icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

hafizicka
16. okt 2016

@karollka21 môžem sa Vás opýtať na alergie? Natrela som muža 31 a tymiánovu masť. Tvrdí, že cíti alergiu - je to možné? Ďakujem

egiginka
16. okt 2016

vyborne mam skusenosti pouzivame uz snad aj 20rokov;)

prirodka
17. okt 2016

Ako čo,ja tam nakupujem len koreniny. Vyskúšala som nejaké výrobky, ale nesadli ani mne a ni kamarátkam, našli sme niečo kvalitnejšie čo sa týka doplnkov výživy a to j
nám pomáha.Aloe sme pili aj s rodinou, ale nemá na kvalitu z Foreveru,okrem toho je aj drahšie.... 🙂 🙂

prirodka
17. okt 2016

@hafizicka Ak sa alergie chce zbaviť, na to treba ísť ináč...či myslíš alergiu na tú tymiánovú masť a 31?

hafizicka
21. okt 2016

@prirodka nie zbaviť. Je alergik - peľ, med, prach atď... Nemôže bylinkový čaj, či bazovy sirup.... Tak ma napadlo, ci nemôže dráždiť. Ďakujem

frisnica26
27. nov 2016

aj ja poprosím kontakt kvôli deťom eukasol sprej a typmianova masť , su neusta chore

taesprit
27. nov 2016

koľko ľudí, toľko chutí....vec názoru, čo na čo má a nemá....preto je na výber...

zuz1978
28. nov 2016

@prirodka vies mi trochu blizsie popisat produkt o ktorom rozpravas? Mozes aj do ip a aj cenu prosim ta

bubu62
Autor odpoveď zmazal
prirodka
20. dec 2016

@bubu62 nerozumiem otázke.na čo sa pýtaš konkrétne? Napíš IP.

bubu62
Autor odpoveď zmazal
adkazabka
Odpoveď bola odstránená
bubu62
Autor odpoveď zmazal
mirellka
Odpoveď bola odstránená
jabucko
2. jan 2017

@saulinka ja len vyborne. Som alergik a citlivo reagujem na kozmetiku, kremy. JUST BEZ problemov. U nas stalice - borievkovy krem na bolavy chrbat a krk. Tymianovy krem - pri nadche a kasli. Teatree krem pri prechladnuti 31tka - univerzal. Vyborne produkty, i ked cenovo vyssie. No vsak stoja za to.

adkazabka
3. jan 2017

@mirellka ahoj už ho mám vďaka..🙂

helen112
9. jan 2017

Tymianovy krem mozes natierat na hrudnik, ale pozor, zacni male mnozstvo, pretoze je to silny krem. Rozpusta hlieny - natierat na celo nad nos, uvolnuje dychanie - na hrudnik, pri bolesti uska - natierat okolo ucha, pri raste zubkov - natierat na lica, pri akejkolvek bolesti natierat na bolave miesto.. ma velmi siroke vyuzitie. Ja ho minam hlavne na tie dutiny. Moj syn (teraz ma dva roky) na to "frci" od malicka 🙂 a teda aj na ostatnych veciach, ktore tu boli spomenute - napr. Eukasol - vynikajuci eukalyptovy sprej, na ktorom som sama vyrastla... 🙂

helen112
9. jan 2017

@daskafj ano u mna sa da objednat Just 🙂

bubu62
Autor odpoveď zmazal
helen112
9. jan 2017

@bubu62 a co presne nezabera? Pomozem 🙂

cheequix
7. feb 2017

@unique26 dobrý den, možem poprosiť aj ja kontakt na nejakého predajcu? Používam odtiaľ koreniny a kedže žijeme v zahraničí a na Sk chodievame raz za cas, rada by som si ich dopredu objednala, nech ma čakajú, kým prídeme.

bubu62
Autor odpoveď zmazal
helen112
8. feb 2017

@bubu62 pisem IP ;)

helen112
9. feb 2017

@cheequix pisala som vam spravu 🙂

cheequix
9. feb 2017

@helen112 dakujem pekne🙂 uz sa mi medzitým ozvala iná zástupkyňa

helen112
9. feb 2017

@cheequix ok nemate za co ;)

martina1305
9. feb 2017

ja som JUST pozitivna od r. 2012, na niektore produkty nedam fakt dopustit a uz si bez nich neviem predstavit ani svoj zivot...Eukasol musi byt stale, slezovy deodorant pouzivame uz od zaciatku obaja aj s mojim manzelom. kym som mavala menstruacne krce, tak som si potierala podbrusko levandulovym alebo tymianovym kremom...mamina neda dopustit na borievkovy krem pri bolestiach chrbta, sije a ramien...dllho predlho bol mojim No1 produktom tea tree olej, to bolo moje vnutorne ATB.

honkitonki
15. feb 2017

@prirodka teraz bude nová kolekcia Jar s chuťou, ked oblubuješ koreniny... je tam šalatové, gourmet, korenie morska sol s bylinkami a 100 ml bodliak.olej 🙂

prirodka
15. feb 2017

To musím celé to balenie kúpiť? A čo to stojí?

honkitonki
15. feb 2017

@prirodka hej, je to celá kolekcia... a vyjde 21,70