Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?
Ahoj,
chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne
Ja som ho kúpila pred dvomi dňami v lekárni - značka DrJuice Co. - na dezinfekciu ústnej dutiny a hltanu (20ppm 200 ml za 15 eur). Majú aj internetovú stránku, tak stade som si prečítala nejaké info, lebo na škatuľke toho veľa napísaného nebolo. Chcem to skúsiť na nádchu. Zatiaľ si druhý deň kloktám hrdlo a trochu vytieram nos vatovou paličkou, ale nebadám zlepšenie, sopľavá som rovnako. Ale ani neviem, koľko si toho mám dať, tak si dávam 5ml - 3x denne - vypláchnem ústa a vypľujem. Budem v tom pokračovať a aspoň dúfam, že nádcha nebude trvať 2 týždne, ako je u mňa zvykom. 😠
vyborne aj na afty v ustach🙂
@mimuska7 na koloidne.sk
je to vhodne pre deti? ten roztok? obaja mi kaslu, jeden je prelieceny atb, zas zacinaju soplit, uz ma to nebavi... cele leto su zdravi, ako dojde jesen, tak je to jedno za druhym, stale chori...
http://www.koloidne.sk/Mezosilver-20ppm-300ml-b... mame toto
a este do nosa sprej a do ust a na tvar... mozu mi hento pit? do nosa im to davam, len neviem, ci to mozu aj pit...
Nam zabralo..tiez som kupila na skusku..ja som chytila sople ako hrom..zelene..hlava bolela...som si ja skoncim na atb..ale cuduj sa svet,3. den uz bol dobry..ale ked som dala do nos a stipala sliznica jak das...a som pila,maly ma rok a pol..jemu som vytierala nostek,teda este vytieram,lebo este soplime....tak uvidim,ale mne zabralo...kupovala som cez net koloidne.sk 20pm.
Baby, ja tiež kupujem striebro pre deti, pomoze nam skoro na vsetko 🙂
Nasla som ho za super cenu: http://www.barnys-eshop.sk/argentum.
Mne sa nehojila rana po pôrode - ako že šite a Dr,. mi predpísala taký spray :
Bionect Silverspray je prášková aerodisperzia na vytvorenie ochrannej vrstvy obsahujúca sodnú soľ kyseliny hyalurónovej a koloidné striebro. A pomohlo, má to širokospektrálne použitie.
cize davas aj teraz kvapky ci roztokom vytieras-neviem co kupit, nebola ziadna reakcia?
Baby a čo hovoríte na normálne užívanie striebra?? vela o tom čítam a názory su rôzne niekde píšu že kľudne sa môže a niekde že v žiadnom prípade nie ...tak teraz neviem mám 5 ročnú dcérku krorá je non stop chorá tak by som chcela vyskúšať niečo iné 😉 A ké máte vy skúsenosti s pitím koloidného striebra??
Ahojte, niekde som na MK čítala, že je dobré natierať KS-om aj pupok. Neviete niečo o tom? My sme dnes objednali AG KS, tak som zvedavá ako zapôsobí malej na žlté soplíky.
@maji4 Ja už ani neviem. 😒 Idem z nádchy do nádchy (od mojich synáčikov) a vtedy, keď som si to kúpila, som to nebrala veľmi poriadne. Dva dni som to brala poctivo (buď 3 alebo 5x denne som si vyplachovala hrdlo) a potom som to už flákala. Z fľaštičky som si odliala do priloženej prázdnej fľaštičky so sprejovým vrchnákom, tak tam ešte mám a asi pred 2 týždňami som ním striekala do nosa niekedy môjmu 2-ročiakovi, ale tiež nie veľmi poriadne, tak som nezbadala nejaké zlepšenie.
Tiež si myslím, že by to malo väčší efekt, keby sa to užívalo vnútorne. Už som si o tom prečítala dosť a asi závisí od výrobcu, akej kvality bude to striebro. Pripadá mi, že najviac chválili na internete striebro, čo si ľudia doma sami urobili. A ešte si myslím, že za to, že u nás nie je odporúčané vnútorné užívanie, môžu farmaceutické firmy, ktoré potrebujú predať svoje antibiotiká a boja sa, že striebro by bol príliš veľký konkurent, tak podsúvajú ľuďom informácie, aby sa to báli liať do seba. V USA sa to vraj môže spokojne užívať aj vnútorne. Ja osobne som to nebrala vnútorne. Keby som mala ešte jednu fľaštičku, tak to asi skúsim, ale rodičovský príspevok veľmi nepustí. 😀 15 eur si nemôžem dovoliť často na experimentovanie.
