icon

Detoxikačné náplaste TianDe pri hormonálnom akné

veverkaa2
9. apr 2025

Prosím máte skúsenosti z náplasťami na detoxikaciu? Pomohli Vám ? 8 nocí po sebe používam fialové od TianDe, videla som video, že pomáhajú pri hormonalnom akné. Na obale sa píše, že po každom ďalšom použití by mala byť náplast po použití svetlejšia no nič také som nespozorovala. Aplikujem na umyté nohy podľa návodu večer okolo 20tej, ráno po 6tej odliepam. Zostávajú mi už iba 3 aplikácie. Ráno, celý deň cítiť arómu náplasti aj keď si nohy umyjem, dám čisté ponožky, cítiť od arómy aj topánky.

taktotedanie
9. apr 2025

@veverkaa2 lebo nefunguju

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@taktotedanie ďakujem za odpoveď. 36 eur som dala za ne , 12 kusov

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@taktotedanie z týmto máte skúsenosť? Mala to byť antiparazatna kúra, 3 x do roka. Nežiaduce účinky po tabletkách nemám zatiaľ

michaela329
9. apr 2025

@veverkaa2 nič...ale že nič Ti nemôže detoxikovať telo, na to máš pečeň a vylučovaciu sústavu. Tiande detoxikuje akurát peňaženky. A to mám s nimi osobnú skúsenosť - uč sa na blbosti iných. Radšej si mohla ísť k dobrej kozmetičke.

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@michaela329 od kožnej som dostala Zineryt a mám kúpený komplex na vlasy + nechty kde je Biotín , Zinok, Selen a vitamíny skupiny B

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@michaela329 toto všetko nefunguje? Zapísala som si to po tom čo som videla webinár na YouTube. Okrem Citrokalcovit a Phytotea čaju- to ani nemajú

taktotedanie
9. apr 2025

@veverkaa2 plati moj komentar vyssie
Nefunguju a je jedno ci stoja 5€ alebo 40€

michaela329
9. apr 2025

Preboha... veď za to majú peniaze. To nie sú lieky, aby podliehali kontrole, urobiť webinar môžu na čokoľvek 🤦

taktotedanie
9. apr 2025

Presne tieto firmy urocia svojimi webinarmi a predajom na takych ludi ako ste vy, je to biznis, nefunguje to, vyhodili ste peniaze von oknom

hopatko
9. apr 2025

Tieto produkty a webinare su na urovni plochej zeme a Dr Kotlara...

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@taktotedanie
@michaela329 ďakujem. Nabudúce sa už nedám nachytať. Bol to prvý nákup tých produktov a aj posledný, druhý krát za také niečo nedám peniaze

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@taktotedanie fajnový biznis. Napísať môžu hocičo. No nič, nechala som sa nachytať, za tú sumu som mohla mať niečo iné

veverkaa2
autor
9. apr 2025

Čo som si až teraz všimla, zem pôvodu Čína ale zároveň uvedené, že pre EU ISTA CORPORATION Česko

taktotedanie
9. apr 2025

@veverkaa2 dali ste sa obabrat,

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@taktotedanie už to viem. Poučila som sa.

michaela329
9. apr 2025

@veverkaa2 neber to tragicky, občas sa každý dá obabrat. Skús sa popýtať na možnosti kozmetického ošetrenia v okolí, s akné vie dobré ošetrenie urobiť divy.

veverkaa2
autor
9. apr 2025

@michaela329 stáva sa, nie som prvá ani posledná. Na ošetrenie som objednaná v kozmetickom salóne