Kineziológia. Vaše názory, skúsenosti
Ahojte,
otvaram novu temu s nazvom kineziologia. Boli ste uz niekto u kineziologa?? Cakam na vase nazory,skusenosti...
Ahojte,neviete mi niekto pomoct s aktualnym telefonnym cislom na p. Klaru Rychtarcikovu,ziadne z uvedenych cisiel na nete nefunguje ani informacie nepoznaju ziadne. Dakujem
ahojte,ja som tiez bola u kineziologicky,ale bolo to uz davno a musim povedat,ze mi velmi pomohla,ja si myslim,ze ked ma niekto problem a je z toho nestastny a prekaza mu to aj v osobnom zivote,tak sa vyberie ku kineziologovy s vierou,ze mu pomoze a potom to aj funguje,ale ked sa bude niekto z toho vysmievat,tak nepochopim,naco tam vlastne ide,znamena to,ze nema problemy.Este by som chcela poprosit,ak by mal niekto kontakt na kineziologa v KE.Dakujem.
http://www.one-brain.sk/kontakt/ Viera Kovacova, Kosice
v Bratislave jednoznacne Elena Krčulová
Keď som pred 20,rokmi začala so štúdiom "kineziológie", lebo to ,o čom hovoríte je v skutočnosti one brain, tak som tiež nerozumela. Prekvapilo ma vyjadrenie jednej už vtedy staršej facilitátorky: " Ako novinárka, som chcela napísať článok o one brain. Lektorka mi povedala, že ak chcem vedieť, čo to obnáša, mám absolvovať aspoň 5 kurzov. Absolvovala som celý tréning ( vtedy 12 kurzov ) a doteraz som si netrúfla napísať o čom one brain vlastne je. Iba ďakujem tým, ktorí ho vytvorili. "
A tak to aj na našom malom slovensku je. Pýtame sa a počúvame názory tích, ktorí nič nevedia a podľa toho súdime.
Viete mi niekto poslat prosim kontakt na Elenu Krculovu z BA? Dakujem
daj si meno do vyhľadávača
ahojte, diskusiu som nečítala zatiaľ, ale chcem sa spýtať, či niekomu pomohla kinezka čo sa týka vzťahov, partnerských vzťahov v prípade neustáleho nedarenia sa v nich... lebo viem, že aj takýto typ problému sa touto metodou rieši, chcela by som vedieť, cca kolko sedení by bolo za potreby, kvôli financiám... ďakujem 😉
už dávno sa tu nič nepísalo k tejto téme, tak skúsim trošku posunúť - boli ste niektorá u kineziologičky aj s deťmi ? Malo to nejaký efekt ?Bola by som vďačná za všetky skúsenosti, môžete trebárs napísať aj súkromne správu ak nechcete verejne. Vrelo ďakujem
Čo sa týka odblokovania na problematické vzťahy, vrelo odporúčam. treba si uvedomiť aj to, že jedno odblokovanie nebude stačiť.
@seirus ahoj, my chodime do Dubnice nad Vahom, pani Kulichova 042/4424192 alebo 0903057309.
@adda ahoj, ja som bola so synom, mal nocne mory, zle sny...pomohlo veeeelmi
@lenkavisna ja som bola u jednej úžasnej pani v Hodoníne 🙂 bola som tam kvôli bloku v partnerských vzťahoch. musím na sebe pracovať, potom by sa to zlepšilo. len nelajdačiť... a chcem jej ešte zavolať a spýtať sa, či môžem s mojim 4r dieťaťom - či mi pomôže so závislosťou (nezdravou) na jednej osobe. snád ano, bo jej dávam bachovky, pomohlo excelentne, no nemôžem zato dávať 450 Kč mesačne, to je pre mňa žial dosť...
kontaktuj stránku artbrain.sk
@12olga to si myslela mňa, že ju mám kontaktovať, či? 🙂
nie, ak chceš, pozri si ju
@12olga ale mne tá stránka nejde zobraziť ☹
prepáč, dala som starú koncovku: www.artbrain.eu
@12olga ďakujem pekne už som nato dočla 😉 ja pôjdem kvôli tým partnerským vzťahom, teda kvôli otcovi na rodinné konštelácie, budú prebiehať sice až v auguste, no musím to absolvovať, radí mi to dosť ludí, ktorí sa vyznajú...
