Pomohla vám biolampa na horné dýchacie cesty?
Ahojte, moja 4 rocna dcera trpi castym zapalom hornych dychacich ciest, stale mame zelene sopliska (z coho mame pravidelne laryngitidu) nezaberaju ziadne kvapky....Rozmyslam nad biolampou...pomohla niekomu?ako casto sa to moze pouzivat?
@kukujka Lucka, prosím o radu. Deti majú časté choroby HDC a kašle a sople. Pomohlo by im toto : biolampa biostimul bs 303 ? Ďakujem.
@slavka1307 s pouzitim biolampy na tento ucel zial nemam skusenosti tak v tomto poradit neviem ☹
fuu.. a neskusali ste napr. pobyt v prirode? v kupeloch? mojmu synovi pediatricka odporucila kvoli castemu kaslu a sopliku prave pobyt v kupeloch.. chodime pravidelne do kupelov Lucivna.. a musim povedat. ze malemu sa odvtedy riadne polepsil stav
@slavka1307 A neskusali ste naprovanie na 31bylinami eterickymi olejmi a timianovy krem a eukasol Ja na vyrobky od firmi just nedam dopustit a u nas v rodine zabrali na 100 percent Produkty su vsetko prirodne je to zo švajciarska 🙂
Ano su ale zalezi ako si to oberiete bo napriklad 31 bylin sa pouziva po kvapkach a flasticka ma 1000kvapiek a ma velke spektrum pouzitia tak ze aj vydrzi a mozem ich zohnat aj mensie ak by ste chcela skusit inhalovat cena okolo 5 eur priblizne je tam 100 kvapiek
Biolampu máme doma už niekoľko rokov - je to dobrá vec, určite aj na dýchacie cesty. V rámci toho by som však určite odporučila aj Wobenzym, treba sa popýtať v lekárni. Ja naň nedám dopustiť, enzými veľmi pomáhajú.
alebo Imublend
mám veľmi dobrých známych lekárov a zhodli sa na tom, že lampa od zepteru je najlepšia, lebo svetlo preniká najhlbšie a má najlepšie certifikáty a odporúčania. a čo bolo pre mňa dôležité, že sa dá použiť aj na zápaly a bez kontraindikácií. my sme to brali na splátky a sme veľmi spokojní.
kľudne ak máte záujem o info môžem odporučiť tohto pána.: https://www.facebook.com/pages/Zepter-Poprad-Te...
@anka6102 ahoj, prosim Ta mozem sa Ta opytat ako to vidis teda tie vyhody Biolampy takto s odstupom casu?
Baby ako je to s tymi onko pacientami? Mozu ci nemozu biolampu pouzivat? ☹
@slavka1307 nam na to zabera olejov zabal, vincentka do nosa, naparovanie nad slanou vodou a na noc cipok rectodelt a velmi mokry a studeny vzduch. Spat vo zvysenej polohe
@slavka1307 a tiez nam prospieva pobyt v Tatrach v Srobarovom ustave
@moonlightka moze sa svietit ba dutiny cize lica a tym.padom aj do oka?

Dobrý deň. Snáď sa niekto vyjadrí a poradí mi. Moje dievčatá sú veľmi často choré. Dýchanie majú vždy čisté, ale majú sople a suché kašle. Na ORL im chcú vybrať nosné mandle a inak často majú antibiotiká. Pomohla vám niekomu biolampa ? A ak áno, tak ktorá - lebo som našla také za 50 ale aj za 500 eur - to je aký rozdiel ?
Ďakujem.