Kde kúpim jazvečiu masť?
Ahojte, počula som, že je veľmiľ dobrá na priedušky, ale neviem, kde ju zohnať.
aj ja by chcela. nasla som nejaky eshop, kde ju ponukaju z Ruska, ale je to nejaka zahranicna spolocnost, tak neviem, ci je to spolahlive.
ak kupis podomacky, vraj treba len z overeneho zdroja, lebo ju zvykunu miesat (nahradzat) kacacou/husacou mastou.....
ja som ju dostala od svokry, ale synátor mi ju odmietol po prvej noci, ze strašne smrdí. našla som na webe prieduškový balzam Fitobalm. vyskúšali sme ju (už aj ja som musela) a odporúčam
tuším som ju videla aj v lekárni pod takýmto názvom...
Ahoj, kúpila som jazvečiu masť v lekárni u nás vo Veľkých Kapušanoch,stojí cca 8 Eur.Vyskúšali sme ju pomohlo.
Ja ju mam,dostala som ju.Ako sa používa?Pomáha?
jazvecia mast z lekarne nema s jazvecom nic spolocne 🙂 Treba mat jazveciu mast z jazveca no a zohnat ju jedine od polovnikov.
nehovorím,že jazvečia masť z lekárne je ta pravá masť z jazveca,ale obsahuje mnoho bylinných prípravkov,ktoré priaznivo posobia pri dýchacích ťažkostiach, chrípke,nachladnutiach,treba vmasírovať do oblasti hrudníka,krku,zátylku
@maca283 Na Bazosi je ozaj dosť ľudí, ktorí predávajú jazveciu masť, len či sa nato da spoľahnúť, ze je ozaj 100%-na neriedena. Ak máte tip na nejakého konkrétneho overeneho a spolahliveho polovnika, od ktorého ju kupujete, budem rada za kontakt 🙂 Ďakujem 🙂
od polovnika, ked nie je z jazveca, pomaha aj kacacia, aj jazvecia bylinna z lekarne, aj fitobalm, aj wick, aj tymianovy krem, ...... vsetko to uvolnuje a rozpusta hlieny, tieto prirodne veci su fakt na nezaplatenie.
@efelinka2002 Ahoj ja mam ale uz neni Tak ze neviem inak pomoct ja mam od bratranca je polovnik tak viem co mam ze kvalitu
@maca283 Ďakujem za odpoveď. Ak by este niekedy mal á bol by ochotný predat, vedeli by ste mi sprostredkovať kúpu? Dakujem.
@zuzkamargit Dakujem, fitobalm mame doma, nám bohužiaľ nezahral, musíme skúsiť niečo iné.
@zuzkamargit fitobalm nepomohol 😉
@efelinka2002 ked zistim ze niekto ma napisem
@maca283 Ďakujem <3
@ivka185 Ďakujem pekne za tip 🙂
@efelinka2002 neni zac ,ked viem rada pomozem. Pekne sviatky.
@ivka185 Ďakujem a taktiež prajem krásne a pohodové sviatky 🙂
@efelinka2002 aj vam stastne a vesele vianoce a hlavne vela zdravia.
Jazvecia mast od p. Feciskanina dorazila, takze este ju nastastie niektori polovnici stale maju 🙂
@efelinka2002 Ahoj ste spokojna s mastou? Poradila som vam dobre?
@ivka185 Kym nam prisla, boli sme uz na antibiotikach, lebo vyter z hrdla bol pozitivny na streptokoka, takze ucinnost tejto masticky zatial este neviem posudit. Vyskusame a otestujeme ju pri najblizsej prilezitosti 😉
@efelinka2002 ahoj verim ze ju tak skoro nebudete potrebovat.
@ivka185 Dakujem, aj ja v to dufam 🙂
@efelinka2002 ahoj prosimta aké má meno na Bazoši resp. Telefónne číslo nemá teraz aktuálne inzerát? Ďakujem

nemas poblizku nejakeho polovnika?