Ozonoterapia počas dojčenia: Môžem pokračovať?
Ahojte mamičky. Prosím, najde sa tu niekto, kto má skúsenosť alebo by aspoň vedel poradiť? Som takmer 5 mesiacov od pôrodu. Dva mesiace dozadu ma seklo, ale tak, že som vôbec nevedela chodiť. Viackrát som skončila na pohotovosti, kde mi dali infúzie, ktoré nepomohli, z jednej som mala aj vedľajšie účinky, takže čo malo pomôcť, tak ešte uškodilo. Jedine, čo ako tak zaberá sú injekcie almiral, ale ani tie sa nedajú pichať donekonečna. Malého, samozrejme, kojím. Robím to tak, že keď som bola na infúziu, tak sok si dala pauzu od kojenia 48 hodín, pri injekciach almirálu som vždy kojila najskor po 20. Hodinách. No mám tri deti a neviem vôbec fungovať, som v permanentnej bolesti. Neurológ ma poslal na ozón, ale termín mám až na jeseň a pichá sa s kortikoidmi, tajže treba orestať kojiť. Naskytla sa mi však možnosť ísť na čistý ozón, do ktorého pridávajú len kolagén a moju krv. Obvodná lekárka a aj na klinike sa zhodli, že sa to počas dojčenia môže. Má niekto skúsenosť? Že ste boli na ozón a kojili ďalej? Prípadne ak treba dojčenie prerušiť, na akú dlhú dobu? Veľmi pekne ďakujem za reakcie 🙂