icon

Aký kvalitný a účinný je Aloe Vera gél?

magnetika
20. máj 2014

Mamicky, mate skusenost s tymto Aloe: http://www.bio3000.sk/kategoria/bio-produkty/st... Prip. dajte tip na kvalitny produkt pre 4.rocneho syna.

Aký kvalitný a účinný je Aloe Vera gél?
peta_petruska
22. jan 2017

@prirodka myslim len, ze davkovanie a kombinacia s inymu LR produktami u oboch bola konzultovana a navrhnuta ludmi, ktory s LR pracuju dlho... takze za mna su to naozaj vyhodene peniaze...

prirodka
22. jan 2017

@mimi1983 ...tak vyskúšaj Forever-je tu dosť pekných referencií ako pomáha...🙂

prirodka
22. jan 2017

@peta_petruska ja som vyskúšala pred pár rokmi aj produkty LR,tak Ti môžem dať za pravdu.Nie je to taká kvalita ako Forever,aj keď určite má nejaké výrobky, ktoré sú účinné, inak by sa na trhu neudržali...

zuzanka7117
22. jan 2017

Za mna tiez Forever. Pracujem pre tuto spolocnost nieco vyse roka a nedam na produkty dopustit. Ci uz pre seba, ci moje deti. 🙂 Pomohli nam velmi

abigael
24. jan 2017

Ahojte priatelia prosim vás o darovanie pre moju dcerku Charlottkku Sepšiovu 2% z dane, ktoré nám veľmi pomôžu pracovať na pokrokoch, ktoré sú pre nás nesmierne potrebné a dôležité. Postup je jednoduchý, stačí dať vedieť zamestnávateľovi do 15.2.2017, že plánujete venovať svoje 2% z dane (všetci na to máte nárok raz v roku), potom mi stačí napísať a ja Vám prepošlem tlačivo, ktoré je potrebné dať potvrdiť zamestnávateľovi, ktorý vám ho vystaví do 30.04.2017 a potvrdené mi vrátiť 🙂 o Vopred vam dakujem ak nebudete niečo vediet napiíšte mi do spravy alebo na esterkasep@gmail.com tel 0949470008

tinusa15
26. jan 2017

prirodka: ake si mala.problemy že Ti produkty od Forever zabrali?

berginkan
26. jan 2017

my uz roky objedvame toto a pomohlo na strasne vela veci. ocinovi zmiernilo reumu, ale uplne perfektne. http://www.bio3000.sk/kategoria/bio-produkty/st...

prirodka
27. jan 2017

@tinusa15 ja osobne chronický zápal močových ciest a bola som povzbudená lekármi, že budem doživotne na liekoch....nuž, 13ty rok nie som.🙂

zuzanatulaiova
27. jan 2017

@tinusa15 ak maš nejake otazky kludne napiš,ja ti viem tiež poradiť.....podla toho o aký problem ide 🙂...pekný dnik prajem

lacamada
26. máj 2017

@zuzanka7117 prepáčte ale mohla by som otázku? Vy pravdepodobne viete poradiť-môj syn 3,5 má od 1 roka spastickú bronchitídu, zatiaľ berie iba singulair (sprejom sme sa zatiaľ vyhli, ale mohli by nám hroziť), alergie zatiaľ neviem aké má, (je to dosť pravdepodobné, nakoľko má predispozíciu po mne... ja som bývalá astmatička-detská astma, alergie...). Teraz otázka, čo by nám mohlo pomôcť od od Forever Living? Ak si nájdete čas na odpoveď, budem vám úprimne vďačná. Zuzana

prirodka
26. máj 2017

@prirodka presne moja situácia pred pár rokmi....napíš na IP.Poradím Ti ako sa z toho dostať.

zuzanka7117
26. máj 2017

@lacamada napisem Ti IP 🙂

prirodka
28. máj 2017
prirodka
29. máj 2017

@berginkan aloe vera je perfektná vec pre zdravie, aj ako prevencia.Poznám, čo berie ocino a je fajn, keď mu to pomáha.Forever má ešte kvalitnejšie aloe vera,vďaka zloženiu a prírodným stabilizátorom, žiadna syntetika tam nie je a ingrediencie, ktoré sa pridávajú spôsobujú vyvážený pomer látok, ktoré organizmmus potrebuje.Pred pár rokmi som odskúšala všetky dostupné na trhu,toto je jedinečné a pri ňom som aj ostala.kto neverí, môže vyskúšať.🙂

13zuzana13
21. jún 2017
Používateľ 13zuzana13 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 13zuzana13.

Ak mate zaujem o aloe vera tam mi napiste spravu 🙂

nuska
11. júl 2017

Aloe vera je super, mne pomohlo zo žalúdkom, ale mám skúsenosti od známych, že na ekzémy, pleť a pod. Ja používam od firmy LR. Je to nemecká kvalita a majú gel, nie šťavu. V štave zo zákona môže byť pridaná voda a aj keď máte napísané, že je to 100% v zadu zistite, že je to riedené 1:200, čo je nič. V geli žiadna voda nemôže byť. Musia tam byť aj certifikáty. Minimálne ten, že je tam naozaj aj aloe a to to najkvalitnejšie, vhodné na vnútorné použitie. Ak ten nemá, tak je to veľmi slabé, obsahuje pod 15% aloe. Plus je dobré ak má aj iné certifikáty ako tie od LR majú. Môžu ich hocikedy prísť skontrolovať, odobrať vzorky aj od predajcov a to je už riadny brutal. Ak by ste chceli vedieť viac o účinkoch alebo neviete sa rozhodnúť, ktoré je kvalitné, kľudne mi pošlite fotku. Ja dávam aj ďeťom. I keď píše až od 3 rokov, dávam už od 1 roka, pravdaže menšiu dávku ale super pôsobí.

