Pseudomonas aeruqinosa v pošve 3 mesačnej
Mám 3 mesačnú dcérku a z výteru gynekológ zistil, že má v pošvičke tohto ,,sviniara", vraj sa to nedá liečiť inak ako SILNÝMI a DRASTICKÝMI antibiotikami (intavenózne a hospitalizovane). Má niekto skúsenosť aj s homeopatickou liečbou???? vraj je aj taká možnosť (aj keď lekári o tom neradi počujú). DAKUJEM
@dreamer4 dobrý deň, ako sa Vám darí v preliečiní s pseudomonas aurer. Mojej malej to našli v pošve a nález je aj v moči a teda neviem čo dalej. Pred 2 mes. mala zápal obličky, ale to nikto nevie povedať či to bolo práve z tejto baktérie..My len dookolo nosíme moč na kultiváciu a žiadna zmena..ani gyn.výsledky po preliečení framykoinom nezabrali..tiež chcem nájsť nej.homeopata a uvidím.Ale rada si prečítam ako ste pokročili vy 😉
Kocky aj moj maly mal v moci pseudomonasa, ale bol bez problemov. Priniesli sme si ho z nemocic. Potvrdili mu ho v 2 odberoch moča, potom som odobrala treti odber a začala som s liečbou bylinkami, ze zistim, ci to zaberie.... a ten treti odber bol bez liečby v poriadku, nechápem.... Ale co som sa docitala, ze proti tomu zaberie 1-2% roztok z čajovníkového oleja, ale neviem ci piť alebo potierať..... to som sa nedocitala... A ja som skúšala ráno 1 kvapku Vironal a naobed a vecer po 3 kvapky Drags Imun, ale účinok neviem potvrdiť. Držte sa.
@monikaaaaa Ahoj! Chcem Ti dať jednu radu, dávaj si pozor na to, ake používaš koloidné striebro /KS/. Lebo niektorí naši "zaslúžilí umelci" si myslia, že čím vyššie číslo KS, tým účinnejšie. Existuje iba jeden spôsob delenia: 14 ppm - na vonkajšie použitie, 10 ppm - na vnútorné použitie a slabšie. Ak Ti niekto ponúka 100 ppm, tak ho nakopni a udaj na políciu za trestný čin Všeobecného ohrozenia. Ak chceš, môžem Ti poslať ozajstné KS vyrobené prístrojom na to určeným.
Držte sa Merit
@zuzuj dobrý môžem sa opýtať, je to par rokov dozadu keď ste to tu písali, len my máme teraz problém u malej 11 mesačnej nám zistili pseudomonas v pošve, stolici a z kultivacie moču. Ťažkosti nemá žiadne, tak neviete na niečo poradiť čo s tým? Ci probiotika alebo co? Ďakujem krásne. Vyter a moc nam brali, pretože už druhý mesiac riešime e coli.

t
@monikaaaaa to treba dat urcite presetrit aj moc...... nam gynekologicka aj moc dala, lebo to je u deticiek vraj casto v spojeni...jedno s druhym....
no uvidis, neviem na ake ATB je vas bacil rezistentny..... ale ide to tazko...uvidis, stale je vela moznosti......mne vtedy vravela lekarka, ze je to hlavne vec imunity.....ten pseudomonas, ak sa zlepsi imunita, tak tepo zabojuje samo s bacilom.