Liečebná hladovka: Kto sa práve pridá?
Dobrý deň,
Dnes mám 5. deň liečebnej hladovky, tak mi napadlo, či ju niekto iný práve tiež nerobí, alebo sa nechce pridať, a by sme to zdieľali spolu.
Ja s ňou už skúsenosti mám, v minulosti najviac 26 dní na vode som dala a bolo to skvelé, aj knihy o hladovke prečítané, čiže mylné a odveci názory od neskúsených a neznalých ľudí do tejto debaty ozaj nepatria, lebo majú nulovú výpovednú hodnotu.
Nie, dakujem. Potrebujem normalne fungovat. Nemozem si dovolit klepat sa doma od hladu 3 tyzdne🙄
Nie, dakujem. Potrebujem normalne fungovat. Nemozem si dovolit klepat sa doma od hladu 3 tyzdne🙄
@anonym_e9778d keby si si niečo o tom naštudovala tak by si takúto hlúposť nikdy nenapísala
Videla som o tom dokument, bolo to zaujimave. Niekde v Nemecku su take miesta a samozrejme plati sa za to. Ja na to nemam odvahu, skusam max den a prerusovany post, ale verim tomu. Tie informacie ma prijemne prekvapili.
Ja som praveze cital ze tieto hldovky su blbost,telu to neponoze,a okrem toho ako mozete robit a nic nejedt?Daj si celozivotnu dietu a mas to to iste,hlavne vyluc z jedalnika sacharidy,ecka cukor,a a budes zdrava ako ryba vo vode
Drzim pravidelne post (ja zvyknem suchy post, najviac som dala 6 dni), ale v lete nezvyknem, nechcem sa vzdat cerstveho ovocia a zeleniny 🙂 ale jesen - jar urcite
Ak do tejto debaty nepatria odveci názory je skúsených ľudí. Tak nám skús prezradiť tvoju odbornosť v tejto téme a zoznam literatúry ktorý si k tomu prečítala. Aby smey neuznali sa poučili. Tieto hladovky sú veľmi subjektívna vec. Sú rôzne. A každý na je môže reagovať inak. Niekto dokonca aj škodami ja zdraví. A prečo práve zrovna tak extrémna hladovka, že 26 dní? A ešte teraz v lete keď sú podmienky pre telo náročnejšie. No že nás nových piuc.
mozem sa spytat? aka je to "liecebna" hladovka?? to pocujem prvykrat, to mate naordinovane od dr? co sa tym lieci?
"čiže mylné a odveci názory od neskúsených a neznalých ľudí do tejto debaty ozaj nepatria, lebo majú nulovú výpovednú hodnotu." chod sa porozpravat s lekarmi ktori riesia onkologickych pacientov... Achjaj, takto to dopada ked mudruju nevzdelane hlupane..
čomu a komu pomozes hladovkou? Ja mam hladovku len ak vraciam...aj to len den-dva. Okrem toho telo potrebuje pre svoje fungovanie živiny, vitaminy, vlakninu, a teda urcite aj kalorie
26 dni hladovka? to vieš komu hovor...
@havefaith A si si vedoma, ze taka 26 dnova hladovka je velmi zly zasah do organizmu? Ze je to nebezpecne pre oblicku, pecen aj srdce? Ze ti totalne moze odpalit svalstvo, lebo neprijimas ziadne bielkoviny a ziviny? Och zena, nic v zlom a napriek tomu,ze nevyziadane rady nechces, ale raz ked ti kvoli tomu vypovie organizmus, aj ked si doteraz zazrakom prezila a skoncis v nemocnici s vaznym stavom, tak sa potom nediv.
ešte deň , dva chápem. Ale 26dní? Je to vôbec možné bez zdravotného rizika?
Prečo vlastne píšeš či sa niekto pridá, však ak chceš - kľudne si hladuj aj sama.
26 dni je masaker. Ja som par krat drzala post 10 dni - ale bolo to na kokosovych vodach alebo javorovom sirupe. Bolo to super. Teraz mam 3 deti - vkuse varim, chystam nejake jedlo a neviem si to predstavit vydrzat 😅
@havefaith A si si vedoma, ze taka 26 dnova hladovka je velmi zly zasah do organizmu? Ze je to nebezpecne pre oblicku, pecen aj srdce? Ze ti totalne moze odpalit svalstvo, lebo neprijimas ziadne bielkoviny a ziviny? Och zena, nic v zlom a napriek tomu,ze nevyziadane rady nechces, ale raz ked ti kvoli tomu vypovie organizmus, aj ked si doteraz zazrakom prezila a skoncis v nemocnici s vaznym stavom, tak sa potom nediv.
@motylik2559 nepíš hlúposti, ak o tom nič nevieš. Pod lekárskym dozorom môžeš držať hladovku 40 dní.

A prečo si to dala 3x? Ty už od hladu nevidíš asi 🙂.