prirodka
12. júl 2017

@nuska Nesplietla si to? LR má šťavu a Forever čistý gel!
Pred rokmi som tiež čakala,že mi pomôže tá šťava, žiaľ,vypila som hektolitre a pomohlo, ale na chvíľu,kým som užívala. Pri foreveráckom som sa úplne chronických problémov zbavila. Takže vlastná skúsenosť nepustí,treba fakt vyskúšať a mať skúseného poradcu,nakoľko pri častejších ochorenniach,závažnejších alebo aj chronických-je to veľmi dôležité, a aj dávkovanie.

nuska
12. júl 2017

@prirodka nie nesplietla. LR ma gel. Na Forever som neragovala, hovorila som vseobecne ako aloe v lekarni a pod. A je to zo zakona urcene takze si to nemozu len tak dat. Ako je oznacenie na alkohole co je Rum, takze dnes v obchode najdeme uz len Um. Pila som aj Forever ale LR lepsie chuti a mam s nim ucinky. Forever mi nikto nechcel pit, takze len 1 flasu sme mali, takze ucinky posudit neviem. LR ale super. Ohovaranie nechcem.

prirodka
12. júl 2017

@nuska Toto nieje ohováranie, ale vlastné skúsenosti. Vieš, ja robím už 15rokov poradenstvo v tejto oblasti,takže skúsenosti hovoria jednoznačne,a to nielen moje a mojej rodiny,ale aj tých, ktorým sme pomohli sa uzdraviť.
Čistý gel z F.nemusí chutiť každému,hlavne prvá bandaska. Potom si zvykneš. Sú aj ochutené, ktoré majú vynikajúce účinky, či už pri ochoreniach nervového systému,srdiečka, močových problémov, chrbtica, kĺby.....ale ak máš záujem si "poklebetiť",asi by bolo lepšie cez IP,aby sme tu nerobili prezentáciu .produktov.....🙂

zuzanatulaiova
12. júl 2017

len trochu aj moju skúsenosť.....LR je skor na kozmetiku.....mala som aj LR gel,ale nebol tak dobrý ako Forever....mojej dcere tiež pomohol pri astme a nnedopustim na tuto firmu ani jedno krive slovo....dakujem bohu,že som spoznala tuto firmu.....život sa nam zmenil k lepšiemu...a to skusam kade čo,ale teraz mi už netreba skušať....kde možem tam spomeniem forever 😉......a inak......pokial clovek nieje poriadne prečistený bude aloe neprijemne chutiť......potom juž človek inak vnima aj čiste aloe.....mne je zas už berry sladke a to mam sladke rada 😉...pekný den dievčatá

prirodka
12. júl 2017

@zuzanatulaiova Teší ma, že máš takéto skúsenosti.🙂

joada
20. sep 2017

Aloe vera pomaha. Len je velky rozdiel ci pijete koncentrat, stavu, alebo gel. Ako priklad, urobte si100 % stavu doma a skuste 100 % stavu kupit v hypermarketoch.

prirodka
20. sep 2017

@joada Presne tak....😉

laksmi
20. sep 2017

@zuzanatulaiova mna by zaujimalo kde kupim aloe ktore pomaha na astmu, dakujem pekne

joada
26. sep 2017

Laksmi, viem ti poradit. Mam velmi dobre skusenosti. Mozes dat mailovu adresu ak chces.

joada
28. sep 2017

@mimi1983 uzivam produkty LR. Spociatku som bola velmi skepticka, neveriaca, ale len do chvile kym som nevidela na rodine ucinky. Ja sama som pravidelne kazdy rok lezala s chrbticou a platnickami a teraz bez problemov, dcera sa vyhla operacie s dutinami, co lekari nechapali, vnucky za 4 roky boli raz na antibiotikach. A ze placebo efekt? Ako mozu rocne deti vediet, ze nieco beru? Manzel po prepadnuti v parku prasknuta lebka, nos polamany, licne kosti zlomene .... mam fotky ako som ho nasla v nemocnici a ako vyzeral po 10-tich dnoch. Na sprej nedopustim. Neviem, naco ho pouzivas, ze ho pijes. Rada si s tebou vymenim dalsie skusenosti.

joada
28. sep 2017

@abigael herbalife ma koncentrat. Pila som ho. Pozri sa aj vzadu na flasi, obdahuje 7 ci 9 % aloe vera. Tak asi je rizdiel ak je tam 90 % ci? Pozri stranku IASC. Tam najdes firmy a produkty, ktore maju aspon 15 % aloe vera.

slnieckoja
31. okt 2017

My mame skusenost s produktom revitalize od ramissia je to zmes aloe vera ,Acai , agave .https://zdravieakrasa.ramissio.com/ramissio-rev...

prirodka
1. nov 2017

Dievčatá,stále sú tu dohady ktoré aloe vera od akej firmy....musíte si to jednoducho odskúšať.Najkvalitnejšie čo do čistoty, prírody, je od Foreveru-nemá konkurenciu, nakoľko má naviac pečate ako je " kóšer" a "halal:".Žiadne iné aloe vera toto nemá. Mňa to jednoznačne presvedčilo a keď sme to doma vyskúšali-nou koment....pekný dník všetkým.😉

romea
1. nov 2017

Ahojky ja mám skúsenosť a Aloe od Herbalife, drahší trošku ale je super pomohol a dá sa dlhodobo piť lebo nietoré nie