Účinky benediktu lekárskeho a senovky gréckej na dojčenie
Ahojte, kedy sa Vám prejavili účinky týchto byliniek? Používam to od pondelka 3 krát denne a nemám pocit, že by som mala viac mlieka🫣
Ja som odsavala pri prvom, tak som videla rozdiel, ze sa mi zvysila produkcia mlieka, ked som to pouzivala, hlavne na zaciatku, ale potom ako sa vratila menstruacia a syn uz daval prikrmy, tak nepomohli ani bylinky
@anonym_autor Nepomohlo. Bola som v strese preto som prisla o mlieko ( prvorodene dieta)
@anonym_autor u mňa nula 🤷 A brala som také tie vysoké dávky na radu laktačnej, o mlieko som aj tak po mesiaci a pol prišla. Kde som však videla efekt - power pumping v noci.
@anonym_autor tentokrat som nebrala prakticky ziadne bylinky a dojcenie ide aj bez toho.
No ja od začiatku nemám veľa mlieka a ako dcérku operovali, tak zo stresu mám ešte menej mlieka a ani sa nechce kojiť, pretože nejedla tam 3 dni a nechce sa prisať, lebo sa ako keby bojí, že zostane bez mlieka keď jej mlieko nejde hneď.😶
Mne po cca 4 mesiacoch mlieko už skoro vôbec netieklo a to som robila to isté čo od pôrodu-veľa polievok, tekutín,nasadila som senovku a Benedikt a kojila som skoro do roka
Nepomáha...buď máš mlieko alebo nemáš. Ja som tiež užívala tie konské dávky. Aj keď u mňa bol potom problém aj inde. Ale konkrétne toto zbytočne vyhodené peniaze. Nestojí to málo a kážu toho jesť moc veľa.
Mne to pomohlo. Asi týždeň som to brala plus dieťatko doma prikladala najčastejšie, ako to bolo možné. Mlieko sa mi naplno spustilo a dojčila som ho až do jeho 2 rokov.
@anonym_autor brala som veľké dávky a veľa, pomáhalo to len prvých pár dní, ak sa nezvýšil odber, lepšie mi zabrala moringa a najlepšie odsávanie odsávačkou, pravidelné, moje deti nevedeli dobre vysať mliečko, mám pomalý tok, dlho mi trvá, kým začne tiecť a len pomaly sa zvyšuje množstvo.
@anonym_autor tentokrat som nebrala prakticky ziadne bylinky a dojcenie ide aj bez toho.
@denithestrange1993 výborne a ako to pomohlo autorke? Budeš kojit za ňu? Ja nepochopím tuto potrebu sa vyjadriť za každú cenu. A k veci, vybrala som 5 týchto balení, nepomohlo mi to vobec.
@denithestrange1993 výborne a ako to pomohlo autorke? Budeš kojit za ňu? Ja nepochopím tuto potrebu sa vyjadriť za každú cenu. A k veci, vybrala som 5 týchto balení, nepomohlo mi to vobec.
@anonym_ea50c2 ved normalne som uviedla svoju skusenost ze senovka/benedikt ta nespasi.

Mne to nepomohlo. Efekt žiaden.