Pomáha tekvicový olej profesora Turianicu na štítnu žľazu?
Dobry den,
Je tu niekto s real skusenostou, ze dany olej pomohol(hlavne, co sa tyka stitnej zlazy)?
Prosim len prispevky k teme. O nazory typu, ze na liecbu su tu lekari a pod.nemam zaujem.
Dakujem
Za mna ano. Pomohlo. Planujem kupit znova sebe aj rodine. Nie, nik ma neplati.
Neverila som a bola som skepticka, ale hovorila som si, ze vyhodila som peniaze uz za vacsie hluposti tak skusim, lebo unava bola dlhodoba.
@misickaa4 kedze pouzivam denne tekvicovy olej do salatov som si pozrela aky je rozdiel medzi cistym 100% stajerskym tekvicovym olejom a tymto spominanym ...tak ziadny...len tento ma reklamu... neviem ci mas moznost si spravit vylet ale v rakusku ci slovinsku v stajerskej oblasti najdes farmy kde to kupis na litre ked chces napis mi spravu ti poslem kde kupujem ja
@misickaa4 kedze pouzivam denne tekvicovy olej do salatov som si pozrela aky je rozdiel medzi cistym 100% stajerskym tekvicovym olejom a tymto spominanym ...tak ziadny...len tento ma reklamu... neviem ci mas moznost si spravit vylet ale v rakusku ci slovinsku v stajerskej oblasti najdes farmy kde to kupis na litre ked chces napis mi spravu ti poslem kde kupujem ja
@fairyy Organicky viazané formy jódu vo Fortuna Vitae podporujú funkciu štítnej žľazy a pomáhajú regulovať látkovú výmenu. Pomáha pri zvýšenej ako aj zníženej funkcii štítnej žľazy a pri iných ochoreniach... Takže je v nich rozdiel lebo v obyčajnom tekvicovom oleji není viazaný jód.
@fairyy dakujem. Tento by mal byt s organicky viazanym jodom
@fairyy Organicky viazané formy jódu vo Fortuna Vitae podporujú funkciu štítnej žľazy a pomáhajú regulovať látkovú výmenu. Pomáha pri zvýšenej ako aj zníženej funkcii štítnej žľazy a pri iných ochoreniach... Takže je v nich rozdiel lebo v obyčajnom tekvicovom oleji není viazaný jód.
@anonym_90a087 Co je tvrdenie, ktore EU zakazala. Musi to byt potvrdene na rozsiahlej studii na mnozstve pacientov, nie stylom "teoreticky to ma pomoct, lebo jod".

Ako chces urcit, ci olej pomohol, ked lekara odmietas ? Jedine laboratorne odbery na hormony ukazu, ci sa nieco zmenilo.