Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
@aknelaenka krém San aktiv alebo lamelloderm kľudne mi napíšte do spravy
@aknelaenka dieťa či dospelá osoba ?
ak dospelá alebo dieťa od 3 rokov ekzém treba začať riešiť vnútorne,takže aloe vera gél a kremy treba vyskúsať čo sadne..ja som tiež ekzematik a mne sedí tea tree krem ale može vam sadnúť san aktiv , lamelloderm,slezový kreém alebo aj nechtíkový..najlepšie by bolo vyhladať poradkynu vo vašém okolí aby Vam poskytla možnosť vyskúšať kremy..prípadne Vám môžem spraviť vzorky a poslať poštou ak máte záujem kludne napíšte ip
žienky, máte skúsenosť s niečím, čo by pomohlo na imunitu?hlavne pre deti.... nie je to aktuálne teraz, ale tak august september treba začať užívať, aby sme sa od oktobra vyvarovali infekciam 🙂 vdaka
echinacina + narosan a pri zacinajuceh chorobe kupat v tymianovej esencii. Perfektne rozpusta hlieny a uvolnuje nos
@zuzkamargit mne sa vidí že možno skôr narosan tropic? Čučoriedka je predsa len skôr na úpravu krvného obrazu
@kamilkka ja som pisala cucoriedka??? Vsetky narosany su doslova nabite vitaminmi. Moje deti piju bud cuco, alebo pomaranc. Ale je to na kazdeho volbe. V domacej vabave by nemal chybat tymianovy krem a olej z 31-bylin. Ked deti v noci kaslu a natriem ich. Na to strieknem Eukasol. Hned (ne)pocujem rozdiel. Takto naraz ked sa citam, je to financne narocne, ale ked si kazdy mesiac celorocne kupujem nieco, tak to nepocitim a vyrobky su tak koncentrovane, ze vydrzia aj 1-2 roky.
My používané od Justu tymianovy krém keď majú deti kašeľ a za nás 100 bodov.
@bazoskaa ďakujem pekne..už máme väčšie množstvo vzoriek spomínaných krémov. Skúšame.
Ahoje neviete kde kupim vyžívajúci emulzia na vlasy z justu? Dakujem
@bodka1234 píšem správu 🙂
@kamilkka Skusala som uz kadeco ale najviac sa mi osvedcili dlhodobo viac menej celorocne podavat probiotika spolu s hlivou ustricovou. Su znacky, ktore robia dva v jednom. A syn (4,5 r) este pije mlieko rano aj vecer. Tak miesto kravskeho mu podavam kozie osladene medom. Kakao nechce a ciste mlieko by nevypil 🙂 A ked uz nas nieco chyti, tak vzdy mame v lekarnicke Eukasol, Tymianovy krem a na inhalaciu Tea Tree olej. Viac do spravy, ak mas zaujem. 😉
Mam teraz chlorellu a toto nepapam
@zuzana247 Zuzka, natierať každý deň, každý večer určite, ja by som natierala aj ráno napr...a kedy povolí, to je individuálne...pri niektorých chlapcoch treba trpezlivo natierať viacej dní, kým sa dostaví výsledok. držím palce
@zuzana247 nie je za co, presne ako pises ja som skusala skoro 3 tyzdne kazdy den kupel v sleze. Hrozne vela caju nakupeneho, 5l nadoba stale naliata... nepomohlo. Zohnala som krem od just od susedy ale ani to. Potom sa mu zapalil tak ze cikat nevedel. Letela som dr. ta bola zhrozena v akom stave to mal. On mal otvor asi 3mm velky - z neho cikal. A este tak mala dierka mu opuchla. Tak dala atb, a mast advantan a brusnicovy sirup. Atb. som mu ani nestihla dat lebo hned po 1x co som mu namastila s advantan zapal presiel. Dnes mu krasne isla predkozka dole. Vobec ho to neboli. Pre mna zazrak. Sme objednany 28.11. k chirurgovi na zakrok. Ale vdaka bohu ze k tomu nepride. Pojdeme sa iba ukazat 🙂
Advantan je kortikoidna masť a nie každa mamka chce pre svoje dieťa kortikoidy, niekto chce najprv vyskusať prirodnu cestu.... ta može a nemusi pomocť, ale určite to za pokus stoji a chce to čas 🙂
Ahojte, chcem sa len opýtať či tu niekto predáva produkty od f.Just z Prešova.dakujem
Ahojte kocky, viete mi niektora pls presne napisat do IP ake su podmienky regitracie ako poradkyna? Ci sa nieco plati atd. Dakujem krasne
@zuzkamargit tymián krém aj nejako "riedite"?
@jackiem ked boli deti uplne malinke, do toho roka a pol, tak som ho riedila od oka, zhruba pol na pol s hocijakym inym kremom, aky som mala otvoreny. Teraz uz natieram priamo. Pri dlhsom natierani, sa mi zvykne hlavne syn jemne vysypat. Krem obsahuje gafor a ista skupina ludi na neho reaguje precitlivene. Zmizne to vzdy samo.

Poprosím čo na ekzém? Dishydroticky ekzém postihnuté ruky a nohy(chodidlá). Alergologia až v septembri 😞