Ktorú značku vitamínových doplnkov odporúčate?
Ahojte, chcela by som zacat uzivat nejake vitaminy, mineraly na posilnenie organizmu po porodoch, poradite nejakeho vyrobcu doplnkov na prirodnej baze - aby som si viac neuskodila ako pomohla. Najlepsie take, co sa daju kupit v lekarni. vdaka
vitamínové doplnky súhlasím v dnešnej dobe naozaj netreba podceňovať, už ani ovocie z domáceho sadu neobsahuje ten podiel vitamínov ako kedysi ☹ A keď chceme aby naše deti boli zdravé a neriešili rôzne civilizačné choroby snažíme sa dať im dostatočný príjem vitamínov.. ja osobne žiadne vitamíny z lekárne nekupujem.. 90% z nich sú na chemickej báze a teda vytvorené umelo, užívame vitamíny z výťažku 21 druhov ovocia a zeleniny, čo pokrýva 12 druhov vitamínov a ich 100% odporúčanú dennú dávku.. Odporúčam pozrieť si bližšie výsledky daných firiem a aj dlžku výrobcu na trhu skôr ako niečo kúpite.. je veľa firiem ktoré idú robiť výživu a la "hurá systém" a niečo tam nabúchajú a dúfajú že sa to ujme na trhu a čakajú koľko sa predá skôr ako ľudia zistia že to až tak nezaberá.. čo v konečnom dôsledku ľudia aj dosť ťažko zistia.. ☹ Pokiaľ má firma bohaté základy a funguje viac ako 10 rokov už má prvý predpoklad, že jej výrobky majú výsledky, pokiaľ má firma vitamíny certifikované a teda boli robené výskumy rôznymi odbornými inštitútmi skôr uverím, že sú bez chémie a zbytočných farbív či konzervantov ak to v popise napíšu 😉 Osobne máme veľmi dobré skúsenosti s už spomínanými vitamínmi.. (upravená stolica, lepšia chuť do jedla, zlepšená imunita) Ak chce niekto viac info napíšem do IP. Pekný deň plný zdravia vám aj vašim detičkám 🙂
Ja mam velmi dobre skusenosti s Tachyon Technology doplnkami - su na prirodnej baze, bez chemie a kadejakych umelin (multivitamins.sk). Maju obrovsky vyber a fakt dobre ceny. Samozrejme vsetko s mierou 🙂. Maju predajnu v Ba, ale kupite aj v niektorych lekarnach alebo cez e-shop.
Doplnala by som vsak vitaminy aj zo zeleniny a ovocia. Bohuzial sa to nie vzdy dari tak ako by sme chceli, hlavne ked su to druhotriedne potraviny 😖 . Ale my este mame doma velku zahradu, takze ak by ste mali zaujem o domace jablcka, orechy alebo prasiatka rada ponuknem 🙂.
Ja odporucam Forever. Kadeco sme si poriesili tym a mala rocna dcerka vyborne reaguje na kremy a pod. To bolo moje kriterium, kedze agresivny Just nie je pre kazdeho, to sme uz zistili
Ja som si to vyriesila bez chemikalii, staci zmenit stravu, jest vela ovocia, zeleniny, chude masko, skus si zvyknut na take "ciste " chute, bez zbytocneho dochucovania a pocuvaj svoje telo co si pyta - mozno aj syry, mozno orechy, cokolvek, treba jest pestro, zdravo a vitaminy budu 🙂
Všetkým tým, čo tzv. zdravo sa stravujú, bohužiaľ vitamíny nebudú. A prečo? Lebo potraviny a všetky poľnohospodárske produkty, ovocie, zelenina sú totálne nutrične podhodnotené. Naša zem je tak využívaná, alebo lepšie povedané zneužívaná, že neposkytuje už plodinám a rastlinám potrebné minerály a živiny. Toto konštatoval už v roku 1936 Senát amerického Kongresu. Sme generácia ľudí odkázaná na kvalitné výživové doplnky napr. ako sú produkty Kyäni. Viac info na:
kyanisk@post.sk
určite Forever www.zdravie-aloe.myflpbiz.com
čerstvé vitamíny.....aj ked dnes už pochybujem v ktorom ovocí a zelenine sú.....ked sa trhajú zelené a dozrievajú po ceste.....nie som za umelé preparáty....
Som zameraná na kvalitu pre seba a svoju rodinu- podporujem Slovenské produkty . Kupujem všetko od slovenského výrobcu VULM (Výskumný ústav liečív- s dlhoročnou tradíciou - môžem vrelo odporučiť.
ja odporucam 100%ne prirodne od top nemeckej firmy LR... 🙂
Kvalitne vyzivove doplnky su od ceskeho vyrobku Blue Step, znacka Nastroje zdravia, maju aj vsetky zelene potraviny, chlorelal, jacmen, spirulina, alfalfa, mlada psenica, atd. Z vyzivovych doplnkov maca, suma, safran, propolis, materska kasicka a mozno dalsich....prevazna väcsina je v BIO kvalite, rada napisem viac do spravy, nechcem robit reklamu verejne.
