Pomáha tekvicový olej profesora Turianicu na štítnu žľazu?
Dobry den,
Je tu niekto s real skusenostou, ze dany olej pomohol(hlavne, co sa tyka stitnej zlazy)?
Prosim len prispevky k teme. O nazory typu, ze na liecbu su tu lekari a pod.nemam zaujem.
Dakujem
Za mna ano. Pomohlo. Planujem kupit znova sebe aj rodine. Nie, nik ma neplati.
Neverila som a bola som skepticka, ale hovorila som si, ze vyhodila som peniaze uz za vacsie hluposti tak skusim, lebo unava bola dlhodoba.
@misickaa4 kedze pouzivam denne tekvicovy olej do salatov som si pozrela aky je rozdiel medzi cistym 100% stajerskym tekvicovym olejom a tymto spominanym ...tak ziadny...len tento ma reklamu... neviem ci mas moznost si spravit vylet ale v rakusku ci slovinsku v stajerskej oblasti najdes farmy kde to kupis na litre ked chces napis mi spravu ti poslem kde kupujem ja
@misickaa4 kedze pouzivam denne tekvicovy olej do salatov som si pozrela aky je rozdiel medzi cistym 100% stajerskym tekvicovym olejom a tymto spominanym ...tak ziadny...len tento ma reklamu... neviem ci mas moznost si spravit vylet ale v rakusku ci slovinsku v stajerskej oblasti najdes farmy kde to kupis na litre ked chces napis mi spravu ti poslem kde kupujem ja
@fairyy Organicky viazané formy jódu vo Fortuna Vitae podporujú funkciu štítnej žľazy a pomáhajú regulovať látkovú výmenu. Pomáha pri zvýšenej ako aj zníženej funkcii štítnej žľazy a pri iných ochoreniach... Takže je v nich rozdiel lebo v obyčajnom tekvicovom oleji není viazaný jód.

Ako chces urcit, ci olej pomohol, ked lekara odmietas ? Jedine laboratorne odbery na hormony ukazu, ci sa nieco zmenilo.