icon

Liečiteľ Pavel Bielik. Skúsenosti?

apple15
19. jan 2010

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mate miektora skusenosti s RNDr. Bielikom. Vraj je to velmi dobry liecitel. Moja 3,5M dcera ma ekzem a chystame sa k nemu, len neviem co mam ocakavat.
Moc dakujem za skusenosti.

chani
18. jún 2014

@dvt myslim, ze hej, ved uvidis, co ti povie, ak vie pomoct pomoze. Mne liecil pred 3tyz zapal trojklanneho nervu a dasna, prvy x som si zapal dasna dala doporiaddkku bez atb.

srnanka21
19. jún 2014

Pomohol niekomu pan Bielik s problemom neplodnosti??

medovka7
6. júl 2014

@vovona Ahoj, dlho som tu nebola, preto az teraz odpovedam, jeho adresa aj telefonne cislo su stale rovnake na Sancovej 76, tel. c. 0905 582 997, objednavat sa treba v pondelok a vo stvrtok, tieto dni ordinuje. Moja teta k nemu teraz chodi, takze stale je na starom mieste.

vovona
6. júl 2014

@medovka7 ďakujem

cicka22312
30. júl 2014

@medovka7 ahoj plánujem ísť k nemu na vyšetrenie chcela som sa opýtať ze co sa uňho platí že ci aj za objednanie a či za tie kvapky a tak aby som vedela že koľko peniazkov prichystať idem tam ohľadom tetanie kamarátku z toho vyliečil tak som zvedavá .

medovka7
30. júl 2014

@cicka22312 ahoj, za objednanie sa neplati, ani za vysetrenie, len za kvapky, jedna flasticka 7 eur, dve-15 eur, je velmi lacny, drzim palce.

rebakah
3. jan 2015

@cicka22312 Ahoj,chcem sa spytat Ci ti pomohol s tetaniou .dakujem.

janushi
20. júl 2015

@ebbi
mna by velmi zaujimalo, preco ste jej to davali 3 tyzdne, ked sa to zacalo zhorsovat....bola som u neho viackrat a vzdy chcel odo mna spatnu vazbu po par dnoch, co sa deje a keby sa nahodou zacalo diat nieco zle, hned volat a prist....mne osobne aj mojmu synovi viackrat pomohol, ked uz lekari nevedeli co dalej a pohadzovali si nas od jednych dveri k druhym....

regio
10. feb 2016

Dnes každý dokáže špiniť druhého. Pán Bielik je skromný človek, ktorý pri prvom stretnutí s pacientom povie, či dokáže alebo nie vyriešiť problém. Jeho slová platia: Liečim príčinu, NIE následok.
Som rád, že máme takého liečiteľa.

hirotaro
7. mar 2016

@biba12 na to mám byliny a v dnešnej dobe je to smiešne 🙂 nie jaké soplíky to u mna choroba nie je .

biba12
8. mar 2016

@hirotaro keď myslíš že je to také jednoduché 🙂 ďalší doktor samoliecitel

hirotaro
11. mar 2016

@biba12 a ty si myslíš že chémia ktorú organizmus nepozná a za celé roky čo ne existovala a liečitelstvo bolo na špičkovej úrovni ale bavíme sa o bylinách nie o chémii .ten hnus nech si zje ten čo čim skor chce odíst stohoto sveta 🙂 a ten čo to vyrobil nech sa tým napchá 😉 .

medovka7
13. apr 2016

Pisala som tu tiez o Dr. Bielikovi, dost mi pomohol, takze som si myslela, ze ten kto nema trpezlivost sa nevylieci. Nie je to o trpezlivosti, takze sa ospravedlnujem, ak som sa niekoho dotkla. Mala som neskor problem, s ktorym mi nepomohol, ani mojej tete, ktora dodrziavala liecbu, ale vysledok sa nedostavil. Ale
za to s cim mi pomohol som mu vdacna.

valentina5
20. máj 2016

Tento liecitel nie je drahy a kazdy clovek je iny, niekomu sa da pomoct a niekto asi potrebuje ineho odbornika. V kazdom pripade obdivujem poctivych liecitelov, ktori naozaj nieco vedia a svojou liecbou nezdieraju ludi. Kolko je zlodejov, ktori zarabaju na ludskom nestasti a vlastne o lieceni nemaju ani ponatia. Psychika je pricinou vsetkych chorob. Skoda, ze lekari nespolupracuju s dobrymi liecitelmi, len pchaju do ludi drahe lieky, ale to nasa spolocnost este nie je na takej urovni, zatial prevlada vacsinou biznis.
Citala som dost o ludoch, ktori liecia rukami, ale osobne som takeho cloveka nestretla, len spekulantov,
ktori chceli zarobit. Mate niekto dobru skusenost s takymto liecenim? Napiste.

