Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
@aktiz na pleseň skôr tea tree olej a krém
pedi krem je super na plesen je dobry aj krem s tea tree ale sol pedi na kupel by som urcite pouzila .
To všetko je ok, ale zvnútra je potrebné urobiť prírodný detox a takisto prírodným prípravkom podporiť účinok tých krémov,aby ste dosiahli želaný efekt = úplne sa zbaviť plesní a mykóz./Konkrétne môžeme cez IP./
Baby a co na reumu? Mam stillovu chorobu. Plus nieco na zlcnik. Dakujem
@nika19918 na zmiernenie bolesti si mozes robit kupele v tymianovej esencii alebo borievkovej. Bolestive miesta nasledne natierat 31-kou v kombinacii bud s tymianovym kremom, alebo arnikovym, alebo borievkovym, co mas doma. Vsetky maju hrejive ucinky. Vnutorne zacat uzivat OsArTen, pripadne uvazovat o dlhodobom piti Aloe.
@zuzkamargit tymianový krém a borievkovú esenciu mám, kuknem ešte 31tku. Ďakujem za typ. 🙂
@nika19918 31-ka robi synergicky efekt tymto kremom. Zvysuje ich ucinnost.
Je tu Prosim neaka distributorka z Humenneho alebo okolia? Napiste mi prosim IP potrebujem kupit jeden produkt dakujem
Prosím vás, sú tieto produkty vhodné aj pre malé bábätka. Máme 3 mesiace a už tretí týždeň soplíky...rada by som mu dala niečo prírodné, hlavne na upchatý noštek...doma máme dosť suchý vzduch a zvlhčujeme, tak možno ak je niečo aj na použitie do zvlhčovača. Ďakujem
@saulinka Ja vyuzivam pri detom eukasol a timianovu masticku z Justu a naozaj su super
@lenka61 Mne ma najmladsie 7 mesiacov a pouzivam timianovu masticku a eukasol
@lenka61 ahojky, mnoho produktovsú vhodné od narodenia, napríklad tymianovy krém je aj tzv"prdkaci"keďže bojuje proti kŕčom a Koloman 😉😉 aj eucasol, 1strek bez problémov na upchatý nostek do izbičky. Samozrejme tymianovy krém na hrudnicek, chrbatik hornú časť, pliecka, slapaje, čelo,v tenkej vrstve!sú to koncentrované produkty preto menej je niekedy viac.
kto ma minci plus a za kolko? IP
@majolenka11 Myslím, že by sa tu nemal ponúkať tovar na predaj,na to sú reklamy.Nie?:wink:
@prirodka aj ostatne tu ponúkajú viď vyššie
@majolenka11 ja som mala pocit, že sa tu skôr radí....
@justice2008 a hlavne cena je jednotna pre vsetkych..
@spuntikmathiasko super, to som rada 😊 viem, že sú to super produkty 😉 budeme používať

@aktiz Na to nestačí, len krém, ale treba to riešiť aj vnútorne......