Máte skúsenosti s liekom Ozempic na chudnutie?
Zdravím užívam od obvodného lekára injekcie na chudnutie ozempic začínam na dávke 0.25mg a mám 136kg už tretí týždeň užívam tie injekcie raz do týždňa a ešte som vôbec neschudol a nemal som vôbec žiadne vedľajšie účinky no lekár povedal že po 4 týždňoch liečby dávku zvyšuje na 0.5mg potom na 1mg aké máte skúsenosti vy stým liekom pomohol vám schudnúť alebo kedy až ten liek zaberá ?
Aj niečo proti tomu robíš? Alebo len doma sedíš a čakáš?
@anonym_406378 Ták po pravde nič nerobím kôli tomu
@stanislavh98 tak sa nečuduj
no, vsetky tieto injekcie funguju tak, ze po pichani nemas byt hladny/hladna...tym padom menej jes a preto si v kalorickom deficite a chudnes... preto je teda otazka -- ješ menej? aj ak napriek injekciam pirjimas velke mnozstvo kalorii tak neschudneš ani gram
Ty si asi človek, ktorý neurobí nič, len čaká, že sa to samo vyrieši. Bez námahy, úsilia. Ani v škole ti to veľmi nešlo. Mýlim sa?
Ono to nefunguje tak, ze si to pichnes a chudnes,ale ti to posobi na mozog ci kde a nemas hlad. Akoze pri tvojej vahe nic neschudnut…necitis ziadny ucinok? Moze byt, ze tvoje telo nereaguje na tak male mnozstvo ale zacne ti to fungovat pri vyssich davkach.
Mne uz pri prvej (wegovy) je extremne zle a do jedla sa nutim, nech aspon nieco zjem. A to som sa 40rokov nevedela pri jedle ovladat.
@stanislavh98 🤣🤣🤣🤣💪👏👏👏👏👍

Aj niečo proti tomu robíš? Alebo len doma sedíš a čakáš?