Ako správne užívať ľanové semienka na žalúdok?
Ako uzit ľanove semienka aby mali ucinok na zaludok?mam zapal zaludka alebo vred niesom si isty a lanove semienka su dobre na sliznicu zaludka, treba ich normalne zjest s lyzicou alebo zaliat horucou vodou a vypit tu vodu?ktory sposob je lepsi?dakujem
A diagnozu si si urcil sam, ci?
A čo tak zájsť k doktorovi, nech ti stanoví diagnózu a liečbu?
Ja som si kúpila pomleté alebo drvené a pridávala do ovsenej kaše alebo jogurtu. A rátaj s tým, že budeš chodiť častejšie na WC. Ja som z frekvencie 1x denne išla na 3-4x denne.
Dávam si kazde ráno do jogurtu. Normálne celé.
Povarit lyzicku vo vode vecer nechat do rana a ten maglais vypit rano..mne to poradila jedna ukrajinka .
pouzivam bezne v strave ,pridavam aj do muky
ked idem piect kolac,alebo do jogurtu ci tvarohu na ranajky
@slavomira236 lyzicku na pohar vody?ci kolko vody
Ano mozes. Trosku povar a nechaj potom na linke. Rano na lacny zaludok vypij. Ale rob to dlhsie. kazde rano. Ono to ked vychladne zhustne to. Mna az naplo ked som to pila..ale zabralo mi to. Bola som vtedy v uk a tam sa dostat k lekarovi bolo umenie a na vsetko paracefamol a ibalgin
@slavomira236 dakujem skusim, no mna tiez boli zaludok 3 dni a som v nemecku, kupil som si Iberogast kvakpy ale tie nepomohli vobec..Mam skusit aj paralen na zaludok?proti bolesti zaberie?
A dietu drzis? Lebo pri bolesti zaludka treba zacat dietou. Lahka, nemastna strava je zaklad
Lekár ,podľa čoho vieš ,že máš zapálený žalúdok
@viestta no snazim sa, pijem harmancekovi caj a nejem sladkosti atd, snazim sa aj nemastne a kupil som si suchare ale tak neda sa len tak na diete byt ked pracujem na stavbe, ale isto nejem nic tazke ani mastne
Vies o tom, ze aj v Nemecku su lekari? Ked tam nerobis na cierno, tak mas aj zdravotne poistenie a vysetria ta.
A prečo si nejdem k lekárovi po lieky
@viestta na cierno nerobim, robim na zivnost a nemam poistenie 🙃 bohuzial k lekarovi nemozem
@minenkaa mam liek od lekara ktory beriem rano nalacno ale to je len inhibitor protonovej pumpy
Mas predsa europsky preukaz poistenca, ak sa ti akutne zhorsil zdravotny stav tak chod k lekarovi. Ak sa ti spravil akutny vred, tak lanove semienka nie su to co potrebujes
Máš zdravotne poistenie na Slovensku,ak áno môžeš ísť aj v Nemecku k lekárovi
A dufam,že robíš na Slovensku živnosť v Nemecku za 15€na hodinu
@minenkaa tak nevedel som ze mozem ist k dr ked mam slovensku zdravotnu, myslel som ze musim platit aj v nemecku a ked nemam tak ze musim zaplatit poplatok
@minenkaa to uz je moja vec
Ak máš akútny stav tak áno a nerob za 15€,radšej sa zamestnaj u Nemca
@minenkaa nerieste tu moj plat atd otazka bola o inom..vdaka
Riešime všeobecne a chod k lekárovi ,kľudne sa opýtaj aj v lekárni
Autor, uz sme ti poradili, mas ist k lekarovi. To ostatne ta sice moze stvat, ale je to pravda. Ci?

Hlavne rozomlieť alevzdy iba pred použitím a zapiť vodou ,pozor čistia čreva