olivia77
Odpoveď bola odstránená
regio
31. máj 2016

OLIVIA - zatelefonuj mu - 0905 582997 a on aj po telefóne poradí,

olivia77
Autor odpoveď zmazal
lindada
3. júl 2016

@olivia77 ahoj, chcem sa len spýtať či je ešte Dr. Bielik na Šancovej? Ďakujem.

olivia77
Autor odpoveď zmazal
lindada
3. júl 2016

@olivia77 ďakujem

miminka21
27. máj 2017

Chcem len napisat skusenost s doktorom Bielikom. Som prekvapena ako nam urcil diagnozu bez toho, ze by vedel co nam je. Len ako sme prisli dnu. Vzal si nejaky krystal a prirovnaval nejake flasticky k detom. (Mimochodom mali sme robene odbery krvi, takze sme tam isli s tym, ze vieme co nam je) Doktor Bielik to vsak nevedel. Bola som prekvapena, ze nam vsetkym urcil spravnu diagnozu, nemali sme vsetci to iste. Deti ine, ja ine. Nasadil nam kvapky. Uzivame ich 3.den, mam zavolat po 7 dnoch ako sa to vyvija. Ak by nieco skor, mozem volat skor. Nieco som si nebola ista, pisala som mu sms, pohotovo odpisal 🙂
Tolko moja skusenost. Dam vediet ako sa to vyvija 🙂

Vyssie som citala nieco s ekzemami. Kortikoidy presne ako tu uz niekto pisal liecbu potlacia, neriesia pricinu. Je to vlastne este horsie. Ja mam s tym tiez skusenost. Dcera mala neskutocne ekzemy, atb a kortikoidy to len potlacili, ked sme nasli pricinu ekzemov? Vyrazne vystupili, mala ich vsade a postupne zacali odchadzat. Bez liekov a masticiek 🙂

olivia77
Autor odpoveď zmazal
gabuchah
6. aug 2017

Tak tomu skusim zavolat tiez..nakolko sa trapime s atop.ekzemom plus prejavy zihlavky, malá ma 17m a od 5m to ma, ale ppsled.2katastrofa...snad poradi aj po telefone, uz to riesim aj vnutorne, betaglukany, lactobifida, becka v koebzym.forme, d3...us homeopatika, ktore som musela po 4dnoch vysadit a v nici teda ked uz neviem co podam antihistam....z krvi okrem malo zeleza nezistili nic, este v septembri alergologia...kortikoidy sme podavali, a to mala iba trocha, az to prerastlo do takejto formy, teraz pokial to ide sa im vyhybam...chystame sa aj za uz babkou liecitelkou Agatou sedliackovou...deti by nemali takto trpiet

fosilka
17. máj 2018

@miminka21 a co bola prosim ta pricina ekzemov u tvojej dcery? Moja ma tiez, ale teraz to ma celkom dobre, tak nemam potrebu riesit. Dakujem

erika9512
Autor odpoveď zmazal
ivka7529
18. sep 2018

A lieči aj zápal šliach na rukách po pôrode? Máte niektorá s tým skúsenosť?

brunettegirl1989
2. dec 2018

Pán Bielik je to najlepšie čo ma v živote stretlo 🙂 jeho homeopatiká mi pomohli na úzkosti tak, že ani neviem že ich mám a cítim sa dobre už dlhšiu dobu. Taktiež mi pomohol aj so štitnou žlazou nakoľko mám zablokovanu 5 čakru. V lete ma troska trápili oblicky a za mesiac užívania všetko ok. Len doporučujem!

engie35
2. dec 2018

Dobrý deň, on kde prosím ordinuje? Objednáva sa alebo ako to u ňho funguje? Ďakujem.

olivia77
Autor odpoveď zmazal
brunettegirl1989
2. dec 2018

@engie35 ordinuje pondelky a štvrtky a netreba sa objednávať zoberie každého len sa treba pripraviť že budete dlho čakať..