Má Gua sha skutočne zmysel a účinok?
Používate ?má to účinok?alebo je to potrebné?alebo odporúčate niečo? váš názor prosim
Nie nie, je to blbosť. Max na prekrvenie, ale zázraky alebo vizuálnu zmenu nečakaj
@anonym_952ba2 a masážny valček?
@anonym_autor ak sa s tým naučíš správne pracovať, tak dokáže pomôcť, len treba pravidelnosť - každý deň. Dokáže zo zredukovať opuchy tváre a tým vytiahnuť prirodzené kontúry, vyrovná drobné začínajúce vrásky.
Valček je skôr relaxačný, tam účinky nečakaj.
tiež to vidím tak, že je skôr na masáž, prekrvenie a uvoľnenie stiahnutých svalov po celom dni. ak chceš eliminovať vrásky tak ti gua sha stačiť nebude
@anonym_952ba2 a masážny valček?
@anonym_autor všetko to je to isté, ako masáž, prekrvenie. Je jedno v akom tvare to je😂
Ja mám dávno po 30-tke a guashu by som nedala za nic. Používam viac ako 10 rokov maždý deň ráno a večer a je to teda zázrak za mňa. Tu ide o konzistenciu. Ak si s tým prejdeš po tvári keď si spomenieš tak je jasné, že účinok nieje. Mám aj valček, ten používam na zapracovanie produktu ak mám čas.
ten čo píše že nemá účinok má pravdu - pre neho to účinok nemá… lebo to nepoužíva správne alebo nie je v užívaní konzistetntný…
pre mňa to účinok má - ale poctivo to používam a následne pokožku vyživujem…

Nie nie, je to blbosť. Max na prekrvenie, ale zázraky alebo vizuálnu zmenu nečakaj