Nie je liečiteľ ako liečiteľ
Chcela by som sa s vami podelit o moju skusenost (z mojej rodiny). Na zaciatok by som chcela povedat, ze moj manzel je lekar, mame teda pohlad aj z druhej strany, a nezastavam ani "modernu" ani "tradicnu" medicinu, kazde telo je ine, a kazdemu asi zabera nieco ine.
1. moja sestra (20r) mala gynekologicke problemy, asi od 18 rokov nemala MS, lekari jej pichali vyvolavacky, davali antikoncepciu, aj napriek tomu mala hormonalny profil horsi ako 60r zena po menopauze, ked nieco zjedla - mavala krce v bruchu, stale akne, bleda, unavena - ziaden lekar neprisiel na pricinu jej problemov, len sa snazili odstranit nasledky.
2. mama s gynekologickymi problemami, traviacimi tazkostami
3. ja s cystami na vajecniku, rok sa pokusajuca otehotniet, cyklus rozhadzany, krvacala kazdu chvilu
Kolegyne (zdravsie a pochudnutejsie) mame odporucili nejaku pani v Pustych Ulanoch, vraj im pomohla od kadejakych neduhov, ze nech skusime (uz sme fakt nevedeli co s tou mojou sestrou robit). Pani segru vysetrila (takmer sa jej nedotkla), zakazala jest psenicu, kravske mlieko a este par potravin, nasadila jej asi 3 druhy homeopatik, nejake vitaminy a preparaty na pecen a oblicky. Segra po 3 tyzdnoch dostala normalnu menstruaciu, po 1,5 mesiaci vyzera o 100% lepsie, a aj na kontrole jej povedala ze sa vyrazne zlepsila.
Mamu "odkliala" (myslite si o tom co chcete, my sme to tak nazvali, robila nejake cudne veci s voskom a povedala jej ze 5,5 roka si so sebou nesie tazke bremeno - co je aj pravda, vtedy sa u nas v rodine stala strasna tragedia, o com ta pani nemohla vediet), tiez jej trochu upravila stravu, a mama je prakticky OK.
No a ja....tym ze sa o tu medicinu tak trochu zaujimam, aj kvoli manzelovi, tak som tam sla skor zo zvedavosti, jasne ze mam rozne neduhy, co ma trapia, a s ktorymi k lekarovi nejdem lebo sa bojim...ale fakt som bola zvedava, tak som sla skusit.
Najskor pani vzala take kyvadielko, a po chvili zahlasila, ze sa "do mna nedostane", lebo tiez si nesiam nejake bremeno. To kyvadielko sa proste nekyvalo.... Dala mi termin na to "odkliatie", a na druhy raz uz sa vsetko kyvalo tak ako malo 🙂
Chodila s tym kyvadielkom po vselijakych obrazkoch, napisoch, chorobach, kukla mi na tvar, na jazyk...a ja som prekvapena sledovala ako mi rozprava, co v mojom tele nefunguje. Zeny - ona sa na 100% trafila do kazdeho mojho problemu. A nielen ze trafila, ona mi aj navrhla riesenia na ich odstranenie.
Napriklad - akupunkturu na odblokovanie nejakych drah - co sposobuju problemy s pecenou a slezinou, a zmes bylin na gynekologicke problemy. Okrem ineho mi povedala ze mam cystu na vajecniku ( a ked zahlasila ze na lavom, skoro som odpadla, lebo fakt mam), ze mam nieco, co sa v cinskej medicine nazyva "chlad v maternici" a teda nie som schopna pocat a donosit dieta (momentalne) - co vieme, kedze uz rok nic :( Potom mi dala zoznam veci, ktore by som mala zo stravy vylucit (nemusim, ale odporucala mi to velmi vrele). Napr kravske mlieko - kazein, ktory v nom je - ako dospeli uz nevieme stravit a robi nam zle, takisto psenica je v dnesnej dobe najhorsia obilnina aka existuje, maso krvna skupina A vraj zle znasa....tak uvidime. Zaludok sa mi po par dnoch citi lepsie,to musim priznat.
Tou akupunkturou (ktora je normalne uznavana ako medicinsky odbor - a je z nej atestacia), stravou a bylinami, by sa mali tieto veci vyriesit, a tvrdi, ze potom mam tak 90% sancu donosit zdrave dieta. Cely ten spas ma zatial stal 60 eur (polovica za tie byliny), ale mam taky pocit, ze lekari, preparaty, chemia, IVF a podobne, by stali ovela viac.
Aky mate na to nazor? Mate niekto podobnu skusenost? Nemam na mysli sarlatanov, ktori ryzuju na ludskej blbosti,...ale niekoho, kto preukazatelne pomohol uz mnohym...
@anickamaros a čo konkrétne Vás zaujíma? Už ju tu opísali celkom výstižne ....
Dobrý deň, neviete či pani Violka ešte stále lieči? Ďakujem za každú info
Ahojte neviete ci este lieci pani Viola?
No ja som zase presvedcena,a poviem to na rovinu, ze ta pani robi okultizmus,a to je velmi nebespecne .lebo je to z ludskeho hladisky,sila zlych sil.daj si do vyhladavaca .co je to okultizmus

@ivus78 mozem poprosim viac info o dotycnej pani?