Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
vyborne mam skusenosti pouzivame uz snad aj 20rokov;)
Ako čo,ja tam nakupujem len koreniny. Vyskúšala som nejaké výrobky, ale nesadli ani mne a ni kamarátkam, našli sme niečo kvalitnejšie čo sa týka doplnkov výživy a to j
nám pomáha.Aloe sme pili aj s rodinou, ale nemá na kvalitu z Foreveru,okrem toho je aj drahšie.... 🙂 🙂
aj ja poprosím kontakt kvôli deťom eukasol sprej a typmianova masť , su neusta chore
koľko ľudí, toľko chutí....vec názoru, čo na čo má a nemá....preto je na výber...
@saulinka ja len vyborne. Som alergik a citlivo reagujem na kozmetiku, kremy. JUST BEZ problemov. U nas stalice - borievkovy krem na bolavy chrbat a krk. Tymianovy krem - pri nadche a kasli. Teatree krem pri prechladnuti 31tka - univerzal. Vyborne produkty, i ked cenovo vyssie. No vsak stoja za to.
Tymianovy krem mozes natierat na hrudnik, ale pozor, zacni male mnozstvo, pretoze je to silny krem. Rozpusta hlieny - natierat na celo nad nos, uvolnuje dychanie - na hrudnik, pri bolesti uska - natierat okolo ucha, pri raste zubkov - natierat na lica, pri akejkolvek bolesti natierat na bolave miesto.. ma velmi siroke vyuzitie. Ja ho minam hlavne na tie dutiny. Moj syn (teraz ma dva roky) na to "frci" od malicka 🙂 a teda aj na ostatnych veciach, ktore tu boli spomenute - napr. Eukasol - vynikajuci eukalyptovy sprej, na ktorom som sama vyrastla... 🙂
ja som JUST pozitivna od r. 2012, na niektore produkty nedam fakt dopustit a uz si bez nich neviem predstavit ani svoj zivot...Eukasol musi byt stale, slezovy deodorant pouzivame uz od zaciatku obaja aj s mojim manzelom. kym som mavala menstruacne krce, tak som si potierala podbrusko levandulovym alebo tymianovym kremom...mamina neda dopustit na borievkovy krem pri bolestiach chrbta, sije a ramien...dllho predlho bol mojim No1 produktom tea tree olej, to bolo moje vnutorne ATB.
@prirodka teraz bude nová kolekcia Jar s chuťou, ked oblubuješ koreniny... je tam šalatové, gourmet, korenie morska sol s bylinkami a 100 ml bodliak.olej 🙂
To musím celé to balenie kúpiť? A čo to stojí?
@prirodka hej, je to celá kolekcia... a vyjde 21,70

@karollka21 môžem sa Vás opýtať na alergie? Natrela som muža 31 a tymiánovu masť. Tvrdí, že cíti alergiu - je to možné? Ďakujem