icon

Účinky benediktu lekárskeho a senovky gréckej na dojčenie

14. máj 2026

Ahojte, kedy sa Vám prejavili účinky týchto byliniek? Používam to od pondelka 3 krát denne a nemám pocit, že by som mala viac mlieka🫣

stela567
14. máj 2026

Mne to nepomohlo. Efekt žiaden.

viestta
14. máj 2026

Nic nepomohlo

reela
14. máj 2026

Ja som odsavala pri prvom, tak som videla rozdiel, ze sa mi zvysila produkcia mlieka, ked som to pouzivala, hlavne na zaciatku, ale potom ako sa vratila menstruacia a syn uz daval prikrmy, tak nepomohli ani bylinky

beata_k
14. máj 2026

@anonym_autor Nepomohlo. Bola som v strese preto som prisla o mlieko ( prvorodene dieta)

michaela329
14. máj 2026

@anonym_autor u mňa nula 🤷 A brala som také tie vysoké dávky na radu laktačnej, o mlieko som aj tak po mesiaci a pol prišla. Kde som však videla efekt - power pumping v noci.

denithestrange1993
14. máj 2026

@anonym_autor tentokrat som nebrala prakticky ziadne bylinky a dojcenie ide aj bez toho.

autor
14. máj 2026

No ja od začiatku nemám veľa mlieka a ako dcérku operovali, tak zo stresu mám ešte menej mlieka a ani sa nechce kojiť, pretože nejedla tam 3 dni a nechce sa prisať, lebo sa ako keby bojí, že zostane bez mlieka keď jej mlieko nejde hneď.😶

anonym_508df2
14. máj 2026

Mne po cca 4 mesiacoch mlieko už skoro vôbec netieklo a to som robila to isté čo od pôrodu-veľa polievok, tekutín,nasadila som senovku a Benedikt a kojila som skoro do roka

anonym_e48589
15. máj 2026

Nepomáha...buď máš mlieko alebo nemáš. Ja som tiež užívala tie konské dávky. Aj keď u mňa bol potom problém aj inde. Ale konkrétne toto zbytočne vyhodené peniaze. Nestojí to málo a kážu toho jesť moc veľa.

riskoh
15. máj 2026

Nepomohlo,pomohli homeopatika ricinus comunis

anonym_dd9ee6
15. máj 2026

Mne to pomohlo. Asi týždeň som to brala plus dieťatko doma prikladala najčastejšie, ako to bolo možné. Mlieko sa mi naplno spustilo a dojčila som ho až do jeho 2 rokov.

anonym_61a290
15. máj 2026

@anonym_autor brala som veľké dávky a veľa, pomáhalo to len prvých pár dní, ak sa nezvýšil odber, lepšie mi zabrala moringa a najlepšie odsávanie odsávačkou, pravidelné, moje deti nevedeli dobre vysať mliečko, mám pomalý tok, dlho mi trvá, kým začne tiecť a len pomaly sa zvyšuje množstvo.

anonym_ea50c2
15. máj 2026
@denithestrange1993

@anonym_autor tentokrat som nebrala prakticky ziadne bylinky a dojcenie ide aj bez toho.

@denithestrange1993 výborne a ako to pomohlo autorke? Budeš kojit za ňu? Ja nepochopím tuto potrebu sa vyjadriť za každú cenu. A k veci, vybrala som 5 týchto balení, nepomohlo mi to vobec.

extempore
15. máj 2026
@riskoh

Nepomohlo,pomohli homeopatika ricinus comunis

@riskoh homeopatiká 😂😂😂😂😂

riskoh
15. máj 2026
@extempore

@riskoh homeopatiká 😂😂😂😂😂

denithestrange1993
15. máj 2026
@anonym_ea50c2

@denithestrange1993 výborne a ako to pomohlo autorke? Budeš kojit za ňu? Ja nepochopím tuto potrebu sa vyjadriť za každú cenu. A k veci, vybrala som 5 týchto balení, nepomohlo mi to vobec.

@anonym_ea50c2 ved normalne som uviedla svoju skusenost ze senovka/benedikt ta nespasi.