icon

Má Gua sha skutočne zmysel a účinok?

20. júl 2026

Používate ?má to účinok?alebo je to potrebné?alebo odporúčate niečo? váš názor prosim

anonym_952ba2
20. júl 2026

Nie nie, je to blbosť. Max na prekrvenie, ale zázraky alebo vizuálnu zmenu nečakaj

autor
20. júl 2026
@anonym_952ba2

Nie nie, je to blbosť. Max na prekrvenie, ale zázraky alebo vizuálnu zmenu nečakaj

@anonym_952ba2 a masážny valček?

anonym_bd8aae
20. júl 2026

@anonym_autor ak sa s tým naučíš správne pracovať, tak dokáže pomôcť, len treba pravidelnosť - každý deň. Dokáže zo zredukovať opuchy tváre a tým vytiahnuť prirodzené kontúry, vyrovná drobné začínajúce vrásky.
Valček je skôr relaxačný, tam účinky nečakaj.

anonym_764b0b
20. júl 2026

tiež to vidím tak, že je skôr na masáž, prekrvenie a uvoľnenie stiahnutých svalov po celom dni. ak chceš eliminovať vrásky tak ti gua sha stačiť nebude

anonym_952ba2
20. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_952ba2 a masážny valček?

@anonym_autor všetko to je to isté, ako masáž, prekrvenie. Je jedno v akom tvare to je😂

anonym_b62e1e
20. júl 2026

Ja mám dávno po 30-tke a guashu by som nedala za nic. Používam viac ako 10 rokov maždý deň ráno a večer a je to teda zázrak za mňa. Tu ide o konzistenciu. Ak si s tým prejdeš po tvári keď si spomenieš tak je jasné, že účinok nieje. Mám aj valček, ten používam na zapracovanie produktu ak mám čas.

biba_18
20. júl 2026

ten čo píše že nemá účinok má pravdu - pre neho to účinok nemá… lebo to nepoužíva správne alebo nie je v užívaní konzistetntný…
pre mňa to účinok má - ale poctivo to používam a následne pokožku vyživujem…