Stacia kvalitne probiotika a vsetko je v poriadku. Odporucam bulharske, jedine preziju cestu zaludkom, maju vela zivych kultur a mame len dobre skusenosti (od posilnenia imunity, liecby atopickeho, rotavirusov, cyst, myomov, rotavirusov, astme atd) http://www.viaczdravia.sk/viaczdravia/eshop/3-1...
Odporucam Tachyon Technology pharm. SLovensky vyrobca a osobne mam s ich doplnkami dobre sklusenosti. Aj otec ma problemy s klbami, tak som mu naordinovala co mi odporucili a pomaha mu to. A nie su taki predrazeni ako niektore zahranicne doplnky. Ale urcite treba papat aj surove ovocie a zeleninu. 80% stravy ma byt zasaditej. Bohuzial ja musim stale jest nieco sladke ☹ .
https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do
toto je alternatíva s ktorou neexistuje, že niečo tým pokazíte - ALOE VERA Immublend - neskutočné na imunitu, ALOE VERA KIDS - vitamínová bomba taká že až
A čo tak skúsiť značku OZ (ovocie a zelenina) 🙂
Žiadne výživové doplnky a ostatné - pardón za výraz - sračky farmaceutických koncernov!!!! Zbytočne vyhodené peniaze.
Jamieson - dlhorocne pozitivne skusenosti a probiotika Bio-Kult na rozdiel od beznych na trhu co maju dva tri kmene bakterii, tieto maju (nemam ich poruke, ale myslim ze az) 14 kmenov.
ja v zime ovocie a zeleninu len z trhu, lebo ked vidim tie obrovske jablka, pomaranče, jahody ktore su krasne červene len nemaju chuť, tak je to horšie, ako jesť vitaminy z lekárne. Samozrejme ked je sezona, tak si ovocie aj zleninu kupim, ale tiež z trhu. Od novembra jedine čo si kupujem v obchode je pomelo lebo ho zbožnujem a je teraz jeho obdobie.. mimo toho sme v snahe otehotnieť a čaka nas druhe IUI.
Papam čistú kyselinu listovu Folgravid ( kamoška jedla femibiol 800 tušim pekne aj s bečkami a pribrala 30 kg za tehotenstvo ) + vitamin E najslabši , čiže stovku. Taktiež od CALIBRUM babyplan- čo je komplex vitaminov . železo beriem len 1. týžden a najma koli tomu, že som bola na menšom zakroku. Je to železo s vit. c. A mam aj vitamin B ( ale nie s B 12 kt, podporuje chut do jedla ) a to hlavne ako prevenciu na tvorbu oparu. Nuž a posledne je Rybí olej 1000mg od MedPharma. Na opporučania lekarky denne papam ovocie ake sa mi na trhu podari zohnať a viem , že je to domace, do toho aj rodičia maju vela ovocia ktore bravam od nich, čiže aspon raz za den ovocie. A zelene acidko ( nie s ovocim, asi by som sa neodlepila od záchodu ), aj to na odporučanie. Nuž a po ovulaciu pijem Alchemilku žltozelenu a od ovulacie zase pakost smradlavy. Akonahle pride pekné počasie tak všetky doplnky mením za plody priamo zo stromu/ zo zeme .
Ak nieco jest tak od firmy JUST.
jednoznacne https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do...
v pripade otazok rada odpoviem
ahojte, beriem vyhradne iba od certifikovanych firiem, ziadny ebay predaj. MEDICUM SK z produkty priamo z UK , vsetko certifikovane, dobra cena, doprava zdarma. - www.medicum.sk
ahojte ja má najradšej 100 % prírodné koncentráty od firmy Nutrilite ktorá okrem super vitamínových a vyžívovích doplnok ponúka aj odborné poradenstvo šité na mieru podĺa potrieb jednotlivých ludi. 😉
kava-caje . sk
Ahojte, ja môžem vrelo odporučať vysoko kvalitné, čisto prírodné fínske výživové doplnky. Na trhu sú zaradený medzi svetovú špičkou No.1.
Získali certifikáty Medzinárodné ocenenie AAA, certifikát za kvalitu ISO 9001:2009 a iné.
Ich výrobný proces spĺňa prísne normy GMP - prax dobrej výroby a GAP - prax dobrého poľnohospodárstva.
Máme veľa odskúšaných od prírodných antibiotík tak ako u detí, liečba pľúcnych chlamýdii u dospelých, podpora tak ako vnútrobunečnej tak aj vonkajšej imunity, kvalitné vitamíny hlavne vysoký podiel vitamínu C - aceroly, liečba alergií a rôzne iné. Takže ja a moja rodina si ich kvalitu veľmi ceníme a ich výživové doplnky môžem len a len odporučiť a to na akýkoľvek zdravotný problém.
Ak má niekto záujem poskytnem info do správy🙂
Ja mam tiez dobre skusenosti zase vyzivovymi doplnkami ale od madarskej firmy.http://biocom-international.eu/index.php Ak ma niekto otazku rada jej odpoviem.Dakujem

ja som nebrala nic a aj moj lekar mi povedal ze ak budem potrebovat napr zelezo on to zisti v krvi a ze mam iba jest vela jogurtou a acidofilne mlieko a ovocie a zelenina ze to staci a ziadne slatkosti tímy iba priberaš iba ty