icon

Rakytníkový olej

nikolal
4. okt 2015

Má niekto skúsenosti? Aké dávkovanie deťom?

tiwyna
4. okt 2015

Ja som uzivala a nic zvlastne.

zuzulikh
5. okt 2015

je vynikajuci, len davkovanie detom neviem. ja by som sla podla vahy

nutrimas
5. okt 2015

@nikolal S rakytnikovym olejom mame len dobre skusenosti a su nan aj zo strany nasich zakaznikov pozitivne ohlasy. https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
O deticky v akom veku sa jedna?

nikolal
autor
6. okt 2015

@nutrimas 7 mesiacov a skoro 3 roky

nutrimas
6. okt 2015

@nikolal 7mesacnemu dietatku postaci v ramci prevencie 1KL, 3r.i 1KL rano a vecer.

nikolal
autor
6. okt 2015

@nutrimas co je KL?

nutrimas
6. okt 2015

@nikolal kavova lyzicka

nikolal
autor
6. okt 2015

@nutrimas cajova 🙂

nutrimas
6. okt 2015

@nikolal ale ano, moze byt aj cajova 🙂 😀

nikolal
autor
7. okt 2015

@nutrimas inak velmi predrazene vyrobky, te link, co ste mi poslal vyssie, mam ten ole doma za 3 eura a vy ho predavate za 12 eur :(

tiwyna
7. okt 2015

@nikolal od Ukrajiniek ho mam za 2 eura, ale nevidim v nom fakt nic zazracne, podla mna ovela lepsia je cerstva stava z rakytnika, teraz dozrieva

nutrimas
7. okt 2015

@nikolal Rakytnikovy olej v takej kvalite ako ho ponukame my na nasej stranke, za studena lisovany z plodov aj listov rakytnika, je bezne predavany v uvedenej cene za 100ml, dokonca este drahsie. Pomer kvalita a cena je v tomto pripade relevantny. Samozrejme je na kazdom z nas, co uprednostni, nikomu nas nazor nevnucujeme. Reagovali sme nas Vas dotaz v snahe Vam pomoct.
Pokial vsak mate rakytnikovy olej doma, na etikete musi byt odporucane davkovanie, je to povinnost vyrobcu.

zanet63
8. okt 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja si s drobcom tiez davam, ale len teraz som zacala, takze neviem este posudit ..

kakaovyrez
8. okt 2015

My tiez pouzivame ten od terezia company, davam 7 kvapiek rano a vecer, uz od cca marca-aprila, zda sa, ze su deti na tom lepsie, ale nechcem to zakriknut. Ak aj nepomoze, tak urcite neublizi 🙂 Su tam rozne vitaminy, takze to beriem ako nahradu vitaminovych doplnkov-tabletiek, sirupov, ktore pomozu/nepomozu rovnako, ale obsahuju navyse rozne pridavne latky.

lubka300
Odpoveď bola odstránená