icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

leho29
4. jan 2016

@monasi dakujem za radu ... Ked pojdem do mesta pokukam u nas v bio obchode ... Len som chcela vediet ci nekupujete z netu .. nejaky overeny obchodik ...

majrab
5. jan 2016

@monasi prosim ta mohla by si aj mne napisat kontakt kde by som kupila striebro,ktore pouzivas? Kedze mas o nom vela poznatkov urcite je kvalitne

teflonka
6. jan 2016

Skusal tu niekto na dojcenom dietati.KS? Moj syncek ma 5mes. Vo vytere mu nieco nasli. Boli sme.chori vsetci, vratane mma, starsia brala prvykrat atb na zapal priedusiek. v piatok teda o tri dni znova kontrola s malym. Chcem sa u maleho vyhnut.atb. Lekarka skontroluje znovu dychanie,dnes robili znova vyter, crp.je 11, vraj ok. Dnes som kupila v lekarni KS 20ppm. A dala malemu vnutorne kavovu lyzicku. Ako viac o tom citam, sa aj.bojim. ale ozaj potrebujeme zlikvidovat tu.bakteriu, co mal vo vytere. A ak aj dýchanie uz.bude.ciste, hladam alternativy ako sa.teda zbaviť tej.bakterie, ak tam stale nejaka.bude bez.nasadenia ATB. Dakujem za.rady

leho29
6. jan 2016

@teflonka ... Ahoj .. Mne bolo povedane , ze KS je pre deti od 3 rokov. Tiez som teda skoncila s uvazovanim , ze ho malej nasadim .. Ma iba 15mes. , tak sa bojim .

eliska13
6. jan 2016

@teflonka skus nepodavat vnutorne iba nos vytierat.KS mam doma od kolegyne je chemicka a vyraba ho a distribuuje popravde ja mam z toho obavy vnutorne uzivat skusila som na herpes a potieram si tvar.Susedovi krasne pomohlo na skarede akne na tvari

lulien17
6. jan 2016

Prosím vás 🙂 náhodou som narazila na túto diskusiu a prosím o radu 🙂 chcela by som pre 3,5 rocneho syna sprej do nosa s KS a moja otázka znie-mám šancu zohnať to v kamennej lekárni? Tak aby aj bolo účinné 🙂

svetkaadamko
6. jan 2016

@lulien17 treba zistit v konkretnej lekarni. Ja som kupila u nas v meste v klasickej lekarni striebro. Takze je dost mozne, ze ho budu mat aj u vas, pripadne objednaju.

lulien17
6. jan 2016

@svetkaadamko ďakujem!!! Tak zajtra sa vydam na lov 😀

monasi
7. jan 2016

@teflonka ja KS pouzivam u deti od 3 tyzdnov, a pouzivame ho aj vnutorne, zalezi od kvality, ak nakupujete, tak pytajte certifikat, kde je vidiet hodnoty, akej kvality to striebro realne je.

monasi
7. jan 2016

@leho29 Dovod, preco sa uvadza ze sa moze pouzivat od 3 rokov je, ze nikto nie je ochotny zaplatit testy v ramci EU, preto sa vsetko v lekarni prevazne predava s upozornenim - uzivat od 3 rokov. Antiobiotika zanechavaju zmeny na peceni, to sa nebojime davat detom a kadeake elixiry ze vraj neskodne nakupene z farma firiem, ale KS sa boji kazdy, pritom si ho NASA nosi do vesmiru ako najsilnejsie antibiotikum, antivirotikum.

monasi
7. jan 2016

@eliska13 ak je chemicka a venuje sa tomu, tak musi mat aj informacie o vylucovani KS z tela a v akom mnozstve, takze nevidim dovod, preco by sa nemohlo podavat vnutorne. Ja mam velmi dobre skusenosti aj u malych deti s uzivanim KS, Mononukleoza - na ktoru antb nezaberali 3 tyzdne, dalo KS dole za 5 dni. Samozrejme, vsetci co maju titul - maju aj doveru, a vsak ludia su tvory uplatne, vsakze...

monasi
7. jan 2016

@eliska13 vela doktorov predpisuje to, co ich zivi... cize farmaceuticke firmy... pritom obycajny kasel sa da krasne odstranit pecenou cibulou a zabalom z nej.... ale za to pani doktori uz peniaze nemozu pytat....

leho29
7. jan 2016

@monasi velmi pekne dakujem za odpoved .... Si ma upokojila ... A odpovedam na tvoju spravu ....

rainee
27. jan 2016

Ahojte,ja sa tiez chystam kupit koloidne striebro, hlavne pre dceru. Co viem pre deti ma byt max 10-20ppm. Planujem kupit sprej do nosa a hrdla, da sa to vylucne objednat cez net,skoda. Mate niekto skusenost so strankou koloidne.sk,neviem ci to bude kvalitne.

monasi
27. jan 2016

@rainee ak je kvalitne koloidne, bohate staci 20 ppm, viac ani netreba, nakolko su to 20mg castic na 1 liter, cize ak niekto vypije 1 dcl, tak sa do 24 hod bez zbytku odbura, boli na to robene merania.

nikush
30. jan 2016

@rainee dobnosa davam kvapkadlom, do ust striekam. Kupila som v zdravej vyzive.

