icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

aaddeell
22. apr 2015

@mikubo ahoj nam to pomohlo krasne, mal taku malinku dierku iba na cikanie a teraz uz ma skoro cely zalud von, uz si nepamatam kolko sme kupali ale trvalo to chvilu kym sa to pohlo, mozno zalezi aj v akych bylinkach ho kupete a aka je priprava tych byliniek, ked som kupovala v lekrani tak to vobec nepomahalo, tak som si nasla dodavatela cez internet a to pomohlo, kupila som aj slezovu mast

katarina12
26. apr 2015

@aaddeell Mohli by ste mi poradiť, kde ste kupovali slez cez net? A aký bol krém? Môj synček má 5 rokov, kupala som ho v sleze maurskom-kvet, ale nejako to nepomohlo. Asi sedem dní sme kúpali, každý deň. Mala som to robiť dlhšie?

leteku
26. apr 2015

@aaddeell - aj mna by zaujimalo kde si objednavala. Dakujem za radu

sunflower000
26. apr 2015

baby a od aeho veku dietata ste ten slez pouzili, nas ma devat mesiacov, tak neviem ci to nie je priskoro, dakujem

oxana1212
26. apr 2015

@aaddeell a kolko ma syn rokov, ked ste zacali so slezom a kolko ma teraz, ked to ide stiahnut?

jovana100
26. apr 2015

Ahojte baby.my sme mali uz operaciu dohodnutu."Našťastie" malý ochorel,potom bral abtb.takže sa opka odkladala.Zhodou okololnosti mi jedna maminka poradila,ze mam skúsiť tento slez.Pipik som mu močila asi 3 krát denne v odvare,a pridávala som ho aj do kúpeľa. Stále si to skúšal pretiahnuť, ja tiež(vôbec sa to nedalo,ako keby sa to tak prikrčilo zohlo).Podotýkam ked mal asi 3 roky pekne sa mu to dalo pretiahnuť- trošku mu pomohla detská chirurgička,ale išlo to.Teraz ma takmer 5-sa mu to úplne upchalo,ani som uz nedúfala že to pôjde:/ Uz som si tak hovorila,ze zajtra zavolam na chirurgiu a objednam opku.Lenže dnes poriadne prekvapko-manžel na vola,ze nech sa idem pozrieť.Neverila som,pipik mal pretiahnutý🙂 takže to naozaj funguje 🙂este to ale budeme močiť,aby si ho pretiahol úplne celý,ale strašne sa tešim,ze nemusime ist na opku 🙂a slez sme kúpili v lekárni stal 1€ 🙂

mikubo
27. apr 2015

ahojte.....ja som prave na odporucanie aaddeell kupovala na www.teamarket.sk a mozem len odporucit....je to slez maursky kvet, v bio kvalite.....a aj obchod je skvely, rychla komunikacia.....

petkakv
14. máj 2015

Baby A prečo im robili ten zákrok,čo nemohli cikat alebo nejaký iný problém?ani môjmu to nejde teda vôbec,ani sa mu ho chytiť nemôžem hneď hovorí nechaj,A keď sa mi to podarí trocha tak potom že ho to stipe hovorí.teraz má 2r3m.cika bez problémov akorat že nám to nejde vôbec pretiahnuť.chcem skúsiť tiež ten slez A kúpať ho V tom A uvidíme či povolí.

aaddeell
15. máj 2015

@petkakv cikat ide aj ked je mala dierka, ale musi sa dat stiahnut predkozka inac horzi ako keby obriezka ☹ a maly ti hovori preto, ze nechaj lebo ju ma predkozku zrastenu a boli ho to

petkakv
15. máj 2015

@aaddeell akorathladam na nete kde by som kupula a nejako sa v tom zamotavam, nevies poradit kde to kupit?hladam ten slez nebadany zevraj je lespi ako ten maursky, a ma to byt kvet ano nie list?babulky ak ste objednavali na nete teraz najblizsie viete mi dat link?este som sa docitala, ze je dobre mat aj masticku slezovu od firmy just..a toje tiez problem zohnat, viete poradkt diiik. Mocmoc moc peta

jovana100
15. máj 2015

@petkakv ahoj, ja som normálne kúpila v lekárni ako čaj, a to som uvarila a pridavala do kupela,alebo len tak naliala do kelimku od jogurtu a tam močila.pekne to povolilo.uz sme boli aj na kontrole.pretože predtým sme uz mali aj opku objednanú 😉

jovana100
15. máj 2015

@petkakv ja som kúpila slez lesný ale to je vraj to iste ako nebadany

petkakv
15. máj 2015

@jovana100 oki dikes uzsom objednala tak este kupim lavora ideme na to

mircalla
15. máj 2015

Nam to pomaha, ale ozaj to davame uz dlho....som s tym na 2 mesiace prestala a vratilo sa to, kde to bolo predtym, opat sme zacali a je to o dost lepsie
Objednavam tu
www.predajbylin.sk
Vyjde to ovela lacnejsie ako v lekarni, a mala som casto problem v lekarni to vobec zohnat

mame aj kremik

http://www.justnahrin.sk/produkty/slezovy-krem

Kupem ho v tom kazdy druhy den, kremik davam kazdy

janelle5
15. máj 2015

@petkakv pozri na jukl.sk ja som tam kupovala slez a aj slezovu mast tam maju.

