Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
Teraz su len v predpredaji pre niektorych poradcov
@honkitonki včera som ich tam mala a dnes už nie tak tomu nejak nerozumiem....
@honkitonki no som tu krátko asi ešte nemám možnosť objednať ich , škoda :(
Dievčatá, ja som dostala správu, že budú až v marci,ak myslíte to balenei s bodliakovým olejom v kapsičke.😒
Ahojte dievčatá, kolekcia Jar bude zrejme do konca mesiaca pre velký záujem vypredaná. Ja mám momentálne dve volné, ak máte záujem, píšte mi správu.
Dievcata robite niektora poradkynu? Potrebovala by som par info...
@unique26 zdravim ja uzivam tymianovy a slezovy krem plus eukasol teraz testujem na skolkarovi.pisali ste o exemoch co na ne?dakujem.
@helen112 môžem sa opýtať? Sirup Narosan po otvorení sa ma skladovať v chladničke? Pre 6 ročné deti je uzivanie 1x denne nie cela polievková lyžica resp. menšia pol. lyžica - tak som dostala odporúčanie - je to O. K. prosím? Ja mam zase astmu a už asi 2 mesiace kašeľ čo neprechadza. Zmenili a zvýšili mi lieky aj spreje na alergologii, ale aj tak po týždni nic moc. Kupila som si Eucasol a tymianu masť, tak skúsim s tym.... Máte pre mňa ešte nejakú radu? Ďakujem pekne za ochotu.
Zdravím Vás ak by niekto mal zaujem/ informacie o produktoch just a nahrin rada pomôžem, objednám.🙂)
Dobry den som poradca just ak nieco niekto pptrebuje kludne kontaktujte
Baby, nemate niektora na urgentne dodanie Eukasol? BA-Ruzinov
Dakujem
@angelyana mam ale nie som z ba viem poslať 1. Tr. Postu hradím ja
@majolenka11 dakujem, ale potrebujem to este dnes
ten just ma tolko dobrych veci.... o ktorych sa ani nikde nepise! Kto ma zaujem, piste, poradim, zabezpecim!
@justice2008 dobrý deň, ako by som sa dostala k cenníku a kde možno objednať?
@starshiny1989 ty si ja???? Novinka
Kocky, daju sa este v doplnkovych produktoch objednat noze???
Baby to suje homeopatika?dakujem😊
Ahoj potrebujem poradcu a kto objednáva ďakujem existuje niečo na fakt bolestivý chrbat

@honkitonki prosím ťa kde nájdem tie koreničky ..môžeš mi prosím poslať produktový kod do ip...či ž sú vypredané 😔 ??