Teraz som presedlala na cibuľovú šťavu (nasekanú cibuľu zaliať cukrom alebo medom a šťavu potom užívať po lyžičkách) - je to predsa len lacnejšie a celkom to pomáha. 🙂
@tilly @babajaga @bibbina v mojalekaren.sk maju aj Dr.Juice aj Rulc (vola sa Petr Rulc - mozno je to ten Petr o kt.tu pise martinba, co to vyraba doma 😉 Stale citam, ake je dolezite, aby bol overeny vyrobca a stale neviem,kt.je ten overeny. Tiez mam 2,5 roc.syna co ma non stop hlieny v nose a aj ich vykasliava, vraj ma "asi" zvacsenu nos.mandlu, tak berie antialergika (bez toho, ze by mal potvrdenu akukolvek alergiu) a aj kortikoid.sprej do nosa. Radsej vsak vyskusam nieco prirodne, najma ked tu baby pisu, ze KS funguje. A aky je rozdiel medzi koloidnym a bez-ionovym striebrom zo stranky koloidne.sk??? Oni to tam nepisu. Zijem mimo SR, tu o koloidnom striebre nepoculi, ale mam tu Citrovital, tiez vraj prirodne ATB kt.vraj ucinkuje, tak idem zatial skusit ten. 😒
My máme tiež veľa dobrých skúsenosti s KS. Také najväčšie úspechy sme mali v liečbe helicobactera a zlatého stafylokoka u deti. Nemohli sa ho zbaviť ani po opakovanej ATB liečbe a stále spôsoboval problémy. Ale úplne na začiatku sme kúpili KS kdesi v obchode, tuším v zdravej výžive a s tým sme nijaké zlepšenie nedosiahli a striebro odpísali. No potom ako sme čítali mnoho pozitívnych skúsenosti na nete tak sme sa rozhodli skúsiť ešte z iného zdroja. Dostali sme typ na jednú rodinu, ktorí ho robia nejakým pomalým procesom, výroba trvá dlhšie, ale je skutočne kvalitné. Naši známy ho dávali aj kojencovi. Takže kvalitné striebro naozaj funguje 🙂
@giorgino chcela by som ta poprosit o kontakt na ludi ktori taketo striebro vyrabaju mam syna ktory ma podobne pr🙂 oblemy a potrebujem ho surne riesit
@marika1234
napíšem ti SZ.
Neviete o niekom kto vyraba koloidne striebro doma? Okresy: RS, LC, RA, BB?
výborný je tiež gél z liečivého konope s koloidným striebrom . Používam ho na kĺby a veľmi mi pomáha. Dá sa zohnať tu
http://www.navratkuzdraviu.sk/p/166/arthrocann-... 😉
Nase skusenosti s KS: Este pred pol rokom sme sa trapili so soplikami, kaslikom, laryngytidami. Trapila som maleho kvapkami /Fenistil, Stoptussin, nasledne Sinupret, Calcium/, v noci nespavali, pocas poobedneho spanku sa budieval, pretoze mu hlieny zatekali a kaslal... Po prestudovani par stranok a naslednom odhodlani vyskusat KS som nadobro /aspon dufam/ odlozila spominane kvapky, sirupy do lekarnicky. Staci nakvapkat 3-4x denne 1-2 kvapky do kazdej nosovej dierky a priebeh kazdej virozy je lahucky. Sopliky trvaju sice 5-7 dni, uz nebyvaju zelenkave, len vodnate, obcas este odsajeme vysavacom a to hlavne po nocnom spanku, obcas aj zakasle, ale ani zdaleka nie tak, ako to byvalo. Akonahle sa objavia prve priznaky, podavame🙂 Takto si dietatko buduje imunitu voci bezným vírusom, ale vzdy miernou formou, tak som zvedava, ako budeme fungovat pri nastupe do skolky.
@dokina ahoj, tiez mam malicke deticky a vlastne hlavny dovod preco som sa zacala zauijimat o KS je ten,ze moja sestra sa nevie zbavit ureaplazmy na co je vraj dobry vaginalna sprcha a tiez ma na tvari velmi skaredu plet a nevedia zistit z coho. Moja 2,5rocna dcera ma tiez ekzem po celom tele,su to sice len male fliacky ale su uz takmer od narodenia. Uz tyzden citam rozne diskusie a rozhodli sme sa vyskusat KS. Kupila si ho v lekarni,cez internet od nejako konkretneho predajcu alebo od niekoho z "domacej vyroby". Pytam sa preto, ze tu bolo spomanute, ze ten z lekarne nezabral ale neskor si ho objednali od niekoho ineho a pomohlo.