Inak u mna sj u deti zmuzli zelene sople za den s koloidnym. Aj bolest hrdla.

olivia77
18. feb 2016

Skusenost mam taku, ze striebro mi vyliecilo hnisavu anginu a zapal vajecnikov, s ktorym mi gynekolog pomohol vzdy len na chvilu, ked som ho chytila opakovane 3x, tak klop klop, ale striebro zabralo 🙂
Ale pozor, nie je striebro ako striebro, bohuzial, predavaju v lekarniach a aj inde uz len vyprchanu cistu vodu, ja mam konkretne od pana, ktory ho vzdy urobi tesne pred tym, ako ho odosiela, cize vzdy ma tu silu, aku ma mat...
Ale pri zavaznejsich zapaloch sa nepije len lyzicka, ako sa pise na niektorych strankach, pila som rano a vecer jeden maly stamprlik a vela velaaaaaa cistej vody, aby to preplachlo to, co ma...

susy69
19. feb 2016

@olivia77 ahoj, prosím ťa mohla by si mi poslať kontakt na toho pána, od ktorého kupuješ koloidné striebro? 🙂

gondulka
19. feb 2016

@olivia77 dobry den od koho kupujete??, mozte poslat kontakt?? dakujem

majrab
19. feb 2016

@monasi ahoj dakujem krasne s manzelom sme opät zdravi 🙂 a chcem sa spytat moja mamka ma rakovinu prsnika a vzali jej prsnik a tu je ta otazka nemas nejaku skusenost / clanok alebo stranku kde sa o tom pise hoci aj zahranicnu, ci by jej striebro pomohlo? Ranu si potierat nechce lebo sa jej pekne hoji, ale pila by ho

olivia77
20. feb 2016

od tohto pana kupujem www.argena.sk, mozte sa ho opytat, rad vam emailom zodpovie akekolvek otazky...

nemethbea
20. feb 2016

Chcela by som sa spýtať ohľadom KS akú koncentráciu používať pri helikobacteri, mám doma 20 ppn.3-krát polievková lyžica je z toho vhodná?Ako dlho mám užívať? Treba brať aj probiotiká? Vďaka za radu.

olivia77
21. feb 2016

nemethbea, daj si 50ml rano a vecer, cez den treba vypit aj 2litre cistej vody a 3hod po uziti striebra alebo pred je dobre dat si probiotika... ale na helikobaktera ucinkuje lepsie asi masticha, pozri v googli...

caterine
21. feb 2016

@monasi ahoj mozes mi prosim ta napisat kde nakupujes koloidne striebro. Dcerku neustale trapia zelene sopliky a nasledne zahlienenie. Uz vybrala aj antibiitika a stale ma vo vyteroch hemophila bacil. Staci ze je 2 tyzdne v skolke a je chora zase. Budes tak dobra a poradis ako jej pomoct lebo uz sme cela rodina z toho nestastny. Mame aj inhalator to sa dava koloidne striebro nornalne aj inhalovat este som o tom nepocula. Budem vdacna za kazdu radu

monasi
21. feb 2016

@nemethbea zalezi od kvality striebra, ak je cire a cisto biele ako voda, tak je slabe na oralne uzivanie, mozno nieco pomoze v ustnej dutine.

monasi
21. feb 2016

@olivia77 len pre info, koloidne striebro nepride do hrubeho creva, znehodnoti sa najneskor v tenkom creve, vyrazne sa znehodnoti uz v zaludku vdaka HCl, ak by sa vsak robil klystyr - co robia niektori vyssie pokrocili uzivatelia - kedze cez crevo je najvacsia vstrebatelnost KS do krvi - a tym padom je ovela vacsia ucinnost KS v tele, v takom pripade treba nasadit silne probiotika.

susy69
21. feb 2016

@olivia77 ďakujem ti veľmi pekne za kontakt 😉

nemethbea
21. feb 2016

30 ml sa mi zdá strašne veĺa....Čítala som pár lyžičiek za deñ, a majú negat. výsledky... Tak aká koncentrácia je vhodná? Čím menšia je ppn tým je silňejšia koncentrácia? 10 ppn alebo 40 ppn je silnejší koloid?

rainee
21. feb 2016

Tak ja som nakoniec kupila rodinne balenie ( kvoli aplikatorom) 20ppm, od fy trix cez lekaren. Dala som si to ja aj dcera do nosa, fakt nam to pomohlo. My pouzivame zatial do hrdla,nosa a na plet.

@nemethbea ja som to pochopila tak ze cim vyssie ppm tym vyssia koncentracia ag.

monasi
21. feb 2016

@nemethbea pozor, 30ppm a vyssie sa uz neodpuraca uzivat oralne. Max 20ppm a striebro cez lekaren je iontove striebro. Ano, plati, cim vyssie ppm tym vacsi pocet nano castic.