icon

Prírodné potlačenie imunity bylinkami pri autoimunitnom ochorení, ktoré napáda vnútorné orgány

lasoli
25. feb 2022

existuje nieco?

Strana
z2
lasoli
autor
28. feb 2022

@katherine12 a v rakusku by si lepsiu liecbu nemala?Znamej muz sa tak lieci,ma nejaky liek ,kt na sk nieje.Aj tie radonove komory su tam,tu nie.Ja kebyze tam robim,asi by sim tam skusila liecbu.Inaks tym povinnym ocko tam to tiez zvlastne je,skoda ze Lukacova ti nedala vynimku,mohla by dat.

katherine12
28. feb 2022

@lasoli no vies ze neviem ja tak nejak nerada menim lekarov skusala som tu volat zopar reumatologom ale ma odpinkali ze oni autoimunitne neriesia resp. Nespecializuju sa nato tak ma to po par telefonatoch prestalo bavit.
Inak ja byvam v Rakusku a robim na SK takze mam e card ale cez e 106 cize mam narok na plnohodnotnú starostlivosť v mieste bydliska ale refakturuje sa to slovenskej poistovni. Uvidime co bude ked pojdem nabuduce k Lukacovej mala som tam byt v decembri ale tehotna sa tam nepotrepem takze najskor po porode a potom si s nou podebatim ako to bude s tym ockovanim a snad ho teda v rakusku dovtedy zrusia nech to zas ako kojaca nebudem musiet podstúpiť

lasoli
autor
28. feb 2022

@katherine12 skus sa dohodnut na vynimke to tusim tam aj soada autoimunitne nie?Zalezi asi podla stavu ci v remisii ci nove atd,.Jaj ja som mala tm kartu v at a na sk trvaly pobyt ale mne vsetko preplatili aj v at ale aj na sk ak porod na sk mi oreplatila ich kassa. A byvate vi Viedni?Lebo ta moja zň byva v sant poltene a oni jej tam a jej muzivi zistili autoimunit ichorenie a liecia sa tam,cize musia aj tam mat,mozno skor centra ako tu na sk,lebo toez ani ma sk kazdy rezmatolog nerobi speci krvne odbery len piestany,ci sa mylim?Lebo viem ze ani v agel bratislave nerobia na sklerodermiu a je to rrumatologicka klinika,ci centrum,ze sa tak aj plati za objednanie a vykony.In

katherine12
28. feb 2022

@lasoli my byvame kusok od hranic pri Parndorfe. No ako som to studovala ani moc na Sk vo vynimkach nie sme tu v Rakusku je vynimka na autoimunitne ale len v nestabilnej faze a to ja teda nesplnam kedze uz zopar rokov som stabilizovana uvidime co sa stane po porode ako sa to zmení. Teraz sa s tym ale nezatazujem musim sa chystat na krpatu 😂

lasoli
autor
1. mar 2022

@katherine12 a tky ten vceli pel si neskusala?Myslis ze by to malo byt ok,?A vlakninu?Som citala n fore sme,ze vlaknina moze byt dobra ale ci to je pravda.A v rakusku je povinne aj zakladne ockovanie?Deti mas ockovane?J sa aj toho obavam aby po mne nepodedili;)

katherine12
1. mar 2022

@lasoli ani jedno som neskusala sa priznam.... Deti ockovane nemam ale su u pediatra na SK. Moj reumatolog mi odporucil pockat aspon do 11 rokov a az potom ockovat a nasla. Som si epdiatricku ktora s tym suhlasila. Inak v rakusku ockovanie ako take nie je povinne len na koronu urobili povinne 🤔

lasoli
autor
1. mar 2022

@katherine12 cize tvoj rezmatolog neodporucs deti ockovat,vidis to cosi na tom je,Ja mam starsiu len zakladne mmr uz som nedala a dvojicky nedam,len zasa ta vijna s ukrajinou,tiez co ti dovlecu ti ukrajinci,

katherine12
1. mar 2022

@lasoli no on bol stara skola uz nerobi ale teda hovoril zebon by nedal. Pediatricka tiez mimo zaznam lebo nikto ti papier neda. Aj teras ako som bola na genetike lekarka ze v tehotenstve sa nemam ockovat a taktiez na morfologii ze ockovat ale na papier nikto nic. Cize je tazke dopracovat sa k vynimke ktoru dostane na papier aspon tak moja skusenost. Per huba ti to povie vela lekarov....

