icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

rainee
21. feb 2016

@monasi co to znamena ionove ag, cez lekaren to je menej kvalitne ci koncentrovane?

nemethbea
21. feb 2016

Aj ja mám z lekárne, ale český výrobok zn. www.rulcotherapy.eu tento môžem?

monasi
21. feb 2016

@rainee iontove striebro obsahuje ionty striebra, na kozu su v pohode, este do oka tiez, uz na nosnu dutinu a usi je slabe. Preto aj pisu ze ma vydrzi rok, je stabilne (nemeni sa ppm vplyvom okolia), ale nie je ucinne. Castica je pod 0, nm, ale to je vsetko. Ked pride do kontaktu s HCl v zaludku, tak tam skoncilo. Nehovorim ze nema ucinok, ale nepoda sa vaznejsie diagnozy. Ja ho lievam kvetinam preventivne ked ich prelejem a chyta sa mi plesen na hline.

monasi
21. feb 2016

@nemethbea neviem, neevidujem vyrobcov, kazdy vyrobca by podla mna mal mat na viditelnom mieste jasne uvedeny test zo zdravotneho ustavu. Aj ja ti predam liter destilky citej v kvalite ultra cistej vody a ta neublizi ani ked vypijes liter. Ale zo skusenosti viem, ze cire biele striebra su iontove, neobsahuju koloidy, prave KS striebro - cim vacsia prevaha castic, tym jantarovejsie to striebro je.

nemethbea
22. feb 2016

Teraz, nehnevajte sa,zasa neviem... písali ste, že koncentrácia 30 ppm sa nemá užívať vnútorne...ale ten pán na www. argena.sk ponúka roztok s 30 ppm.Ak si to objednám, to môžem piť? Čí ako?

monasi
22. feb 2016

@nemethbea ja osobne 30ppm nepijem a povazujem to zbytocne, je to na vas. Dlhsie sa bude vylucovat z tela a samozrejme su dolezite velkosti castit. Su ludia co vyrabaju aj vyssie koncentraty, dokonca 100ppm, ktore ma ucinok len max 1-2 hod, a piju to 😊.

monasi
22. feb 2016

@nemethbea je na osobnom rozhodnuti, ci to vobec bude uzivat oralne.

nemethbea
22. feb 2016

Volala som pánovi, kto to vyrála.Aj Olíva77 užívala tento koloid... a 10 ppm nie je slabý roztok na takého helikobactera?Objednala som si 30 ppm.Môžem alebo nemôžem? Už som totálne bezradná... A nechcem byť po určitej dobe modrá. Pán mi hovoril, že môžem 2-krát štamprlík,ako užívala Olíva77 od pána www.argena.sk

monasi
22. feb 2016

10ppm na vnutorne uzivanie slabe, u dietata staci. Uz od 13-14ppm vyssie dosiahnete podobny ucinok ako pri 20ppm a vyssie, a vsak s tym rozdielom ze sa rychlejsie odburava z tela. Ak si precitate rozne anglicke stranky, tak najdete ze vsetko od 25ppm sa neodporuca pit ak nemate vazne problemy. A modra nebudete, to by ste museli pit namiesto vody striebro denne v koncentracii 100ppm z nekvalitnej vody robene. Argiria je velmi vzacna a ojedinela choroba a tie bludy co tym ludia plasia na internete si totany vymysel. Poznam cloveka co denne pije uz nielolko rokov 1-1,5dcl striebra denne a zatial je ruzovy 😄😄😄😄 Takze je na vas, skuste, nestane sa vam nic. Ja sa drzim len tvrdeni, ktore vychadzaju z kadeakych studii v US od chemikov, co sa tomu desiatky rokov venuju. Niekde som citala, ze v nemecku existuje experimentalna klinika, kde liecia rakovinu s koncentraciou 100ppm, samozrejme na ukor toxicity tela, to sa da vsak z tela odburat.

nemethbea
22. feb 2016

Ďakujem, že mi vzdy odpísete,som vdacná. Nemôžem antibiotiká, pretože aj v pošve mám eserichiu coli... a už s atb by som mala aj candidu... 3 dni užívam koloidné, ale stále ma bolí ten sviña žalúdok...

nemethbea
22. feb 2016

Nevedela som, ako mám privát písať, tak píšem sem. Už som zúfalá. Pred rokom som mala cistitídu, dali mi atb. Odvtedy mám v pošve e.coli... brala som lokálne guličky, atb som nevedela dobrať, lebo po tabletke som mala kvasinky všade.Imunologička, všetko mám źe vraj o.k.Brala som všeličo na prírodnej báze, jódové výplachy,laktobacil. výplachy...nič. Bola som z toho v takom strese, že ma začal bolieť aj žalúdok... dychovým testom zistili helikobactera... výtok z pošvy nemám, skôr som suchá, laktobacily ledva tam...len ma to štípe už rok. Antibiotiká nie,nemôžem... a užívam rok probiotiká... Viete mi poradiť? Sladké nejem, biele pečivo taktiež... takto sa trápim pomaličky...

olivia77
23. feb 2016

monasi, moze byt nieco na tom pravdy, preto je ale potrebne striebro drzat minimalne 5min v ustach a potom prehltnut, aby sa dostalo cez sliznice... keby sa znicilo v hrubom creve hned ako spominas, nechapem, ako je potom mozne, ze som si s nim za 4necele dni vyliecila zapaleny vajecnik... je pravda, ze som pila asi az 3litre cistej vody, aby som to dobre preplachla, no okrem striebra som nebrala absolutne nic ine, aby som vedela, ci nato pomoze prave striebro...

