Olejčeky do difuzéra pre malé deti
Ahojte. Vyzná sa niekto v olejčekoch? Rada by som dávala nejaké malému, napr pri nachladnutí na upchaty nos, pokojný spánok atď. Ide o to ze ja sa vôbec nevyznám ktoré olejčeky sú vhodné a prospešné pre deti. Nechcem mu tým nejak ublížiť tak máte skúsenosti a možno aj nejaké,, vzdelanie " k tomu rada si vypočujem rady. Aké oleje, ako často atď
@anonym_autor na to funguje super prekrojena cibula k posteli. Cim aromatickejsia tym lepsie. Lepsie dýchajú aj menej kašlú. Malej som davala od narodenia
Žiadne nie sú vhodné a prospešné pre deti.
My používame Doteru sú to len čisto prírodne oleje, používam u detí od malička a máme s tým veľmi dobré skúsenosti. Niekoľko krát nám oleje veľmi pomohli. A áno názory sú rôzne ale napríklad Dotera oleje má každy olej na flasticke tzv. Rodné číslo kde si vieš pekne pozrieť celé zloženie oleja. Takže za mňa áno nieje olej ako olej alé nevidím dôvod prečo by nemalo byť prospešné pre deti, keď vieš čo olej obsahuje.
My používame Doteru sú to len čisto prírodne oleje, používam u detí od malička a máme s tým veľmi dobré skúsenosti. Niekoľko krát nám oleje veľmi pomohli. A áno názory sú rôzne ale napríklad Dotera oleje má každy olej na flasticke tzv. Rodné číslo kde si vieš pekne pozrieť celé zloženie oleja. Takže za mňa áno nieje olej ako olej alé nevidím dôvod prečo by nemalo byť prospešné pre deti, keď vieš čo olej obsahuje.
@vnovot222 pre bábätko ani dottera
@vnovot222 pre bábätko ani dottera
@lizatko1009 neviem odkiaľ máš tieto informácie, ale ja som používala oleje normlane keď mal malý 3 mesiace( tak je to udávané aj pediatrami ) pustila som prvý krát difuzer- samozrejme malo to určitý postup ako napríklad nedávať horúce oleje( tymián,...) ale citrusy, levanduľu, rumancek postupne samozrejme v malých koncentráciách.
Má 2a pol roka
Má 2a pol roka
@anonym_autor ja by som osobne nešla do olejov kde si neviem pozrieť presne chemické zloženie, terapeuticku kvalitu a podobne. Takže ono je veľmi veľa značiek ktoré sa tvária že sú bio ale pokiaľ si to nevieš dohľadať ja by som osobne deťom nedávala nič čím som si není 💯 percent ista.
@lizatko1009 neviem odkiaľ máš tieto informácie, ale ja som používala oleje normlane keď mal malý 3 mesiace( tak je to udávané aj pediatrami ) pustila som prvý krát difuzer- samozrejme malo to určitý postup ako napríklad nedávať horúce oleje( tymián,...) ale citrusy, levanduľu, rumancek postupne samozrejme v malých koncentráciách.
@vnovot222 priamo z dottera? ale jej 2,5 rocne dieta uz niektore moze

Je to olej a nie olejček 🤦♀️ a pre také malé deti by som určite nedávala 🙈