jovana100
15. máj 2015

@petkakv to mi ani nehovor,ze sa vám to znovu tak urobilo 😒 nam kazala to pretahovat aj 2-3 krát denne. Najlepsie,ze Dr.sa ani neopytala ako sa nam to povolilo,keďže sme už mali ist na opku.este sa jej to nezda tam na spodu, ale ja si myslím,ze to ma dobre,problémy nemá.oni chcú vždy len silou mocou operovať. Aach

katarinittta
17. máj 2015

Baby prosim kde ste zohnali ten slez nebadany? Dakujem

petkakv
17. máj 2015

@katarinittta ja som prehladala celý internet ale žiadnu predajnu som nenašla, jedine slez nebadaný list ale to neni to pravé, lebo treba kvet. tak som objednala slez lesný kvet, odkial objednávala aj jedna kočka čo mi poradila, že im to pomohlo, tak teraz čakám na kuriera až mi prinesie bylinky.

katarinittta
17. máj 2015

@petkakv prosim ta a napisala by si mi stranku odkial si to objednala? Dakujem

patricio
17. máj 2015

@petkakv ahoj ak mozem aj ja by som poprosila link na stranku dakujem pekne

katarinittta
18. máj 2015

@petkakv dakujem velmi pekne

mircalla
18. máj 2015

@katarinittta link, co som dala vyjde ovela lacnejsie....tento v liecive caje ti vyjde tak na 2 pouzitia....kupovala som to predtym takto a je to drahe. ja kupujem velke balenie

lulu4
20. máj 2015

Ahojte zienky,so syncekom mame rovnaky problem ako tu riesite a nechcem ist k dr.lebo ta nasa je prilis akcna a hnala by nas pomaly aj na operaciu
Kupila som v lekarni sypany slez lesny kvet,ale netusim ci je to to prave co som mala kupit lebo na krabicke sa pise ze slez pomaha na kasel,prechladnutie a zaliat 0,2dcl vody a pit ako napoj.
Ako to prosim pripravujete ten kupel,ako casto kupete?pocas kupela skusate pretahovat ci po nom?a ako pouzivat ten slezovy krem?myslite,ze som kupila ten spravny slez?dakujem za odpovede

bubula_007
20. máj 2015

@lulu4 určite je to "dobrý" slez, len ono to nikde nenapíšu, že to pomáha aj pri fimóze. 🙂 Ja som robievala tak, že ráno som dala dve hrste kvetov do 1,5 l fľaše (odrezala to úzke hrdlo) a potom napustila studenú vodu doplna. A večer precedila do kúpeľa. Ale sťahovanie robíme pri sprchovaní, keďže sa to robí dosť zle, keď sedí vo vani. A na ten slezový krém som zvedavá aj ja. Inak ja mám z biopredajne slez maurský kvet, ale niekde na nete som čítala, že to je jedno, či to je nebadaný, lesný, maurský...

janelle5
21. máj 2015

@lulu4 je to jedno aky slez dolezite je aby to boli kvety.Na 5 litrov studenej vody hrst kvetov a nechat aspon 8 hodin odstat.

lulu4
21. máj 2015

@mircalla ahoj prosim ta ako vy pouzivate ten slez?a ako casto ten kremik slezovy a to nakremujete a potom skusate kozu pretahovat s tym kremom?dakujem

aaddeell
22. máj 2015

ahoj nasmu 3 rocnemu synovi caj velmi pomohol, kupovala som ho tu www.teamarket.sk
Slez maurský kvet BIO 25g ~ Ekofarm, sypaný bylinný čaj (EF10)

v takom mnozstve a kvalite a za tak dobru cenu to nekupite nikde

kazdy vecer sme dali plny hrniec vody cca 5 l a do toho dve hrste byliniek, nechali sme to tak 24 hodin, vecer pred kupanim sme bylinky vyzmykali v ruke a caj zohriali tak aby sa v nom dalo sediet, maly v tom sedel cca 15 minut v lavori

kupal sa tak asi 3 tyzdne dierku mal ako spendlikova hlavicka, ale uz mu pekne vidno skoro cely zaludobjednala dalsie po kupani mu mastime pipik slezovou mastou www.jukl.sk
predkozku stahujeme pri kazdom kupani, kazdy den

aaddeell
22. máj 2015

slez z lekarne som na zaciatku skusala aj ja a vobec nepomohol nic, bol slaby ☹

prettybaby
24. máj 2015

ahojte,prosim vas,ked ten odvar-kupel pripravim-mam len cisto ten odvar dat do lavora ci naliat ho do vody v lavori?chapem to spravne,ze musim v tom pipika mocit?
cize nie do vane s vodou ked sa kupe,hej?
dakujem za kazdu odpoved