icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

prirodka
18. mar 2018

@aktiz Na to nestačí, len krém, ale treba to riešiť aj vnútorne......

majolenka11
18. mar 2018

@aktiz na pleseň skôr tea tree olej a krém

kiki5
19. mar 2018

pedi krem je super na plesen je dobry aj krem s tea tree ale sol pedi na kupel by som urcite pouzila .

prirodka
19. mar 2018

To všetko je ok, ale zvnútra je potrebné urobiť prírodný detox a takisto prírodným prípravkom podporiť účinok tých krémov,aby ste dosiahli želaný efekt = úplne sa zbaviť plesní a mykóz./Konkrétne môžeme cez IP./

nika19918
20. mar 2018

Baby a co na reumu? Mam stillovu chorobu. Plus nieco na zlcnik. Dakujem

zuzkamargit
20. mar 2018

@nika19918 na zmiernenie bolesti si mozes robit kupele v tymianovej esencii alebo borievkovej. Bolestive miesta nasledne natierat 31-kou v kombinacii bud s tymianovym kremom, alebo arnikovym, alebo borievkovym, co mas doma. Vsetky maju hrejive ucinky. Vnutorne zacat uzivat OsArTen, pripadne uvazovat o dlhodobom piti Aloe.

nika19918
20. mar 2018

@zuzkamargit tymianový krém a borievkovú esenciu mám, kuknem ešte 31tku. Ďakujem za typ. 🙂

zuzkamargit
20. mar 2018

@nika19918 31-ka robi synergicky efekt tymto kremom. Zvysuje ich ucinnost.

natalkahe
20. mar 2018

Je tu Prosim neaka distributorka z Humenneho alebo okolia? Napiste mi prosim IP potrebujem kupit jeden produkt dakujem

lenka61
20. mar 2018

Prosím vás, sú tieto produkty vhodné aj pre malé bábätka. Máme 3 mesiace a už tretí týždeň soplíky...rada by som mu dala niečo prírodné, hlavne na upchatý noštek...doma máme dosť suchý vzduch a zvlhčujeme, tak možno ak je niečo aj na použitie do zvlhčovača. Ďakujem

spuntikmathiasko
20. mar 2018

@saulinka Ja vyuzivam pri detom eukasol a timianovu masticku z Justu a naozaj su super

spuntikmathiasko
20. mar 2018

@lenka61 Mne ma najmladsie 7 mesiacov a pouzivam timianovu masticku a eukasol

elmunda81
21. mar 2018

@lenka61 ahojky, mnoho produktovsú vhodné od narodenia, napríklad tymianovy krém je aj tzv"prdkaci"keďže bojuje proti kŕčom a Koloman 😉😉 aj eucasol, 1strek bez problémov na upchatý nostek do izbičky. Samozrejme tymianovy krém na hrudnicek, chrbatik hornú časť, pliecka, slapaje, čelo,v tenkej vrstve!sú to koncentrované produkty preto menej je niekedy viac.

majolenka11
Odpoveď bola odstránená
justice2008
22. mar 2018

kto ma minci plus a za kolko? IP

prirodka
22. mar 2018

@majolenka11 Myslím, že by sa tu nemal ponúkať tovar na predaj,na to sú reklamy.Nie?:wink:

majolenka11
22. mar 2018

@prirodka aj ostatne tu ponúkajú viď vyššie

zuzkamargit
Autor odpoveď zmazal
prirodka
22. mar 2018

@majolenka11 ja som mala pocit, že sa tu skôr radí....

helen112
23. mar 2018

@justice2008 a hlavne cena je jednotna pre vsetkych..

prirodka
24. mar 2018

@helen112 t
To pochybujem,lebo diler má vždy o niečo lacnejšie produkty ako zákazník....:slight

lenka61
24. mar 2018

@elmunda81 super, to som rada 😊 ďakujem za odpoved..určite vyskúšam 😊

helen112
26. mar 2018

@prirodka ale toto je forum pre vsetkych, nie iba pre "dilerov". Poradcovia si predsa medzi sebou nebudu hovorit ceny, kazdy ich dobre vie ;) A prepacte Katka, vy ste poradkyna firmy Just?

prirodka
26. mar 2018

@helen112 Tu nie sú len poradcovia, ale aj ľudia, ktorí potrebujú poradiť, či nie? Veď v pohode, pokiaľ to podmienky fóra dovolia.....Z Justu akurát sem tam kúpim koreniny, ináč mám kvalitnejšie produkty pre zdravie...ale mám v Juste aj klientky.Tak nech sa darí,ak si díler.😉

helen112
26. mar 2018

@prirodka ano, tu niesu iba poradcovia, ved to som pisala. Preto sa tu nebudu hovorit interne zalezitosti, ako je napr. cena produktov pre poradcu. Vy ste sa na tuto cenu pytala. Ak ste poradca viete ju, ak nieste poradca stante sa nim a budete vediet ;) pekny den 🙂

prirodka
26. mar 2018

@helen112 Máš mylné info, ja som sa na cenu vôbec nepýtala!!! Nemám záujem stať sa poradcom JUSTu! Ďakujem z ponuku.....

helen112
27. mar 2018

@prirodka ospravedlnujem sa, ty si sa na cenu nepytala, ale justice2008, fakt prepac, zle som si to precitala.. a nemusis sa tak zlostit, ved sa len rozpravame.. prajem ti pekny den 😉

lenka61
27. mar 2018

@elmunda81 ďakujem 😊 už som aj objednala 😊

lenka61
27. mar 2018

@spuntikmathiasko super, to som rada 😊 viem, že sú to super produkty 😉 budeme používať

prirodka
27. mar 2018

@helen112 Ja sa nezlostím, ani to neviem,len slušne odpovedám.🙂