icon

Prirodzené zväčšenie pŕs - fungujú fytoetrogény?

susika22
12. jún 2018

Ahojte, ja viem, že táto téma je dosť kontroverzná, ale veľa som si o tom načítala a mne to príde logické. Našla som aj štúdiu, čo to potvrdila. Fytoestrogény sú v bylinkách a podobajú sa estrogénom a preto vedia žene zlepšiť hormonalnu hladinu a jej narastú prsia. Viete o tom niekto niečo?

Strana
z2
prevenar
12. jún 2018

@susika22 nefunguju. fyto-estrogeny telo nevnima ako realne estrogeny. +vysoke hladiny estrogenu dost koreluju s vyskytom rakoviny hlavne prs a maternice.

ak chces rastove hormony / estrogen a pod ..tak ich najdes v zivocisnych materskych mliekach.

lilyianka
13. jún 2018

@susika22 kortikoidy su najväčšie svinstvo takže kto nemusí nech to neberie
Ja som to brala za účelom otehotnenia

0silvia0
13. jún 2018

@susika22 tiež ako píše @sissy27 niektorým narastú prsia aj po antikoncepcii. Kedysi som ju brala a nenarástlo mi nič. Čiže je to vysoko individuálne, niekomu to pomôže, niekomu nie. Záleží asi od typológie človeka alebo nastavenia hormónov alebo neviem na čom. Ale pozri, skúsiť môžeš, možno práve ty budeš medzi tými, na ktoré to zaúčinkuje. Ja osobne som sa už experimentov vzdala, ale tiež som sa musela na vlastnej koži presvedčiť. Ak niečo vyskúšaš, daj vedieť a napíš či pomohlo.

banana10
13. jún 2018
viera27
13. jún 2018

Podľa toho aký typ prsníkov máš. Niektoré sú viac tukové, niektoré zlazove. Estrogén zväčšuje žľazy podobne ako pri tehotenstve, alebo hormonálnych vykyvoch počas mesiaca. Ale je tu už ako spomínal @prevenar riziko rastu nádorov a cyst. Tie sú hormonálne riadené. Nemusia byť len zhubné, ale aj nezhubne (fibroadenom, myomy....) . Niektorí poukazujú práve na nárast nádorových ochorení prsníka v súvislosti s hormonálnu terapiou pri umelom oplodnení.

gabuliatko7
13. jún 2018

@susika22 Niekedy to kazali mazat cibulou, no neviem, ci to zabera...🙂

orkaaa
13. jún 2018

Baby neblaznite uz z tych velkych ceckov :D

0silvia0
13. jún 2018

@orkaaa no ty si dobre nad vecou 😎
Ono je to tak že každý chce to, čo nemá... kto má malé chce veľké, kto má veľké, chce malé. Lebo tá, čo má veľké nevie aké je to mať plochú hruď a tá čo má plochú hruď zasa nevie aké to je ťahať všade so sebou veľké pár kilové zavadzajúce závažia. Ideálne je mať také akurát, ale keďže genetika robí svoje, tak sa ženy furt s tými svojimi ceckami zaoberajú...

8adka8
Autor odpoveď zmazal
silviaeli
15. jún 2018

@cecilia68 😮

zuzu1122
15. jún 2018

@ebi88 tak toto ma odrovnalo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sticker
susika22
autor
20. jún 2018

Ahojte, tak som sa rozhodla a idem skúsiť čajíky s feniklom. Ozvem sa, či sa niečo stalo :D Rozmýšľam, že do toho zapojím aj krémik, ale potom asi nebudem vedieť, čo malo aký účinok.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
coko80
19. jan 2019

@susika22 ahoj no co zabral čaj?

reteska
16. sep 2019

Ahojte baby mam na predaj cca 86 tabliet, otvorila som nove balenie 90cps Breast extra plus, a tak trosku som otehotnela :D cize tablety uz do firmy nevratim, a aj by som si ten vyživ.doplnok nechala, lebo učinky su podla mna naozaj super ale exp.doba je do roku 2020 a to ich este nebudem moct uzivat...cena dohodou

jahodicka
8. apr 2020

Je to síce staršia téma ale verím tomu ze stále sa nájde niekto kto to vyhľadáva. Ja som po dvoch detoch a dvoch kojeniach bola zúfalá so svojimi prsiami. Boli ako sušené slivky. Tak som nejakú dobu strávila na nete.objednala som si megaprsia, krém na zväčšenie prs od avonu ktorý som používala ráno aj večer, vitamín E a chmelovy čaj. Naozaj netuším ktorá vec z toho mi pomáha, ale jedna vec je istá po 4tyzdnoch sú moje prsia plnšie. Nie síce o moc ale pri masáž je to citeľne a tiež vidieť to v zrkadle. To ma ubezpečuje v tom pokračovať ďalšie 2-3 mesiace a veriť tomu ze sa to ešte zlepší. Jasne ze každá žena je iná, niekomu to môže pomôcť niekomu nie. Treba len skúsiť. Snáď som niekomu touto mojou skúsenostou pomohla. Prajem pekný deň

jahodicka
8. apr 2020

Zabudla som spomenúť ze som aj cvičila. Ženské kliky a stláčanie dlaní k sebe, každý deň keď ma to napadlo, niekedy 4krat po Pet niekedy 3krat.viac ako 5za sebou som nezvládla

irina48
5. máj 2022

@susika22 Zdravím! Podarilo sa Vám to? Chystám sa kúpiť si senovku a neviem či Áno/Nie😂

renata1405
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2