Rakytníkový olej
Má niekto skúsenosti? Aké dávkovanie deťom?
je vynikajuci, len davkovanie detom neviem. ja by som sla podla vahy
@nikolal S rakytnikovym olejom mame len dobre skusenosti a su nan aj zo strany nasich zakaznikov pozitivne ohlasy. https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
O deticky v akom veku sa jedna?
@nikolal Rakytnikovy olej v takej kvalite ako ho ponukame my na nasej stranke, za studena lisovany z plodov aj listov rakytnika, je bezne predavany v uvedenej cene za 100ml, dokonca este drahsie. Pomer kvalita a cena je v tomto pripade relevantny. Samozrejme je na kazdom z nas, co uprednostni, nikomu nas nazor nevnucujeme. Reagovali sme nas Vas dotaz v snahe Vam pomoct.
Pokial vsak mate rakytnikovy olej doma, na etikete musi byt odporucane davkovanie, je to povinnost vyrobcu.
ja si s drobcom tiez davam, ale len teraz som zacala, takze neviem este posudit ..
My tiez pouzivame ten od terezia company, davam 7 kvapiek rano a vecer, uz od cca marca-aprila, zda sa, ze su deti na tom lepsie, ale nechcem to zakriknut. Ak aj nepomoze, tak urcite neublizi 🙂 Su tam rozne vitaminy, takze to beriem ako nahradu vitaminovych doplnkov-tabletiek, sirupov, ktore pomozu/nepomozu rovnako, ale obsahuju navyse rozne pridavne latky.

Ja som uzivala a nic zvlastne.