lasoli
autor
1. mar 2022

@katherine12 uz len podplatit naozaj.Tak ti rakusaci to pokaslali s tym po innym uplne.Naco hlavne ked uz je na ustupe ,nie?A snad na jesen tu uz nic nebude

katherine12
1. mar 2022

@lasoli no uvidime bolo by to fajn kedze od aprila bude doma mimco a decka chcem od septembra poslat do skoly... Tak bodaj by uz bolo potom

lasoli
autor
2. mar 2022

@katherine12 dnes som volala do nurchu,a zebraj Lukacova je na pn,kvoli operacii ruky.No som zvedava kedy ma pozvu,ze ak by to trvalo dlhsie,mam zavolat a preradia ma k inemu.Mozno by to nebolo zle ,kedze ko si pisala sa s nou neda dohodnut dako na liecbe.ja ozaj mam z prednisonu obavu.
A deti das do skoly v at,?Inak moje baby mali byt aprilovky,ale narodili sa o 2m skor.Jaj ale nezavidim ti to babo;)J som taka rada,ze uz im je 3 ,celkovo ja tie babatka ,t starostlivost za mna najnarocnejsia,stale len o ne ,ziaden cas na nic,ani na tu kavu doma v klude;)Tak ti drzim palce nech mas kludne babatko🙂

katherine12
2. mar 2022

@lasoli no my tu zijeme uz dlhsie deti sa do rakuska narodili aj do skolky sem chodili aj do skoly chodia starsi akurat prestupuje na gymnasium. U nas je to sdetmi tak ze prve sme planovali druhe sa postastilo a tretie tazko planovane kedze najprv zacala korona a potom sa nedarilo. Tak uvidime prvy bol velmi narocne dieta nechcel sa prisat kolikoval spal len v kociku zabpochodu. O druhom som ani nevedela. 😀 No som zvedava koho ti pridelia potom daj urcite vediet

snezienkaaa82
2. mar 2022

A, prečo sa bojíš prednisonu? Véd pomáha, ani nevieš ako, pokiaľ neskusis.

lasoli
autor
2. mar 2022

@katherine12 no zavolam ,isto tam zavolam ze to suri,vies nvm co ta vijna aby sa nezazmetkovalao a ja budem bez diagnozy,inak nvm oreco to tak robia,ze automaticky nedaju na predun nie?
Ni ja sim mala 3 deti narocnejsie,hl s tym soanim ze len ruky,kratke spanky ,nekonecne uspavanie,maly vekovy rozdiel,odsavanie mlieka pri dvojkach,ze toto bol nekonecny,skoro 4rocny stres.A myslim si ze prave ten stres a ta vytazenost mi to spustilo.No co uz;)Preto ozaj fakn si myslim ze ked clovek porodi uz amo aj kludne 20r lebo aspon sa nemusi tak o deti starat,ale co uz ked sa skor neda ,tak sa neda;)Dceram ale budem prizvukovat ze do 30 nevh porodia🙂

lasoli
autor
2. mar 2022

@snezienkaaa82 pretoze sa z nebo pribera,puchne a mas tu slnieckovu tvar nie?Ako v malych davkach mozno nie tych 5mg denne ale pri autoimunnim ochoreni su tie davky vyssie a skratka telo sa nalieva vodou.A m j nezisuce ucinky,ze dlhodobo moze skodit,

vratik86
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2