj rozmyslat.

@simsalabim a ešte ísť na vyšetrenie k internistovi a diabetológovi ešte horšie. Zase si vypočujem…

simsalabim
Včera o 14:16
@unbeholfen

@simsalabim a ešte ísť na vyšetrenie k internistovi a diabetológovi ešte horšie. Zase si vypočujem…

@unbeholfen no radsej im povedz, ze si deru hubu zbytocne. Lebo ty nic nechces menit, len sa budes stazovat na drazobu, neuvedomujuc si, ze si za to ciastocne mozes aj sam.

unbeholfen
Včera o 14:23

A potom môžem autorke témy vymenovať aké lieky beriem na cholesterol a cukrovku… Ach tie závislosti… Tie ma dostali aj do spomenutých ambulancií. Nieže by som bol rád že zatial to nieje na lieky a zachrániť to kým sa dá, ale ja sa prežeriem aj do hrobu… Preto vravím že ach tie závislosti. V podstate už mám všetky príznaky ťažkej závislosti. Len u mňa to niesu drogy ale jedlo. Keď už vedome hazardujem so zdravím.

anonym_d40d40
Včera o 16:45

@simona825 odporucam zlcnikovu dietu dlhodobo, zarucene

lindusss2016
Včera o 21:04
@unbeholfen

Tak podarilo sa mi požičať si… Horší pocit to bude keď príde výplata a potom všetkým vraciať čo som su napožičiaval kade tade. Len kvôli pažravosti. Kiež by som vydržal pôstivať celý ten týždeň pred výplatou…
Takže keď sa mi minú peniaze, tak to či ma čaká pôst záležľ od dobrej vôle kamarátov… Oficiálne mi nikde nepožičajú keďže nespĺňam podmienky ani len na povolené prečerpanie.

Ešte horšie je keď prídem k internistovi alebo diabetológivi a obaja mi dali za úkol zdravšie jesť a schudnúť, a ja prídem pribratejší, a musím sa priznať čo som jedol lebo v krvi to vraj vidia. Ako beznádejnému pacientovi mi bolo povedané len tak medzi nami, že už sem chodia takí že pred kontrolou týždeň jedia zdravo aby sa ukázali, ale vraj v krvi je to vidno, takže vybabrú len sami so sebou, nie s lekárom.

@unbeholfen hlavne tomu lekarovi to moze byt fakt jedno, jemu svojou pazravostou neublizujes, ba naopak, aspon na tebe zarobi. Ublizujes iba sebe, takze mozes klamat a vymyslat, kolko len chces

unbeholfen
Včera o 22:02
@lindusss2016

@unbeholfen hlavne tomu lekarovi to moze byt fakt jedno, jemu svojou pazravostou neublizujes, ba naopak, aspon na tebe zarobi. Ublizujes iba sebe, takze mozes klamat a vymyslat, kolko len chces

@lindusss2016 prekvapilo ma ze asi sú poctiví a majú radi svoju prácu. Inák je to len o tom že inkasnem zo zdravotnej poisťovne sumu a vybavené. Toto mi nemuseli hovoriť. Ale inák už bolo aj v správach že v zahraničí to už začína byť problém že ludia majú zlú životosprávu, a kolko peňazí to stojí zdravotné pousťovne čo ani nemuseli byť. Práve tieto civilizačné ochorenia sú na vzostupe.

Som na nočnej a čo myslíte čo mám so sebou jesť? Pagáče, čokorolku, sladkosti, coca colu… Ja si normálne koledujem o to aby som bral lieky na cholesterol.

Strana
z2