olivia77
23. feb 2016

@nemethbea, na kvasinky a e. coli jednoznacne Citricidal, ale musi byt original, nie napodobneniny vyrabane na Slovensku... plus este na kvasinky oreganove kapsule, kvasinky to nepreziju 🙂

olivia77
23. feb 2016

@nemethbea, modra nebudes, to by si musela vypit toho striebra, fuuuu... velaaa 🙂) to su strasiaky farmaceutickych firiem, ktore pustili do obehu, aby im ludia neprestali kupovat atb 🙂 Takze toho sa vobec neboj, ja som tolko striebra uz vypila a nie som ani modra, ani strieborna 🙂

olivia77
23. feb 2016

@nemethbea, modra nebudes, to by si musela vypit toho striebra, fuuuu... velaaa 🙂) to su strasiaky farmaceutickych firiem, ktore pustili do obehu, aby im ludia neprestali kupovat atb 🙂 Takze toho sa vobec neboj, ja som tolko striebra uz vypila a nie som ani modra, ani strieborna 🙂

monasi
23. feb 2016

@olivia77 nerozumiem, co ma hrube crevo spolocne so zapalenym vajecnikom? 🙂

monasi
23. feb 2016

@olivia77 Citricidal je odolnejsi a tym padom agresivnejsi, a tiez vylieci aj zapaleny vajecnik. Ale o tom tu toto vlakno nie je. KS sa ciastocne uz navstrebava cez ustnu sliznicu, znehodnoti sa ciastocne v zaludku, kde sa aj navstrebava cez zaludocnu sliznicu do krvi, zbytok ak sa berie na lacno, este skonci v tenkom creve kde sa dovstrebe uz minimum. Traviacim traktom do hrubeho creva nedojde. Krvym obehom sa moze dostat do hrubeho creva, a vsak aby sa znicili všetky lactobacily, tak treba mat ciste creva, co ma mozno 0,5% ludi.

penn
2. mar 2016

Baby, no rozmyslam na tie pretrvavajuce sopliky u deti. Ale ked dam striebro do nosteka.....nestane sa, ze telo sa nauci, ze ja mu pomozem a strati schopnost samoobrany?

olivia77
2. mar 2016

@penn, nie nic take sa nestane... a ked bude brat vitamin C, tak ho choroby budu obchadzat, ale odporucam kvalitny vitamin C... ja som nebola druhy rok chora vdaka nemu, musim zaklopat 🙂

supocka
4. mar 2016

Dobry den,kupila som koloidne striebro zo stranky koloid.sk Mate a tym niekto skusenosti,ci je to kvalitny vyrobok? Na koloidne striebra je to dost lacne

olivia77
4. mar 2016

@supocka, nemam skusenost, aka bola cena a kolko ma ppm? ja ked som mala kvalitne koloidne, po prehltnuti bolo citit dost kovovu chut v ustach...

olivia77
4. mar 2016

@supocka, teraz som si klikla na tu stranku a presne toto koloidne kupujem, som nevedela, ze ho ma tato stranka, ja ho kupujem v jednom bio obchode, ale som s nim velmi spokojna, takze odporucam 🙂

supocka
4. mar 2016

dakujem,tak si ma potesila,lebo uz je kupene a nemala som ho overene 🙂

supocka
4. mar 2016

este sa chcem opytat,neviete mi poradit,ako mam davat synovi inhalovat koloidne striebro,riedi sa to nejako s vodou,alebo sa to dava ciste<?

olivia77
4. mar 2016

preco inhalovat a nie priamo pit? najlepsie je si ho dat do flasticky od kvapiek do nosa a striekat do nosa ako klasicke kvapky... a preventivne aj pit, nie vela, aspon sem tam

supocka
4. mar 2016

@olivia77 chem mu ho davat inhalovat,lebo mame caste obstrukcne bronchitidy -od decembra uz asi siestu,je na kortikoidoch,ktore mu vobec nepomahaju,jeho zdravotny stav je coraz horsi.Niekedy mal bronchitidu raz za pol roka a teraz jedna neskonci a vzapati su tu sopliky a dalsia bronchitida.zacala som mu davat kolostrum a niekde som sa docitala,ze je dobre inhalovat koloidne striebro na regeneraciu pluc a priedusiek.A tie jeho regeneraciu potrebuju....

olivia77
4. mar 2016

ja by som mu urcite dala viac ako len koloidne striebro, to nestaci, ma tam znacne imunitu oslabenu, velke davky vitaminu C by mal jest a urcite aj ine... Len koloidne striebro je naozaj malo...
Pozri si tuto stranku: http://rng.nazory.eu/
je tam zoznam chorob, radi tam clovek, co sa roky zaobera prirodnymi doplnkami namiesto farmaceutickej liecby... Velmi sa vyzna, ma forum, kde mu pisu stovky ludi s milion diagnozami a naozaj im pomaha svojimi radami, ja som si vdaka jeho radam vyliecila chronicke zapaly mocovych ciest 4roky trvajuce...

supocka
5. mar 2016

ahoj,dakujem za radu .Uz mesiace berie asi 2 gramy vitaminu C ,ale bez ucinku.U starsich deti vitamin C zabera vyborne,ale nanho akoby neucinkuje nic.Teraz som mu zacala davat colostrum,selen,NAC na odhlienenie ,kupila som to koloidne striebro,vitamin D ,ale to vsetko zatial berie len tyzden.
Ako dlho treba brat doplnky,aby nastalo aspon trosku zlepsenie?

gondulka
5. mar 2016

@supocka dobry den aky NAC beriete na odhlienenie??

supocka
5. mar 2016

@gondulka NAC od firmy Now,vraj je velmi dobry,len sa musi brat dlhodobo a je prirodny