Bulharské probiotiká - vaše skúsenosti
Poznate tieto probiotika s lact. bulgaricus? ake mate s nimi skusenosti hlavne v oblasti zvysenia imunity u deticiek pri nastupe do kolektivu? My ich uzivame uz cca 2 tyzdne v kombinacii prasok, kapsule ale kedze su dost financne narocne, rozmyslam len o prasku, pripadne iba o kapsuliach, no dobre by padli aj nejake referencie od inych mamiciek.
@zacharovaa uzivali sme dlho od firmy daflorn laktera nature ale je velmi financne narocne tak sme na stranke zdravy svet nasli probiotika ktore bulgaricus obsahuju a su cenovo dostupnjesie uzivame a velmi dobre skusenosti tiez
@zacharovaa uzivali sme dlho od firmy daflorn laktera nature ale je velmi financne narocne tak sme na stranke zdravy svet nasli probiotika ktore bulgaricus obsahuju a su cenovo dostupnjesie uzivame a velmi dobre skusenosti tiez
@blableblu Mohli by ste mi prosím Vás napísať, o aké probiotiká ide? Ďakujem.
Zdravím vás vsetky, ktore máte záujem o bulharske probiotika, stačí vygooglit daflorn alebo bulgaricus.sk,a na tej stranke najdete okrem e-shopu aj rady,skusenosti tych ktori tie produkty uzivaju,videa a zaujimave články.Za seba,aj za mojich známých ktori to uzivaju mozem povedat že je to "more zdravia", kámoška, ktora má slabu imunitu a často bola chora si to nevie vynachválit, velmi jej to pomaha a nie je tak často chora,a ked aj ochorie,rychlo sa z toho dostane,a predtym ked bola chora,aj 2 tyzdne prelezala s horuckami a nevedela o sebe.Tak verim že to pomoze.Drzim palce.
Ahojte. Ja užívam bulharské probiotiká cca 2 roky a nič lepšie som ešte na trhu nenašla. Sú bomba!!❤️🔥😀 Mne veľmi, ale veľmi pomáhajú pri mojom zlom trávení a imunite💪☺️ Od kedy ich beriem som oveľa menej náchylnejšia na choroby, stolicu mám pravidelnú, ako bábätko😀 travenie sa zlepšilo a celkovo mám viac energie a ešte k tomu beriem iné lieky a tieto probiotiká zmierňujú ich nežiadúce účinky, takisto ako keď som brala ATB, tak ani som nevedela, že ich užívam, čo v minulosti pri bežných probiotikách som prežívala peklo, ako kŕče, hnačku 🙄a výhoda je aj tá, že nemusíte mať žiadny časový odstup pri užívaní ATB a týchto probiotík. Ja ich len a len odporúčam, mne pomohli a aj pomáhajú, takže neprestanem z ich užívaním a pani vo Zvolene, čo ich distribuuje, len veľa, veľa zdravia želám !!🙏🥰

Bulharské probiotiká od Daflorn sú podľa nás najlepšie. Užívame ich 8 rokov. Choroby zvládame oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Za tieto roky sme nemuseli užívať žiadne ATB. Neplánujeme ich prestať užívať 🙂