icon

Je bezpečné užívať Benedikt a senovka?

27. máj 2026

Ahojte, LP z mamily mi poradila uzivanie 3 tabliet z kazdej trjto byliny denne 3x co mame 18 kapsul denne na zvysenie tvorby mlieka, docitala som ss momentalne velmi znepokojujuce informacie o LP z mamily a chcem sa spytat, ci niekto prestal uzivat tieto konske davky zo dna na den a mlieko tiez prestalo ist? Ja sa len toho bojim lebo uzivam to 4. den a mam pocit ze mlieka mam viac, dakujem za rady a skusenosti

weronika171717
•
27. máj 2026

Ja som brala senovku tablety a benedikt sypaný čaj. Skús to takto. 😊

michaela329
•
27. máj 2026

@anonym_autor neboj sa, ja som ich užívala a aj tak mlieko odišlo 🤷 Takže podľa mňa to až taký vplyv nemá.

petamich
•
27. máj 2026

Uzivala som na rozbeh, prestala som zo dna na den, nic sa nestalo, mlieka bolo na rozdavanie.

autor
•
28. máj 2026
@petamich

Uzivala som na rozbeh, prestala som zo dna na den, nic sa nestalo, mlieka bolo na rozdavanie.

@petamich ako dlho na rozbeh? jansom uzivala 4 dni a sekla som s tym a som zvedava co bude

petamich
•
28. máj 2026
@anonym_autor

@petamich ako dlho na rozbeh? jansom uzivala 4 dni a sekla som s tym a som zvedava co bude

@anonym_autor vies co ja som asi tyzden alebo dva max, uz su uplne nepamatam ale nebolo to vobec dlho 🙂

maryetta
•
28. máj 2026

A nedaju sa iba mensie davky?
Ja aom nebrala nic. Raz bolo mlieka viac. Raz menej.

gab1sol
•
28. máj 2026

@anonym_autor áno, užívala som a to bolo jediné pozitívum, čo som si z mamily odniesla. Tiež som najskôr začala s takým dávkovaním, ale keď sa dcéra rozpapala a to mliečko sa začalo tvoriť aj kvôli tomu, po cca týždni som začala sama znižovať dávky, až som po čase úplne prestala s užívaním a kojila som ďalej. Samozrejme, tvorba mlieka sa upravila pre potreby dcéry.

mtn112233
•
8. jún 2026

@anonym_autor
Ženy davajte si bacha na taketo dávkovanie.. ja som užívala 24tbl denne a takmer mi to odpalilo pečeň.. rok pečeňové testy katastrofálne..
Mlieka som sice mala pre 2 deti ale takmer mi to zničilo zdravie!!!!
Uplne staci dávkovanie ako je na pribalovom letaku žiadne niekoľkonásobne väčšie dávky
Nebláznite

michaela329
•
8. jún 2026
@mtn112233

@anonym_autor
Ženy davajte si bacha na taketo dávkovanie.. ja som užívala 24tbl denne a takmer mi to odpalilo pečeň.. rok pečeňové testy katastrofálne..
Uplne staci dávkovanie ako je na pribalovom letaku žiadne niekoľkonásobne väčšie dávky
Nebláznite

@mtn112233 to vážne 😳? Lebo ja som ich mala tiež pár mesiacov po tejto kúre od laktačnej vysoké, preventivka u obvodnej ináč ok, len pečeňové zlé, fakt dom nechápala z čoho, keď človek nepil vyše roka.

mtn112233
•
8. jún 2026
@michaela329

@mtn112233 to vážne 😳? Lebo ja som ich mala tiež pár mesiacov po tejto kúre od laktačnej vysoké, preventivka u obvodnej ináč ok, len pečeňové zlé, fakt dom nechápala z čoho, keď človek nepil vyše roka.

@michaela329 len pečeňové zle.. takže už asi chápeš z čoho 🙂

beata_k
•
8. jún 2026
@mtn112233

@anonym_autor
Nebláznite

@mtn112233 A preco si uzivala tak velke davky?

mtn112233
•
8. jún 2026
@beata_k

@mtn112233 A preco si uzivala tak velke davky?

@beata_k prečo asi? Preto prečo všetky ostatné ktore sa ako neskusene prvorodicky nechaju zblbnut radami laktacnych poradkyn?

beata_k
•
8. jún 2026
@mtn112233

@beata_k prečo asi? Preto prečo všetky ostatné ktore sa ako neskusene prvorodicky nechaju zblbnut radami laktacnych poradkyn?

@mtn112233 To ti laktacna takto poradila? Ja len dufam, ze uz take "rady" nikomu nedava.

mtn112233
•
8. jún 2026
@beata_k

@mtn112233 To ti laktacna takto poradila? Ja len dufam, ze uz take "rady" nikomu nedava.

@beata_k áno tak mi to kazala užívať..
To dúfam aj ja

michaela329
•
8. jún 2026
@beata_k

@beata_k mne minulý rok ešte áno... dokonca to ani nepomohlo 🤦