Máte skúsenosti s liečiteľom pri problémoch s otehotnením?

gabriela198
7. okt 2015

Ahojte ja by som sa chcela opytat ktora z vas ma skusenosti s liecitelom nedari sa mi otehotniet tak by sme chceli zajst za liecitelom citala som na internete nejaky liecitel michal budzak z kalnista ak by ste mali dobre skusenosty bola by som rada alebo telefonne cislo naneho vopred vam dakujem 🙂

bejbytinks
7. okt 2015

Osobne nemám skúsenosť ale včera akurát som bola u bylinkárky s iným problémom, ale ona je zameraná hlavne na ženy ktoré majú problém otehotnieť alebo na tie ktoré v sebe plod neudržia. Hneď vedľa mňa stáli tri ženy s bruškom takže na tom niečo bude 😝 Anna Kopáčová sa volá.

jankazav
7. okt 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ahoj, prečítaj si na internete niečo o bylinke Šatavari http://ajurshop.sk/produkt/satavari-kapsuly/ 🙂

jankaovecka
7. okt 2015

Pokial to nie je bylinkar/ka ako Kopacova (od nas z Vrboveho), tak liecitel ti na1000% nepomoze...
Ktorej z vas pomohol liecitel k babatku a ste si tym iste, hore ruku. Zeny majte zdravy rozum! Ja poznam Popluhara liecitela, ten pomahal zenam otehotniet, tie zeny su mozno stale tehotne a samozrejme nikdy neporodili. Doteraz mi ten pan bez chrbtovej kosti lezi v zaludku. Katastrofa! Vsetci liecitelia zarabaju na naivite a nizkej sebahodnote ostatnych.

hob5691
7. okt 2015

Ako vsade su dobry aj zly.Su co po

bykaterina
7. okt 2015

mozno ty si OK ale partner ma zle spermosky a ty budes chodit k liecitelovi a pchat mu peniaze. Radsej si dajte urobit testy u doktora ty aj parter, lebo ak nie ste OK bude ta stat IVF kopec penazi a budes si buchat hlavu o stenu kolko si mu dala prachov a kolko si precestovala PHM a zbytocny cas ...

prasiatko30
7. okt 2015

V prvom rade sa tredba dat vysetrit a zistit co sa vlastne deje ked po zisteni dg budes chciet skusat aj alternativnu medicinu tak hiphiphurray ale pokial nevies co je tebe alebo partnerovi tak je tozbyhocne vyhodeny peniaz.

janinah
7. okt 2015

verím liečiteľom,sama poznám jedného,ktorý ozaj vie pomôcť,ale nie je liečiteľ ako liečiteľ,sú aj podvodníci

andy7973
11. okt 2015

Verim liecitelom,prosim vas viete mi poskytnut tel cislo pani Kopacovej.uz som o nej citala,chcela by som ju navstivit.mam za sebou 2 potraty,1 mimomaternicove a uz 9 mesiasov sa snazim otehotniet a stale nic.

eviq
11. okt 2015

@andy7973 číslo na pani kopacovu : 0903037131

koby
13. okt 2015

Treba si hlavne poriesit zapal v tele...firma Just- svajciarska,produkty na bylinnej baze ma uzasny olej z 31 liecivych bylin....treba si robit sedacie kupele.ak ti este nezistili pricinu. A treba sa aj zamysliet,preco to dieta neprichadza,kde robim chybu...trapim sa pre nieco? Ak chcete vediet viac,napiste mi spravu

dilino
19. feb 2019

Jozef Tutko liečiteľ Sečovce