icon

Pomohla vám biolampa na horné dýchacie cesty?

stanusa999
11. nov 2012

Ahojte, moja 4 rocna dcera trpi castym zapalom hornych dychacich ciest, stale mame zelene sopliska (z coho mame pravidelne laryngitidu) nezaberaju ziadne kvapky....Rozmyslam nad biolampou...pomohla niekomu?ako casto sa to moze pouzivat?

Strana
z2
slavka1307
25. okt 2014

Dobrý deň. Snáď sa niekto vyjadrí a poradí mi. Moje dievčatá sú veľmi často choré. Dýchanie majú vždy čisté, ale majú sople a suché kašle. Na ORL im chcú vybrať nosné mandle a inak často majú antibiotiká. Pomohla vám niekomu biolampa ? A ak áno, tak ktorá - lebo som našla také za 50 ale aj za 500 eur - to je aký rozdiel ?
Ďakujem.

slavka1307
26. okt 2014

@kukujka Lucka, prosím o radu. Deti majú časté choroby HDC a kašle a sople. Pomohlo by im toto : biolampa biostimul bs 303 ? Ďakujem.

kukujka
26. okt 2014

@slavka1307 s pouzitim biolampy na tento ucel zial nemam skusenosti tak v tomto poradit neviem ☹

evadolna3
30. okt 2014

fuu.. a neskusali ste napr. pobyt v prirode? v kupeloch? mojmu synovi pediatricka odporucila kvoli castemu kaslu a sopliku prave pobyt v kupeloch.. chodime pravidelne do kupelov Lucivna.. a musim povedat. ze malemu sa odvtedy riadne polepsil stav

maca283
3. nov 2014

@slavka1307 A neskusali ste naprovanie na 31bylinami eterickymi olejmi a timianovy krem a eukasol Ja na vyrobky od firmi just nedam dopustit a u nas v rodine zabrali na 100 percent Produkty su vsetko prirodne je to zo švajciarska 🙂

slavka1307
3. nov 2014

@evadolna3
@maca283
Doktorka nám nič neodporučila. Iba asi ja budem musieť sa na to opýtať. A tie výrobky som už pozerala, ale je to dosť drahé. Ďakujem.

maca283
3. nov 2014

Ano su ale zalezi ako si to oberiete bo napriklad 31 bylin sa pouziva po kvapkach a flasticka ma 1000kvapiek a ma velke spektrum pouzitia tak ze aj vydrzi a mozem ich zohnat aj mensie ak by ste chcela skusit inhalovat cena okolo 5 eur priblizne je tam 100 kvapiek

werra88
17. nov 2014

Biolampu máme doma už niekoľko rokov - je to dobrá vec, určite aj na dýchacie cesty. V rámci toho by som však určite odporučila aj Wobenzym, treba sa popýtať v lekárni. Ja naň nedám dopustiť, enzými veľmi pomáhajú.

blue99
20. nov 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

alebo Imublend

switzerland
4. apr 2015

mám veľmi dobrých známych lekárov a zhodli sa na tom, že lampa od zepteru je najlepšia, lebo svetlo preniká najhlbšie a má najlepšie certifikáty a odporúčania. a čo bolo pre mňa dôležité, že sa dá použiť aj na zápaly a bez kontraindikácií. my sme to brali na splátky a sme veľmi spokojní.
kľudne ak máte záujem o info môžem odporučiť tohto pána.: https://www.facebook.com/pages/Zepter-Poprad-Te...

veronika1417
13. apr 2015

@anka6102 ahoj, prosim Ta mozem sa Ta opytat ako to vidis teda tie vyhody Biolampy takto s odstupom casu?

Baby ako je to s tymi onko pacientami? Mozu ci nemozu biolampu pouzivat? ☹

lenkakulbakova
13. apr 2015

@slavka1307 nam na to zabera olejov zabal, vincentka do nosa, naparovanie nad slanou vodou a na noc cipok rectodelt a velmi mokry a studeny vzduch. Spat vo zvysenej polohe

lenkakulbakova
13. apr 2015

@slavka1307 a tiez nam prospieva pobyt v Tatrach v Srobarovom ustave

zajkobojko
14. nov 2021

@moonlightka moze sa svietit ba dutiny cize lica a tym.padom aj do oka?

Strana
z2