Ja som vyskusala z lekarne v modrej flasi R...a aj z domacej vyroby. Aj jedno aj druhe malo 20ppm - mala som moznost ho dat premerat.
Ja som to kúpila pred týždňom, že budem dávať malému. Dnes sme boli u doktorky, tak som sa jej preventívne opýtala na jej názor a povedala mi, že vnútorne deťom do 3 rokov vôbec a ona by to nedávala ani do 5 rokov. Vraj mali teraz prípad, keď im po tom koloidnom striebre dievčatko ochrnulo, našťastie, keď to prestala užívať, tak začala opäť chodiť. Takže u detí pozor na to, vnútorne by som to nedávala, vraj je tam ťažké presne určiť dávku.
ahojte sama mám skúsenosť s KS a aj pri mojich dvoch synoch. Ten starší sa narodil s vážnou poruchou imunity a už z pôrodnice nás prepustili so streptokokom v nose, ktorý spôsobil, že v troch mesiacoch sme boli po dávke tretích antibiotík... následne dostal alergickú reakciu a zistili mu alergiu na 5 druhov ATB.... postupom rokov sme vyskúšali asi všetko čo na Slovensku existuje. Koloidné striebro sme mu začali dávať keď mal 5 rokov.. Trvalo to dlho, dokonca mal zakázané chodiť do MŠ a ani do predškolskej nechodil... ale imunita sa stabilizovala pomocou KS a energy výrobkov a teraz keď skončil 1. ročník ZŠ mal vymeškaných len 14 hodín. KS sme kupovali súkromne do jedného pána z BA- posielal mi ho poštou.
Je to dlhodobý proces ale musím povedať, že pri druhom synovi som nečakala, KS mal nasadené od narodenia. Spočiatku sme vytierali noštek, uši, zapareniny, orálne sme podávali po kvapkách. Žiadne sople, infekty, dokonca ani chrípku nemal. Dnes má 4 roky a KS používame denne, dnes najmä pri dezinfekcii a ošetrovaní pokožky po oškretí, pádoch...
Po 2. pôrode som prišla na to, že najlepšie striebro je také, ktoré si sama vyrobím- presne viem, čo pijem, čo dávam svojim deťom, aké skutočné PPM má, z akej vody ...
Kúpila som si výrobník na KS. Dnes moje striebro pomáha celej mojej rodine a známym. /od 10 do 40 PPM/
Preto ak by mal niekto záujem o KS alebo informácie o KS, ozvite sa mi cez SS. resp. mail 142005@zoznam.sk rada sa podelím o svoje skúsenosti.
ahojte sama mám skúsenosť s KS a aj pri mojich dvoch synoch. Ten starší sa narodil s vážnou poruchou imunity a už z pôrodnice nás prepustili so streptokokom v nose, ktorý spôsobil, že v troch mesiacoch sme boli po dávke tretích antibiotík... následne dostal alergickú reakciu a zistili mu alergiu na 5 druhov ATB.... postupom rokov sme vyskúšali asi všetko čo na Slovensku existuje. Koloidné striebro sme mu začali dávať keď mal 5 rokov.. Trvalo to dlho, dokonca mal zakázané chodiť do MŠ a ani do predškolskej nechodil... ale imunita sa stabilizovala pomocou KS a energy výrobkov a teraz keď skončil 1. ročník ZŠ mal vymeškaných len 14 hodín. KS sme kupovali súkromne do jedného pána z BA- posielal mi ho poštou.
Je to dlhodobý proces ale musím povedať, že pri druhom synovi som nečakala, KS mal nasadené od narodenia. Spočiatku sme vytierali noštek, uši, zapareniny, orálne sme podávali po kvapkách. Žiadne sople, infekty, dokonca ani chrípku nemal. Dnes má 4 roky a KS používame denne, dnes najmä pri dezinfekcii a ošetrovaní pokožky po ošretí,pádoch...
Po 2. pôrode som prišla na to, že najlepšie striebro je také, ktoré si sama vyrobím- presne viem, čo dávam svojim deťom, aké skutočné PPM má, z akej vody ...
Kúpila som si výrobník na KS. Dnes moje striebro pomáha celej mojej rodine a známym. /od 10 do 40 PPM/
Preto ak by mal niekto záujem o KS alebo informácie o KS, ozvite sa mi cez SS. resp. mail: janach23@gmail.com rada sa podelím o svoje skúsenosti.

Pradíte mi, kde ho dostanem kúpiť ? Dostať ho aj v lekárni, alebo len cez internet ? Ďakujem