Dobry den, ma niekto realne skusenosti so Skenar terapiou? Pomohla Vam? Dakujem
anonym_2fd4a4
•
Dnes o 11:01
Raz som bola na jednom jogovom pobyte kde bol skenar súčasťou balíka. Pani nám mala podľa neho urobiť diagnostiku a navrhnúť terapiu. Podľa toho, ako sa úspešne trafila do mojich zdravotných problémov, je to šarlatánstvo. A ešte ma dojala, keď mi začala vysvetľovať, že to ako funguje daná terapia nemôžem pochopiť, lebo je to na princípe kvantovej fyziky. Tak som ju vyzvala nech sa mi to pokúsi vysvetliť, že základy kvantovej fyziky viem ( a odrecitovala som jej že podstata je že elektron pri prechode na inú vrstvu obalu vyžaruje kvantá energie). Pani zmlkla a celý pobyt sa mi vyhýbala.
Raz som bola na jednom jogovom pobyte kde bol skenar súčasťou balíka. Pani nám mala podľa neho urobiť diagnostiku a navrhnúť terapiu. Podľa toho, ako sa úspešne trafila do mojich zdravotných problémov, je to šarlatánstvo. A ešte ma dojala, keď mi začala vysvetľovať, že to ako funguje daná terapia nemôžem pochopiť, lebo je to na princípe kvantovej fyziky. Tak som ju vyzvala nech sa mi to pokúsi vysvetliť, že základy kvantovej fyziky viem ( a odrecitovala som jej že podstata je že elektron pri prechode na inú vrstvu obalu vyžaruje kvantá energie).
Pani zmlkla a celý pobyt sa mi vyhýbala.