Skúsenosti s homeopatiou?
Ma s nou niekto skúsenosti ďakujem
Áno, aj placebo účinkuje. Je dôležité v čo veríš.
@leito115577 skusennosti len tie najlepsie, cela rodina vratane psov, len problem je, ze na sk dobry homeopat neviem ci existuje, v cr ano
@leito115577 tak neviem, ako moze placebo ucinkovat napriklad na male deti, ktore netusia, ci vo vode, ktoru vypili, nieco bolo. U nas skusenosti len s domacou liecbou homeopatikami, nastastie konstitucnu liecbu sme nikdy nepotrebovali. Kolegynu ale homeopatka liecbou otocila doslova o 180 stupnov, ta baba to velmi potrebovala a ozaj jej to pomohlo.
@vikusjk
Len pre upresnenie, netvrdím, že je to placebo. Áno bolo vyjadrenie k tomu, či s tým má niekto skúsenosti.
Každopádne ak človek zastáva teóriu, že mu liek (či doplnok) nezaberie, tak sa tak udeje. Platí to pre homeopatiu a aj iné liečivá a môže to byť pokojne ibuprofen 400 (príklad).
Ked si ju nasadis sama bez homeopata tak je to risk. My sme mali statsie navstivili sme homeopataku a bola fakt super dostala dcerku z neepiletickych zachvatov. Nie je to placebo alebo cukrova voda.
@nika3136 Mne stacia odborne články a zloženie homeopatik.
Stupeň zriedenia je často taký vysoký, že množstvo účinnej látky je pod limitom detekcie, v prípravku sa teda s najväčšou pravdepodobnosťou nevyskytuje ani jedna molekula účinnej látky.
Účinnosť metódy, ani jej princípov nebola vedecky preukázaná, homeopatické prípravky v testoch nepreukázali vyššiu efektivitu ako placebo a homeopatia je považovaná za pseudovedu.
Naco zakladas miliontu temu,ked ich tu je na mrte??
@nika3136 a co prosim ta extrahuju? Ved tam nenasli molekulu nicoho.
@stanulienkat čítaj poriadne
@evittam
Nemôžeš porovnávať odlišné formy, odlišné princípy a postupy užívania
Môžeš si kľudne urobiť čaj z medovky, ak bola zle zbieraná, sušená či uchovávaná, nemusí tiež obsahovať vôbec nič.
Je to veľmi kontroverzná téma, homeopatia je ešte v plienkach a ako píšem, niekomu nezaberie ani Ibalgin, lebo človek užíva iba Brufen a bodka
@nika3136 Pozri tvoju vieru v čistú vodu v inom skupenstve ti neberiem. Ja si bylinky zbieram sama aj susim a uskladňujem. Vyjadrila som svoj nazor. To je vsetko.
Btw.ta bylina je raz bylina nech je akakolvek. Kdežto tvoje homeoparicke pilulky neobsahuju vobec nic. Ale to určite vies.
A ano súhlasím ak si dam tabletku a poviem si ze mi nezaberie tak nezaberie. Ale o tom nie je diskusia.
Ahojte, som tehotná a mám zápal močových ciest. Klasická medicína mi nikdy nepomohla. Viete poradiť dobrú homeopatiu v BA, TT kraji? Ďakujem

@leito115577 Ano voda s cukrom v inom skupenstve za velke peniaze. Nic viac. Staci si prečítať zloženie.