Slez na fimózu
Ahojte kočky, poraďte. Chcem spravit malemu kupel v sleze, no neviem ktory je najlepsi na zuzenu predkozku. Slez nebadany alebo maursky? A z kvetu alebo listov? A v akom pomere to mam zarobit? Nasla som na nete rozne rady, no najradsej by som od niekoho komu to naozaj pomohlo. Ďakujem pekne.
Prosím vás, a ten krém vám pomohol? Ako často ste to natierali a len vlastne hore na predkožke trošku natrieť? Ďakujem
Mám krém z justu, podstivo natieram s pretahujeme každý večer, ale vôbec sa to nepohlo, no, na začiatku kúsoček, ale ozaj málo. Ak je predložka prirastená tak to nepomôže.
Kocky, ak by ste potrebovala niektora objednat, tak kludne mi napiste. Ja som poradkyna a objednat mozem. U tychto prirodnych kremoch treba niekedy trpezlivost. A najskor treba urobit kupel aby zmaklo, natriet, nechat posobit a potom skusat pretahovat. Slez je dobry aj na krcove zily.
Nám pomohol vyluh zo slezu nebadaneho. Posielali nás už na operáciu. Necháš kvety vylúhovať cez noc v studenej vode. Voda je fialová. Zohrejes a mocis v miske pipika. Po 2 týždňoch to krásne išlo.

Nam pomohol slez nebadany krem z JUSTU.