Konštalácie sú dobré, no nie sú jediný spôsob riešenia vzťahov. Potom sa ozvi, či sa problém vyriešil. 🙂
@12olga jasné, ozvem sa 🙂 len volný termín je až 12.8. ale prežijem dovtedy... a prosim Ťa aké spôsoby ešte poznáš? ja potrebujem dať vlastne do poriadku vzťah s mojim otcom, pretože to sa nedá nazvať ani vzrťah ☹ a práve to mi bráni si nájsť normálneho/pravého partnera už tak dlho. ďakujem pekne
@adda ja som bola s malým, ale nechcel spolupracovať a celkovo sa mu pohoršilo, tak sme skončili...
rodičia a deti, to je ten najúžasnejší vzťah. V skutočnosti sa ich nikdy nezbavíme, lebo nám poskytli každý svoju polovicu genetiky, svojich zvykov, modelov správaní...Jedinou cestou ako z toho von, je porozumieť sebe samej a uvedomiť si, že nie všetko je presne také, ako to vidíme my a očakávania sú dokonalým zabijakom akéhokoľvek vzťahu. Ak prijmeš skutočnosť, že sú taký, oslobodí ťa to a nebudeš vytvárať ďalej zbytočné napätie. Ak nie je spätná väzba, nie je možný spätný útok. Nemá zmysel striedať metódy, tie ti v skutočnosti iba môžu ukázať smer, no vyriešiť to musíš sama. niekedy to trvá viac rokov, niekedy menej, to závisí od tvojho uvedomenia. Aj po konštalácii je nutné absolvovať odblokovanie ak má byť naozaj prospešná. Konštalácií je viac spôsobov, viac smerov. Ja by som ti odporučila začať študovať ONE BRAIN, to je vlastne kineziológia. Na 3.a 5. stupni sa rozoberajú genetické štruktúry a ich funkcie a tiež odblokovania na ne a 7.stupeň v poradí je zameraný na odblokovanie vzťahov. Celý systém kurzov je na oslobodenie seba samého z bludných kruhov , ktorým sme uverili a motáme sa v nich dookola. Choď touto cestou, získaš úžasný nástroj pre seba, výchovu svojich detí, porozumenia partnerov, kvality svojej vlastnej profesie...
@12olga o tej ONE BRAIN viem, lenže to je ďaleko odo mňa určite, neviem, ako to vyhladať. Bývam v "zapadákove" kúsok od Strážnice. Alebo Skalcia. Ja podstúpim tie konštalácie a potom ešte http://www.lecenislenkou.cz/index.php/moje-terapie ak budeš tak milá, prečítaj si ten kúsok, s pani som si písala a teda neviem, mám to podstúpiť tiež, po tých konštaláciách alebo pred nimi? vdaka 🙂
@zvieratko31 tiez odporucam rodinne konstelacie, da sa tym vela vyriesit.....ja som ale zaiden odblok po konstelaciach neabsolvovala.....v tej samotnej konstelacii sa ti odblokne to , co ma....teda aky problem sa riesi......idealne je, ekd terapeut konstelacii ma oabsolvovany ONe brain.....neviem, ci to dokonca nie je podmienka.....treba najst ozaj dobreho terapeuta, kt. sa rozumie....vela stastia prajem, je to silny zazitok....
@sorciera24 ďakujem Ti za reakciu 🙂 a prosim mohla by si mi pre zaujímavosť napísať, ako tie konštelácie prebiehajú a či stačí ísť 1x alebo koľko krát? Ja jej napíšem opäť mail tej pani z UH, kde sa idem objednať. či má ten ONE BRAIN alebo nie. skúsim ísť aj na odkaz, ktorý som dala predtým, to www. a to je to, že ja si tu moc tých konštelácií vyberať nemôžem, som rada, že som našla zhruba len hodinu odo mňa, v tom Uherskom Hradišti...takže pôjdem tam, či už ten BRAIN mať bude alebo nie
@zvieratko31 ono uplne jalepsie ej to azzit este rpedtym, ako si psotavis svoju konstelaciu, ked si ta niekto vyberie a si v niekoho rozostaveni, tak vtedy ked zacnes citit tie pocity a ako tie neregie funguju pochopis...vela sa d apochopit aj z pribehov inych...inak odporucam aspon ancitat co to an nete o konstelaciach, aby si vedela, kto ma ake miesto v rodine, kto ma kde stat a pod. ....a zavisi od problemu, niektory problem sa da vyriesit 1 konstelaciou, na zavaznejsi treba viac rozostaveni, halvne ked ides prvykrat, elbo ono sa to postupne odkryva a tie vztahy treba upratat...ci uz v aktualnej rodine, v rodine, akm si sa narodila, ci uz generacne hlbsie dozadu...
ja chodim k terapeutke, kt. pouziva sval. test (to suvisi s one brain....)....a tym dokaze zsitit presne, koho do konstelacie postavit a kam az ist....... ved sama uvidis, ako to an teba zaposobi....
Nerob paniku, všetko má svoj čas. Lenku poznám, je to moja kolegyňa z one brain.
Konštalácie majú viac smerov: podľa Very Rosivalovej, podľa Hellingera, podľa Polívkovcov. V niektorých sa používa homeopatia, inde svalový test, odblokovania. Je to rôzne. Jedna nevyrieši všetko, s tým treba rátať. prajem ti veľa šťastia s riešením.
@12olga ďakujem pekne, ak to bola správička pre mňa 😉

ahojte babenky
tiez mi bola doporucena kineziologia, neviete mi niekto poradit niekoho naozaj overeneho a skuseneho v okoli Kosice a Presov???dakujem moc🙂